Ja milline on nõme käitumine? Lapse jaoks võib juba see nõme olla, et vanem inimene talle liiga lähedale istub. Olen näinud trammis, kuidas noormees käratas mutikesele, et kas too peab just tema kõrvale istuma. Noor mees, kergita ise oma peput, mitte ära sunni vanurit oma kompsudega liikuvas trammis uut istet otsima. Joodik võib ebameeldiv olla, aga kui sa ikka näed, et ta peaga vastu maad kukkus, siis tuleb talle abi kutsuda. Kui kooli kõige nõmedam poiss kukub läbi jää, siis tuleb tallegi viivitamatult abi kutsuda ja võimalused ise abistada. Pigem õpetada, et kui keegi sind solvab, siis ütle talle, et mina armastan sind ka. Ära lasku ise sama madalale tasemele, vaid lahku väärikalt. Sa ei tea, miks keegi nõmedalt käitub. Vanainimene võib olla kibestunud, üksik või terviseprobleemide tõttu pahur. Esiteks püüaks teisi inimesi mõista.
Sinu lapsest või kurjategija tulla. Talle õpetati, et ebameeldivale inimesele võib pasunasse panna. Sinu pojast võib naisepeksja tulla, sest kui ikka naine tüütult õiendab, siis on ju ok talle vastu hambaid virutada.
Valmistu üksildaseks vanadusepõlveks ja selleks, et sinu keha avastatakse siis, kui haisu tuleb hakkab. Sinu järeltulijad ei pea ju seal välismaalt igavana vanuri vastu huvi tundma, neil oma huvitav elu elada. Mina räägiks, et veri on paksem kui vesi ja seetõttu on hea, kui sinu läheduses elab ka sugulasi. Sõprus võib kergesti laguneda ja sageli just raskel perioodil, aga pereliikmeid tuntakse hädas. Kui sinu lapsed näevad, kuidas sa oma vanemate eest hoolitsesid, siis hoolitsevad nad tulevikus ka sinu eest.
Lahutamine pole maailmalõpp, seega vaheta partnereid nagu sokke, abiellu purjus päi Las Vegases ja suhte toimimise nimel pole vaja tööd teha. Valmistu selleks, et sa ei suuda oma miniate ja väimeeste nimesid meeles pidada, sest nad vahetuvad kogu aeg ja tont teab, kes on su lapselaste isad. Ma pigem räägiks, et hästi ja hoolega valitud partneriga saab kokku jääda terveks eluks ja hea suhe ei tulegi iseenesest.
Mina isiklikult olen elus väga palju inspiratsiooni ja eeskuju saanud headuselt. Kui näen, kuidas keegi on väga abivalmis, mõistev ja soe ja ilma midagi ootamata, siis tahan ise ka headust vastu või edasi anda. Nad on mind pannud oma käitumist analüüsima ja parandama. Mis mõttes ta tuli ja aitas mind, täiesti võõrast inimest, vau ma tahan ka selline olla. Või kui ma ise olen mingil põhjusel tõre ja tõrges olnud ja keegi ikkagi tuleb ja küsib hoolivalt, kas kõik on ok.