Esileht Kodunurk Mida te täna süüa teete?

Näitan 30 postitust - vahemik 421 kuni 450 (kokku 473 )

Teema: Mida te täna süüa teete?

Postitas:

Sõstra mannavaht piimaga õhtuks, maitseks peale terveid vaarikaid.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

täna lugesin delfist retsepti, kus tehti ajus baklazaani ja hakklihavormi. Nagu lasanje baklazaanist. Tundus väga mönus. Lähevad ilmad külmemaks, siis proovin kindlasti ära.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Meie teeme täna \”vormipitsat\” nagu lapsed ütlevad. Ehk siis pitsapõhi muffinivormi, sisse tomatikaste ja lisandid omal valikul ning otsa juust. Niimoodi on mugav mitut erineva kattega pitsat teha, muidu on alati suur vaidlus, mida katteks valida. See ei lähe läbi, et pool pitsast ühe ja pool teise kattega oleks.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 19.06 15:15; 24.07 13:42;
To report this post you need to login first.
Postitas:

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Meie teeme täna \”vormipitsat\” nagu lapsed ütlevad. Ehk siis pitsapõhi muffinivormi, sisse tomatikaste ja lisandid omal valikul ning otsa juust. Niimoodi on mugav mitut erineva kattega pitsat teha, muidu on alati suur vaidlus, mida katteks valida. See ei lähe läbi, et pool pitsast ühe ja pool teise kattega oleks. [/tsitaat]
Palun väga vabandust miinuse pärast, näpp läks täiesti kogemata valele nupule, tegelikult tahtsin panna plussi ja hakkan kohe täna õhtul ka selliseid pitsasid tegema! 🙂

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Teate kui hea on hakkliha-lillkapsavorm. nämm:-)
tükeldad lillkapsa õisikud pisikesteks tükkideks ( harutad õisikud lahti ) praen hakkliha sibulaga ( kui sibul meeldib ) ära. laon ahjupotti ( mul klaaspott ) hakkliha, lillkapsas, hakkliha lillkapsas… klopin munad piimaga ja uputan kihid munasegusse. Kõige peale riivitud juust ja ahju. Serveerin värske tilli ja majoneesiga, maitseasi:-)

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 17.02 23:39; 26.07 23:56;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Panin ahju nii täidetud paprikad (riis+hakkliha) kui ka täidetud kabat¨oki (kukeseened+hakkliha+riivjuust). Maitses suviselt.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 04.11 18:12; 20.01 18:32; 03.08 17:29;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Eile tegin kanasuppi ja täna hautatud kapsas, kartul ja hapukoore kaste rohke rohelise sibulaga.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Eile tegin pastat- sink, suitsu ja keedu vorst + kollane suvikõrvits ja merevaik.
Täna oli praetud sojakastmes lõhefilee + riis + praetud kõrvits + tomati-kurgi salat hapukoorega.
Homme teen kartuliga kapsarulle tomatikastmes.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Tegin kuskusivormi:

400 ml kuskussi, 400 ml sealihapuljongit, kallasin kuskusi sisse ja jätsin hauduma 5 minutiks kaane alla. Praadisin seahakkliha ja lisasin 100 ml mahedat salsakastet ja segasin selle siis kuskussi sisse. Tükeldasin veel paprika, 3 väikest kooritud kurki ja 2 tomatit sellesse segusse ja imemaitsev tuli.

Magustoiduks koorisin kilo virsikuid (praegu on Selveris soodsa hinnaga), eemaldasin kivid, pigistasin peale 1 väiksese sidruni mahla, hakkisin peeneks pihutäie münte, suristasin saumikseriga sodiks ja valasin juurde 500 ml Kellukese limonaadi ja suristasin veel veidi. Ja tuli ka väga mõnus magustoit.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt 01.06 08:01; 14.08 19:39; 20.08 15:32; 18.09 09:47; 28.09 10:40; 16.10 17:27;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Veel üks maitsev retsept nuudlitest:

200 g nuudleid (Itaalia omad ja laiemad on paremad), 1 roheline sibul koos pisikese mugulaosaga, 1 roheline paprika, 200 ml mahedat salsakastet, 200 ml vett, 150 g hapukoort, pool kilo veisehakkliha.

