Sa võiksid vahet teha Hiina omatoodangul ning brändide Hiinas asuvate tehaste toodangul. Esimest saad sa jah alist odavamalt kui meilt siin edasimüüjate käest. Teisel juhul saad sa alist järeletehtud kaupa, mitte originaali.
Legol on Hiinas tehas täiesti olemas. Kas sa väidad, et tellides selle tehase toodangut Hiina e-poodidest saan järeletehtud kaupa, kuid sama tehase toodangut Eestist ostes või nt amazon.de-st tellides on see originaal?
Ise olen teinud ühe pere koolilastele selliseks ühiseks kingiks korraliku pastapliiatsi
Milline on “korralik” pastapliiats? Ei küsi irooniliselt, vaid puhtast huvist – on see ergonoomiline, muusika, valgustuse vm lisafunktsioonidega? Pastapliiats on koolilapse jaoks tarbeese, ei kujuta küll ette, et keegi seda kingiks tahaks. Lapse jaoks pole ju suurt vahet, kas pastakas maksab 40 senti või 40 eurot.
Eelmise aastal sain väga hea mõtte siit osta oma teismelistele hoodie-d, nn mõnnakad. Tegelikkuses ostsin need tervele perele ja on siiani suht igapäevaselt kasutusel, kas peale vanniskäiku või külmemal õhtul. Väga, väga hea idee oli.
Tundub, et teema on lappama läinud. Küsin hoopis TA käest (kui liigub veel siin) või miks ka mitte teiste käest. Kust te neid “mõnnakaid” tellinud/ostnud olete? Nn Päris-mõnnakad või mõne teise firma omad. Tahaks ka teismelistele osta…
Sa võiksid vahet teha Hiina omatoodangul ning brändide Hiinas asuvate tehaste toodangul. Esimest saad sa jah alist odavamalt kui meilt siin edasimüüjate käest. Teisel juhul saad sa alist järeletehtud kaupa, mitte originaali.
Legol on Hiinas tehas täiesti olemas. Kas sa väidad, et tellides selle tehase toodangut Hiina e-poodidest saan järeletehtud kaupa, kuid sama tehase toodangut Eestist ostes või nt amazon.de-st tellides on see originaal?
Kui sa tellid lego tehase kaupa Hiinast, siis saad loomulikult ka selle tehase kaupa. Ainult see kaup ei ole siis sugugi odavam kui siit ostes.
Kui sa tellid tunduvalt odavama “lego”, siis sa ei saa ka selle lego tehase kaupa.
Üleüldse, pane siis juba link ka oma legole. Ei maksa niisama vaielda.
Kui sa tellid lego tehase kaupa Hiinast, siis saad loomulikult ka selle tehase kaupa. Ainult see kaup ei ole siis sugugi odavam kui siit ostes.
Kui sa tellid tunduvalt odavama “lego”, siis sa ei saa ka selle lego tehase kaupa.
Mis mõttes “oma legole”? Ma pole üheski kommentaaris väitnud, et ma lastele lego tellida kavatsen. Vaidlen lihtsalt vastu sinu seisukohale, et Hiinast tellides kohe kindlasti originaali ei saa.
aidlen lihtsalt vastu sinu seisukohale, et Hiinast tellides kohe kindlasti originaali ei saa.
Ja mille alusel sa väidad seda siis? On sul mingi tõestus olemas, et sa saad Hiinast tellides ORIGINAALLEGO tunduvalt odavamalt?
+3
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu
01.11.2023 10:20
Mulle see teema meeldib väga, olen iga aasta saanud häid ideid. Oma lapsega suhtleme ja tean ta hobisid, aga olen Perekoolist saadud ideedega teda mitu aastat järjest üllatanud. Ma ei kujuta ette, kui oleks 5 lapselast, siis ikka annaks kõikidelt välja selgitada seda ägedat kingitust, mis last rõõmustaks. Olen 45 ja ei tohiks veel seniilne olla, aga võimalik, et olen lihtsalt siis saamatu ema osade meelest, et isegi oma lapse puhul pean Perekoolist mõtteid käima vaatamas. Ahjaa lisaks on mul tööl ülesanne organiseerida lastele jõulukingitus, mis rõõmustaks nii emo-teismelist, usinat meisterdamishuvilist last ja ainult arvutis istuvat last, lisaks tuleb jääda kindla summa raamidesse. Seega aitäh kõigile, kes on oma soovitusi kirja pannud.
Mis mõttes “oma legole”? Ma pole üheski kommentaaris väitnud, et ma lastele lego tellida kavatsen. Vaidlen lihtsalt vastu sinu seisukohale, et Hiinast tellides kohe kindlasti originaali ei saa.
