Selline huvitav küsimus ongi. Ei taha kuulata jutte, kuidas see on tervisele kahjulik, ilmselt ongi ja mis siis…:)
Ise olen alates veebruarist püüdnud kaalu alla saada, aga kuna mul avastati kilpnäärme alatalitlus, siis täiesti võimatu noh ma ütleks. Kui enne polnud mingeid probleeme oma normaalses kaalus püsida, siis nüüd selleks, et juurde ei tuleks, toitu nagu linnuke ja siis, et alla võtta, no siis ei tohiks ma üldse süüa. Olen veebruarist alates söönud imevähe ja alla suutnud võtta ca. 3kg, ma ei saa aru, füüsikaliselt peaks ju alla minema, anorektikud on ju peenikesed… Mõistus ei võta lihtsalt…
Esileht › Ilu ja tervis › Mida hullu oled teinud, et kaalu alla saada?
Teema: Mida hullu oled teinud, et kaalu alla saada?

RE: Mida hullu oled teinud, et kaalu alla saada?
Söö lahtisteid.

Kirjuta siia ühe päeva näidismenüü (koos näksimistega), et me ka teaks, mis see sinu \”imevähe\” on.

Mida sa sööd siis näiteks, ühe päeva menüü. Kui palju alla oleks vaja saada siis? 3kg on 2 kuu kohta suht normaalne, kui ei näljutata. Aga mida sa ilmselt siis ikka teed 🙂
Kas alatalitust ei ole võimalik ravida (sry kui rumal küsimus, ei ole kursis selle teemaga, olen kuulnud, et see põhjustab kaalutõusu, aga kas see on jääv nähtus?)
Ma olen hullu teinud küll, nooremana, aga tõsiselt ei soovita, sest tulemused ei ole püsivad. Praegu kasutan seda tõde, et süsivesikud tõstavad veresuhkrut, mis tõstab insuliini taset ja insuliin on rasva ladestav hormoon. Ühesõnaga rohkem valku, rohkem rasva, süsikaid nii vähe kui võimalik.

Mina olen lahtisteid söönud.

Anorektiku mõttemaailm – seo söömine mõne negatiivse emotsiooniga, nii et söök hakkab vastu. Anorektikul tekib see side iseenesest ning ei ole tegelikult tahtlik. Mul läks tükk aega, et terveneda, nii et hoiatan selle eest natuke ka.

Päevamenüü on kohv piimaga ja siis päeva jooksul um. 6õuna, ning see on kõik…
Vahest olen mõnel nädalavahetusel söönud väikese toidu… aga ülejäänud aja olen koguaeg sellisel menüül…

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Päevamenüü on kohv piimaga ja siis päeva jooksul um. 6õuna, ning see on kõik…
Vahest olen mõnel nädalavahetusel söönud väikese toidu… aga ülejäänud aja olen koguaeg sellisel menüül…[/tsitaat]
Oh sind lolli.
sul keha säästureshiimil.

Mina olen sellist hullu asja teinud, et olen püüdnud igapäev ca 60 min mingit füüsilist tegevust harrastada, teinud ka lihastrenni, et keha kergemini kaloreid põletaks, söönud mõnesaja kalori võrra vähem ja söönud väiksemaid koguseid ca 3 tunni tagant ja jälginud, et ei sööks ülikalorikkaid toite ja maiustusi.

[tsitaat]Päevamenüü on kohv piimaga ja siis päeva jooksul um. 6õuna, ning see on kõik…
Vahest olen mõnel nädalavahetusel söönud väikese toidu… aga ülejäänud aja olen koguaeg sellisel menüül…[/tsitaat]
Lollakas. Tõsiselt.

See pole ju võimalik, et piimakohv ja 6 õuna, niimoodi 2 kuud toituda ja ainult 3 kg alla võtta? Sa jätad ikka midagi rääkimata. See pole füüsiliselt võimalik lihtsalt.

Mina pidasin kunagi 13-päeva dieeti.
See ka mu elu ainus dieeditamine. Tõsi küll, tulemusrikas oli.

aga võibolla oled alla võtnud mitte 3 kg aga 30 kg ja vajad lihtsalt prille? Et kaalunumbrit näha… või on nälg silmanägemise sootuks võtnud.

Ma mõtlen ka, et kohv suhkruta, isegi kui need on hirmus suured õunad, ei saa sealt ju mingit toredat kalorikogust. Nii peaks igas nädalas kilo minema, kuuga tervis ja kolme kuuga kirstu.

ma ei teeks midagi hullu selleks, et kaalu alla saada. kõht on ees küll juba ja ega meeldi küll.
samas sajandivahetusel oli kõht ja habe väärika mehe kohustuslikud tunnused, sellega ennast lohutangi ja jätkan samas vaimus:)
ei taha elada 100 aastaseks, lihtsalt ei viitsi.

[tsitaat]Selline huvitav küsimus ongi.
Huvitav küsimus?? Ausalt?
füüsikaliselt peaks ju alla minema, anorektikud on ju peenikesed… Mõistus ei võta lihtsalt…[/tsitaat]
Füüsikaliselt??

aga õhtusöögiks on…?

Sa pead kohvi pealt piima ära jätma ja õunade hulka vähendama. Sellise menüüga sa loomulikult alla ei võta, vaata kui palju on piimas kaloreid :O

[tsitaat]Selline huvitav küsimus ongi. Ei taha kuulata jutte, kuidas see on tervisele kahjulik, ilmselt ongi ja mis siis…:)
Ise olen alates veebruarist püüdnud kaalu alla saada, aga kuna mul avastati kilpnäärme alatalitlus, siis täiesti võimatu noh ma ütleks. Kui enne polnud mingeid probleeme oma normaalses kaalus püsida, siis nüüd selleks, et juurde ei tuleks, toitu nagu linnuke ja siis, et alla võtta, no siis ei tohiks ma üldse süüa. Olen veebruarist alates söönud imevähe ja alla suutnud võtta ca. 3kg, ma ei saa aru, füüsikaliselt peaks ju alla minema, anorektikud on ju peenikesed… Mõistus ei võta lihtsalt…[/tsitaat]
No aga milleks sulle sel juhul veel dieet, kui sa tervise kahjustamisega juba aegsasti surmaks valmistud? Krt mitu korda peab siin perekoolis rääkima, et ühegi dieettoitumisega üksinda tõhusat kaalulangust ei toimu. Füüsiline aktiivsus on see, mis aitab kehal vajalikul hulgal kaloreid kulutada ja liigutada tuleb iga päev nii, et vere maitse suus, ainult siis on kaalulangus garanteeritud. Vähese toid ja mitteliikumise korral hakkab keha kogu toidust saadavat reservi koguma.

Varsti hakkab juukseid pihuga välja tulema, siis lagunevad hambad, tekivad muud terviseprobleemid… kaal on viimane, mis kaob. Enne surma.

No aga ongi ju matemaatika, sellise menüüga rohkem tahta ongi ju palju tahetud.
Kohv piimaga (piima ca 100g) + 2,5 kg õunu (kui on suured õunad, siis ca nii palju on 6 õuna)= 1100 kcal / päevas
Seega 400 kcal vähem kui keskmiselt istuva eluviisiga naine päevas vajab. 3 x 30 x 400 = 36000 kcal, siit 1 g rasva on 9kcal e 36 000/9 = 4000g = 4 kg
Kui nüüd võtta ühekülgne toit ja keha on säästureziimil ja haigus, siis hea et sul üldse midagi maha läinud on.

13 päeva dieet.Toimib küll,aga kõik ei pea vastu ja no püsivat tulemust ka ei olnud.

Minu \”hull\” teguviis kuidas kaalu tagasi normi sain.
*Vahetasin välja taldrikud, suured (diameeter 27cm) jätsin kappi ja hakkasin kasutama väikseid (diameeter 21cm), seda selleks, et üle ei sööks. Suure taldriku peal tundub toitu vähem olevat ja tahes-tahtmata sööd rohkem kui vaja.
*lõpetasin saiakeste söömise.
*suurendasin füüsilist koormust, ehk hakkasin 3-4 korda nädalas tunnike jooksmas käima.
Söömise lõpetamine minu teada ei aita kuidagi, keha läheb sellisel juhul nö. näljare¸iimile ning hakkab kokku hoidma ja koguma ning kaal ei alane.

Aga mis on su pikkus ja mass?
Minu teada on anoreksiasse surnud ka inimesi, kes on paksud, aga lihtsalt söövad nii vähe, et tekivad organikahjustused. Ole, palun, ettevaatlik!
[tsitaat]Selline huvitav küsimus ongi. Ei taha kuulata jutte, kuidas see on tervisele kahjulik, ilmselt ongi ja mis siis…:)
Ise olen alates veebruarist püüdnud kaalu alla saada, aga kuna mul avastati kilpnäärme alatalitlus, siis täiesti võimatu noh ma ütleks. Kui enne polnud mingeid probleeme oma normaalses kaalus püsida, siis nüüd selleks, et juurde ei tuleks, toitu nagu linnuke ja siis, et alla võtta, no siis ei tohiks ma üldse süüa. Olen veebruarist alates söönud imevähe ja alla suutnud võtta ca. 3kg, ma ei saa aru, füüsikaliselt peaks ju alla minema, anorektikud on ju peenikesed… Mõistus ei võta lihtsalt…[/tsitaat]

[small]Alfonss kirjutas:[/small]
[tsitaat]ma ei teeks midagi hullu selleks, et kaalu alla saada. kõht on ees küll juba ja ega meeldi küll.
samas sajandivahetusel oli kõht ja habe väärika mehe kohustuslikud tunnused, sellega ennast lohutangi ja jätkan samas vaimus:)
ei taha elada 100 aastaseks, lihtsalt ei viitsi.[/tsitaat]
Millise sajandi vahetusel?

Täpselt minu dieedinipp! Juba aastaid sellega heas vormis püsinud, kui mõtlema hakata siis isegi paarkümmend aastat… ei juhtu midagi, ei kuku juuksed välja, ei lagune hambad.

Esileht › Ilu ja tervis › Mida hullu oled teinud, et kaalu alla saada?
See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.