Prae hakkliha läbi, lisa salsakaste ja vesi, lisa juurde tükeldatud sibul + paprika, lase haududa 5 min.
Keeda peaaegu pehmeks nuudlid, loputa need külma vee all ja lisa kastmesse ja lisa kastmesse veel koor. Lase haududa kaane all veel mõni minut.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt 01.06 08:01; 14.08 19:39; 20.08 15:32; 18.09 09:47; 28.09 10:40; 16.10 17:27;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Niiiii, sai poes toiduained valmis ostetud ja paariks päevaks jälle muretu.

Täna teen araabiapärast läätse-tomati suppi selleri ja porgandiga, kõrvale röstitud pitta leivad.
Seejärel teravas afro-portugali kastmes lõhe, ahjukartulid, herned-oad.

Homme kebabivardad tzatziki ja vermicelli riisiga, mingi hautatud aedvili. Suu jookseb juba vett 🙂

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 12 korda. Täpsemalt 18.10 12:48; 27.10 15:50; 05.11 09:03; 01.12 21:50; 04.12 10:43; 06.01 01:10; 07.01 11:28; 24.01 19:06; 29.01 05:16; 21.08 17:15; 14.09 02:38; 15.10 02:53;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Kiikasin just külmkappi, et mis siis täna võiks süüa teha. Teen olemasolevatest asjadest, et ei peaks poodi minema. Teen siis kalkunihakklihast, lillkapsast ja suvikõrvitsast ahjuvormi. Kõrvale mingi toorsalati. Lihtne ja hea.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 11.12 16:17; 10.09 09:27;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Täna oli söögiks

Basmati riis
Hautatud okra koos tükeldatud roheliste t¨illiga, maitseaineteks vürtsköömneseemned, t¨illipulber, kurkum, sool ja sidrunimahl.
Pannil tehtud lõhefileed oliiviõli, pruuni suhkru, sojakastme, t¨illipulbri ja sidrunimahlaga.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 12 korda. Täpsemalt 18.10 12:48; 27.10 15:50; 05.11 09:03; 01.12 21:50; 04.12 10:43; 06.01 01:10; 07.01 11:28; 24.01 19:06; 29.01 05:16; 21.08 17:15; 14.09 02:38; 15.10 02:53;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Ma tegin tänaseks kana-klimbisuppi http://www.nami-nami.ee/Recipe/View/2094/Kana-klimbisupp

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Täna plaanis teha kartuli-kõrvitsa-hakkliha vormi. Lõpus lisatakse tomatid ja peale juustut.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

[small]Viki kirjutas:[/small]
[tsitaat]Eile tegin pastat- sink, suitsu ja keedu vorst + kollane suvikõrvits ja merevaik.
Täna oli praetud sojakastmes lõhefilee + riis + praetud kõrvits + tomati-kurgi salat hapukoorega.
Homme teen kartuliga kapsarulle tomatikastmes.[/tsitaat]

Mitte pahasti mõelduna, aga – sa pole eestlane, jah?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 19 korda. Täpsemalt 24.11 19:57; 26.11 23:33; 28.11 15:35; 29.11 12:47; 04.12 10:11; 06.12 13:31; 07.12 14:32; 23.12 10:13; 26.12 11:43; 30.12 20:20; 16.01 08:36; 16.01 14:27; 17.01 15:32; 26.01 19:10; 07.04 19:28; 18.05 15:49; 16.09 22:12; 16.09 22:15; 07.12 15:50;
To report this post you need to login first.
Postitas:

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Tegin kuskusivormi:

Magustoiduks koorisin kilo virsikuid (praegu on Selveris soodsa hinnaga), eemaldasin kivid, pigistasin peale 1 väiksese sidruni mahla, hakkisin peeneks pihutäie münte, suristasin saumikseriga sodiks ja valasin juurde 500 ml Kellukese limonaadi ja suristasin veel veidi. Ja tuli ka väga mõnus magustoit.[/tsitaat]

Kõik tundus OK kuni heteni, mil limonaad mängu tuli 🙁
Milleks see küll?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 19 korda. Täpsemalt 24.11 19:57; 26.11 23:33; 28.11 15:35; 29.11 12:47; 04.12 10:11; 06.12 13:31; 07.12 14:32; 23.12 10:13; 26.12 11:43; 30.12 20:20; 16.01 08:36; 16.01 14:27; 17.01 15:32; 26.01 19:10; 07.04 19:28; 18.05 15:49; 16.09 22:12; 16.09 22:15; 07.12 15:50;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Üleeile olid makaronid singi-juustu-koorekastmes
Eile olid köögiviljakotletid rukkileivakattega ahjukaelaga(Rakvere)
täna teen mingit suppi. Suitsukoot haudub, klimbid lisan kindlasti ja kartuli, aga ülejäänud koostisosad mõtlen käigu pealt välja. Kahjuks hernesuppi meil keegi peale minu ei söö, muidu teeks seda.
Lisaks küpsetasin täna leiba ning praekala tuleb ka veel. Et siis praekala leivaga mulle ja supp poistele 🙂 (pole üldse supisõber, aga pere nimel peab vahel tegema).

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 21.02 19:00; 17.09 14:20; 11.11 12:40;
To report this post you need to login first.
Postitas:

liituge grupiga facebookis : https://www.facebook.com/groups/377637282363591/?fref=ts

lisame siia pilte kodustest söökidest.saavad ka teised ideid mida söögiks teha

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]

Kõik tundus OK kuni heteni, mil limonaad mängu tuli 🙁
Milleks see küll?[/tsitaat]

Magustoit oli lapsele ja limonaad ka lapse jaoks. Virsikud on liiga magusad ja vajavad toidu sisse lisavurtsu. Mulle meeldis ja laps oli väga rahul.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt 01.06 08:01; 14.08 19:39; 20.08 15:32; 18.09 09:47; 28.09 10:40; 16.10 17:27;
To report this post you need to login first.
Postitas:

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Viki kirjutas:[/small]

Mitte pahasti mõelduna, aga – sa pole eestlane, jah?[/tsitaat]
Seda küll.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Tegin kuskusivormi:

400 ml kuskussi, 400 ml sealihapuljongit, kallasin kuskusi sisse ja jätsin hauduma 5 minutiks kaane alla. Praadisin seahakkliha ja lisasin 100 ml mahedat salsakastet ja segasin selle siis kuskussi sisse. Tükeldasin veel paprika, 3 väikest kooritud kurki ja 2 tomatit sellesse segusse ja imemaitsev tuli.

Magustoiduks koorisin kilo virsikuid (praegu on Selveris soodsa hinnaga), eemaldasin kivid, pigistasin peale 1 väiksese sidruni mahla, hakkisin peeneks pihutäie münte, suristasin saumikseriga sodiks ja valasin juurde 500 ml Kellukese limonaadi ja suristasin veel veidi. Ja tuli ka väga mõnus magustoit.[/tsitaat]

Kujutasin elavalt ette, kuidas sa peotäie 1-2 euroseid münte saumikseriga peeneks jahvatasid…

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 15.11 14:37; 06.03 17:54; 27.09 18:40;
To report this post you need to login first.
Postitas:

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]

Kujutasin elavalt ette, kuidas sa peotäie 1-2 euroseid münte saumikseriga peeneks jahvatasid… [/tsitaat]

Ja mina kujutan su eelnevate postituste põhjal ette, kui kurb ja traagiline on olnud sinu lapsepõlv ja ega olevikki ei tundu su elus helge. Vali siit parem mõni asjalikum retsept välja ja muutub sinugi maailm helgemaks. Veel parem, jaga teistega ka mõnda head retsepti. Või ei oskagi sa süüa teha?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt 01.06 08:01; 14.08 19:39; 20.08 15:32; 18.09 09:47; 28.09 10:40; 16.10 17:27;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Minul oli täna aega üks korralik kokkamine ette võtta:)

Valmistasin pikka poissi (ohtra sibula ja küüslauguga, et gripihooajale julgemalt vastu minna), kõrvale kartulipuder, värske kapsa salat ja valge kaste.

Magustoiduks rohkete rosinatega kohupiimavorm ja vaarikakissell.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Väga põnevaid toite on siin nimetatud, aga eriti keegi ei taha retsepte jagada.

Mis selle toidu nimetuse jagamise point siin siis on?

A la
\”Täna teen araabiapärast läätse-tomati suppi selleri ja porgandiga, kõrvale röstitud pitta leivad.
Seejärel teravas afro-portugali kastmes lõhe, ahjukartulid, herned-oad.

Homme kebabivardad tzatziki ja vermicelli riisiga, mingi hautatud aedvili. \”

Lihtsalt kekutada?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Mina avastasin paar nädalat tagasi Ameerika ehk siis uue tooraine – toorjuustu. Varem polnud toituvalmistamiseks kasutanud veel, leivalemäärimiseks küll.
Olen vaimustuses Farmi toorjuustust, retseptid ka kaasas – üht neist, toorjuustuga pikkpoissi olen juba 2 korda valmistanud.

Imelihtne ja maitsev toorjuustukook, mida ka 2 korda juba tehtud, homme plaanis 3. ette võtta:

http://nami-nami.ee/Recipe/View/927

Proovige kindlasti, valmib väga kiiresti, hea külma jätta ja järgmine päev süüa. Ülimaitsev! Ei pea küpsetama ega midagi. 🙂

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Väga põnevaid toite on siin nimetatud, aga eriti keegi ei taha retsepte jagada.

Mis selle toidu nimetuse jagamise point siin siis on?

A la
\”Täna teen araabiapärast läätse-tomati suppi selleri ja porgandiga, kõrvale röstitud pitta leivad.
Seejärel teravas afro-portugali kastmes lõhe, ahjukartulid, herned-oad.

Homme kebabivardad tzatziki ja vermicelli riisiga, mingi hautatud aedvili. \”

Lihtsalt kekutada?[/tsitaat
Ka kunagi mõtlesin, et wtf, kuid siis sain foorumiteema mõtte teisest odast aru – jaga IDEID ! Idee on väärt, grammid oma arendada.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Väga põnevaid toite on siin nimetatud, aga eriti keegi ei taha retsepte jagada.

Mis selle toidu nimetuse jagamise point siin siis on?

A la
\”Täna teen araabiapärast läätse-tomati suppi selleri ja porgandiga, kõrvale röstitud pitta leivad.
Seejärel teravas afro-portugali kastmes lõhe, ahjukartulid, herned-oad.

Homme kebabivardad tzatziki ja vermicelli riisiga, mingi hautatud aedvili. \”

Lihtsalt kekutada?[/tsitaat]

Midagi erilist siin polegi tglt, araabiapäraseks saad muuta oma läätse supi kui lisad purustatud köömneid, koriandri seemneid ja küüslauku.
Arfo portugali kaste on tglt piri piri ehk terav tshilikaste, saab ka poest osta või ostad tshilipipraid ( peenestad mikseriga/kombainis) ja segad õli ja sidrunimahlaga.
Kebab on ka tglt hakkliha maitsestatud jahvatatud köömneseemnetest ja koriandri maitseaineseguga.
Mulle isiklikult koriander ja köömned ei maitse , pole harjunud ja liiga võõrad maitsed, kuid midagi erilist siin ka pole.
Piri pirit küll armastan aga pere ei söö tshilit..no ja tzatziki on jogurt, küüslaugu ja kurgiga nii lihtsalt seletades aga kui sind huvitab miks sa netist úles ei otsi, võtab paar minutit.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 32 korda. Täpsemalt 22.10 11:04; 24.10 10:31; 26.10 17:23; 29.10 12:50; 29.10 16:53; 04.11 08:49; 13.11 11:40; 15.11 18:41; 04.12 21:04; 04.12 22:33; 06.12 19:43; 28.12 11:14; 07.01 10:01; 09.01 09:47; 10.01 11:38; 10.01 16:23; 29.01 14:42; 07.02 15:26; 11.02 16:49; 12.02 12:58; 19.02 14:07; 26.02 11:48; 04.03 18:00; 05.03 13:22; 07.03 12:18; 07.03 14:06; 11.04 16:39; 16.04 16:55; 30.05 16:31; 30.05 16:58; 01.10 10:04; 19.10 12:10;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Mõte esiagu selline:
Koorega kartulisektorid ahju, maitseks soola, tilli ja küüslauku.
Lihapallid
Kapsa-porgandi toorsalat
Valge sulajuustu-jahukaste.
Võib-olla ka paneeritud suvikõrvits.
Kuidas tegelikult välja kujuneb, seda näeb õhta.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]

Kujutasin elavalt ette, kuidas sa peotäie 1-2 euroseid münte saumikseriga peeneks jahvatasid… [/tsitaat]

Selgituseks, et münt on maitsetaim.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 06.12 19:47; 03.10 15:14;
To report this post you need to login first.
Näitan 30 postitust - vahemik 421 kuni 450 (kokku 473 )


Esileht Kodunurk Mida te täna süüa teete?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.