Sõidan veidi teemasse sisse ja uuriks, et kuidas teil raha tagastamisega on läinud, kui olete H&M-i saatnud tagasi asjad, mida ei soovi? Olen kaks korda tellinud – esimene kord pärast tagastust (nende enda pakisildiga) polnud pärast kuu aega ühtki vastust ning suhtlesin nende mingisuguse ingliskeelse klienditoega, kellele loetlesin ette, mida tagastasin ning aususe põhjal kandsid raha tagasi. Kusjuures küsisid jälgimisnumbrit, aga kuna ma kleepisin lihtsalt pakis olnud tagastussildi pakendile, ei olnud mul seda neile anda.
Nüüd teine tellimus – tagastasin taaskord paar toodet; seekord olin targem ja tegin tagastamissildist igaks-juhuks ka pildi. Kolm nädalat möödas ning pole endiselt kinnitust saanud, et H&M oleks mu tagastuse kätte saanud. Tundub, et tuleb taas nende klienditeenindusega ühendust võtta.
Minu arust tõsiselt tüütu ja praegu jääb see küll viimaseks tellimuseks. Ma väga füüsilistesse poodidesse ei satugi (välja arvatud toidu- ja ehituspoed) ning tellin kõik alates kassitoidust kuni riieteni internetist – pole veel kokkupuudet teise niivõrd suure ettevõttega nagu H&M, kus peaks tagastatud kauba raha ise taga ajama. Selle esimese tagastuse eest ei saanudki näiteks ühtki e-maili, et nad oleks kuidagi kauba kätte saanud. Kasutasin aga nende enda pakisilti, mis pakiga kaasa pandi.