Vastavast poest ehk saad, aga aliexpressist kindlasti ei saa midagi originaali
aidlen lihtsalt vastu sinu seisukohale, et Hiinast tellides kohe kindlasti originaali ei saa.
Ja mille alusel sa väidad seda siis? On sul mingi tõestus olemas, et sa saad Hiinast tellides ORIGINAALLEGO tunduvalt odavamalt?
Ma rääkisin originaalist, mitte selle hinnast. Nagu juba ütlesin, siis mina ei ole Hiinast legosid tellinud, küll muud kaupa, mis on originaal ja odavam kui Eestis.
Eelmise aastal sain väga hea mõtte siit osta oma teismelistele hoodie-d, nn mõnnakad. Tegelikkuses ostsin need tervele perele ja on siiani suht igapäevaselt kasutusel, kas peale vanniskäiku või külmemal õhtul. Väga, väga hea idee oli.
Nüüd küsimus, kas on kellelgi veel häid mõtteid, mida osta teismelistele (3 poissi vanuses 9-12 ja 2 tüdrukut (vanuses 10 ja 14) jõuludeks.
mu 11aastane tütar saab aliexpressi lego. Mega lahedad, suured ja ägedad. Ainult 16.-. Siis hunniku kunstitarbeid, teipi, liimi,jne. Poistele raske teha kinke.
Hahaa, keegi teavitas sellest postitusest. Mis haiguse käes kannatad?
Tüdrukutega, eriti eel/varateismelistega lihtsam. Minu 12a tahab miniprinterit (Temus, Sheinis jms kohtades paarkümmend euri, saab telefonist otse pilte jms välja printida). Ilmselt rõõmustaks teda ka Lottie Brooksi viimane raamat, mõni lauamäng, Bodyshopist kehakreem vms, mõni kosmeetikaasi, spordiriided, sussid vms.
Poeg on 16a ja temaga raske. Võibolla tellin Dope lumelauakindad (armastab lumelauaga sõita ja Dope riided väga popid). Eelmisel aastal sai muuhulgas suurema joogiotsikuga termospudeli, et joogivesi talvel jäässe ei läheks ja suvel jahe püsiks. SmartCupist tellisin. Ka spordisärk või mõni “firmakas” t-särk ilmselt rõõmustaks.
Meil on saanud lapsed jõuludeks telefoni või juhtmevabad kõrvaklapid küll kui neid vaja on olnud. Aga midagi väiksemat ja üllatusena ka lisaks- nad väga armastavad seda, et lisaks soovitule on midagi, mis lahti pakkides üllatus on.
Jälgida ju võib, aga kui küsimusele kingisoovi kohta vastatakse “ei tea” või “ükskõik” või “eks võib ju ka” või “mõtlen veel”, siis pole vanemal sellest suurt kasu. Ja kuulamise/jälgimise soovitust on eriti raske täita veel vanaemal, kes tõenäoliselt lapselastega igapäevaselt koos ei ela.
Oh, seda saamatust! Aasta jooksul ei kuule vanem mitte ühestki lapse mõttest v unistusest? Miks sa ta selliseks kinniseks õpetanud oled? Mingeid usaldusjutte te ei aja? Ise ka ei mäe, mida lapsel vaja oleks?
See vanaema, kelle päästerõngana oma jutusse tõid, ei saa ka oma lapselt uurida, et millest tol kodus räägib, mida tahab? Vabaema ja lapselaps telefonis v skaibis ei suhtle?
Väga kurb perekond tundub teil olevat. Täielik suhtlemispuue ja sotsiaalfoobia.
Ma rääkisin originaalist, mitte selle hinnast. Nagu juba ütlesin, siis mina ei ole Hiinast legosid tellinud, küll muud kaupa, mis on originaal ja odavam kui Eestis.
No kui ikka ei taha aru saada, siis ka ei saa.
Sa oled ostnud Hiinas endas toodetud Hiina enda toodangut ja see ongi seal odavam.
Lego on samuti Hiinas toodetud, aga see bränd ei ole Hiina oma, vaid seal on lihtsalt tootmine. Nagu paljudel teistel brändidel. Nt. Apple toodang tuleb samuti Hiinast. Ja selliseid allhanke korras toodetud kaupade originaale sul Aliexpressis odavamalt ei müüda. Müüdakse nende järeletehtud variante, mis on jah odavamad, aga pole originaalkaup.
+5
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
05.11.2023 07:42
Näiteks kuulsate jalgpallurite jalgpalliriiete komplektid, mida saab osta järgnevalt lingilt: