Esileht Ajaviite- ja muud jutud Mida hullu täna Mustamäel juhtus?

Näitan 17 postitust - vahemik 1 kuni 17 (kokku 17 )

Teema: Mida hullu täna Mustamäel juhtus?

Postitas:
Kägu

Kuskil kella 16 paiku lendas politseiauto Sõpakat mööda sireeni huilates 200-ga ühest sõidureast teise viseldes suunaga Mustaka poole. Mis tohutu häda see oli mida selliseid hulle riske võttes tõrjuma pidi kihutama?  Mul hakkas kõnniteelgi hirm. Pommiautot ega kiirabi ei läinud kaasa. Nüüd pole uudistes midagi

+4
-25
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Kl 18:15 paiku toimus samasugune manööver Nõmme linnaosas suunaga Männiku poole. Ilmselt tavapärane töö, mitte mingi hull juhtum.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Väga tavapärane see hullunud kihutamine ikka ei olnud, olen neid varem ka kiirustamas näinud.

+3
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuskil kella 16 paiku lendas politseiauto Sõpakat mööda sireeni huilates 200-ga ühest sõidureast teise viseldes suunaga Mustaka poole. Mis tohutu häda see oli mida selliseid hulle riske võttes tõrjuma pidi kihutama? Mul hakkas kõnniteelgi hirm. Pommiautot ega kiirabi ei läinud kaasa. Nüüd pole uudistes midagi

Ah, ära kujuta ette. Vaevalt, et 200-ga sõideti.

+29
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõike täht-tähelt võttev autist ei ole vist kerge olla?

+7
-48
Please wait...
Postitas:
Kägu

Endast räägid või, paniköör?

+15
-10
Please wait...
Postitas:
Kägu

Kui igast patrullsõidust uudis tehtaks, siis ei olekski midagi muud enam lugeda.

+18
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõigele topelt juurde pannes ei ole vist kerge tõsiseltvõetav olla?

+24
-1
Please wait...

Postitas:
järv

200-ga ei saa viselda ühest sõidureast teise nii, et jalakäija seda visklemist pealt näeb. 200 km/h on 50 meetrit sekundis. Enne kui jõuad kaheni lugeda oleks see auto jalakäija perspektiivis vaateväljast kadunud. Arvatavasti sõideti ikka 100-ga. Kui sa oleksid samal ajal liikunud autos, siis ei oleks kiirus tundunud nii hirmuäratav kui paigal seisvale jalakäijale.

+5
-3
Please wait...

Postitas:
perek123

Ja siis jonnitakse, et politsei tuleb nii kaua väljakutsele. Ja siis kui politsei kiirustabki ja üritab endast anda parima, siis jonnitakse, et issand nii moodi vaja siis ohtu seada kõiki. 🙂 Mine ja tööta palun politsei veidi aega ja näita, milline teguviis on õige.

+21
-3
Please wait...

Postitas:
monic77

Ma olen näinud kuidas pardi tiigi ääres politsei vadtasuunas kihutab, suunaga Järvevanale ja siis mingi tüübi keset teed maha rabab.

+1
-8
Please wait...
Postitas:
Kalli ema

:)))))

0
-3
Please wait...

Postitas:
kolja

Ilmselgelt on pigem teemaalgataja autist, kui üks sireeniga auto ta endast nii välja viib et Perekoolis 200-ga kihutamisest hüsteeritseb.

P.S. Kuidas te kägudeks saite jälle? Enne oli see postitus mingis muus foorumis?

+7
-7
Please wait...

Postitas:
pipipupupo

Ilmselgelt on pigem teemaalgataja autist, kui üks sireeniga auto ta endast nii välja viib et Perekoolis 200-ga kihutamisest hüsteeritseb.

P.S. Kuidas te kägudeks saite jälle? Enne oli see postitus mingis muus foorumis?

Täiskasvanud inimesed, kel peaks olema mõistus peas, nimetavad teisi autistideks? See on nii alatu. Ma ei saa aru, mis vajadus on kedagi selliselt sõimata(või miks see üldse halvustav on)? Ütle siis, et on loll, aga autist? Nagu inimene oleks endale sellise puude valinud, et ei pruugi intellektuaalselt tavainimese tasemel olla või vajab abi. Vähihaigeks ei taha kedagi kutsuda?

Aga kui siin nii labaseks juba mindi, siis kõik, kes teisi autistideks sõimavad võivad sitta süüa 🙂

+8
-7
Please wait...
Postitas:
kaiekast

Ma olen näinud kuidas pardi tiigi ääres politsei vadtasuunas kihutab, suunaga Järvevanale ja siis mingi tüübi keset teed maha rabab.

Mis asja sa ajad?

+4
-2
Please wait...

Postitas:
monic77

Mis asja sa ajad?

No neil oli vaja tüüp kätte saada. Vilkuritega tulid sõpakalt ja keerasid vastassuunda. Üks politseinik jooksis läbi selle pargi jooksikule järgi. Ega ma ise ka ei usuks, kui poleks ise näinud.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
svips

Sõõriku ja kuuma kohvi järele läksid….

0
-5
Please wait...
Näitan 17 postitust - vahemik 1 kuni 17 (kokku 17 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Mida hullu täna Mustamäel juhtus?