Lugu selline, et olen abielus 10 aastat ja meil on 2 tütart vanuses 9 ja 5. Kui noorem tütar oli 11 kuune jäin vaskspiraaliga rasedaks ja tegin raske südamega aborti kuna poleks nii väikese vanusevahega lastega hakkama saanud ja majanduslik seis oli ka sel hetkel keeruline. Nüüd 3 aastat hiljem avastasin, et olen uuesti rase. Oleme olnud väga ettevaatlikud aga see tsükkel juhtus, et kasutasime paar korda välja tõmbamist. Seekord tunnen, et tahan kindlasti selle lapse alles jätta, lapsed on juba suured ja majanduslik seis lubaks ka aga pole veel mehele rääkinud sest lihtsalt ei tea kuidas seda teha, kardan, et ta ei taha kolmandast lapsest midagi kuulda. Ma ei suudaks iialgi uuesti aborti läbi teha, hea meelega saaks selle beebi ja siis teeksin munajuhade läbilõikamise. Pärast aborti ma ütlesin mehele, et kui see peaks kunagi veel uuesti juhtuma ma jätan lapse alles. Siiski kardan talle rääkida, mis siis saab kui ta ütleb et ei soovi 100% seda last? Kolin välja ja hakkan üksikemaks?
Uskumatu, et on paare, kes ei kasuta mingeid rasestumisvastaseid vahendeid.
Lapse saamine peaks olema kahe poole soov, seega on su olukord raske. Arvan ka, et su kaaslane ei taha lapsest midagi kuuldagi. Samas, kui ta teab, et sa mingeid vahendeid ei kasuta, siis oht, et see juhtuda võiks, on paraku ju reaalne. Kui ta teab, et sa midagi ei kasuta ja sinuga magada julgeb, kondoomi kasutamata ja “välja tõmbamist” rasestumise vältimiseks piisavaks peab, siis… ohjahh. Paar parajaid.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 31.12 19:03; 09.01 21:29;