Vanaema ütleb, et kõige hullem asi elus on üksindus. Ema ka ütleb, et tal on minust kahju. Töökaaslastel on enamustel pered. Aga mulle ei meeldi ka keegi (meestega ei suhtle praktiliselt üldse) ning tutvumisportaalist ei taha tutvuseid otsida. Pilti ma kellegagi niikuinii vahetama ei hakka. Ja kuidas see tutvus siis oleks? Näitan pilti ja mees ütleb, et ok pilt sobib, kas tõmban läbi siis.
Pere ma ise luua ei taha. Ma ei taha üldse lastega tegeleda. Lisaks on mul pidev depressioon, olen pidevalt õnnetu. Juba aastane ravimikuur Fluxi ja Zoloftiga aitab vaid ajutiselt. Ise tahaks ka rohkem paari visiitsuhet esialgu, mis baseeruks ainult seksil. Aga see eeldab suurepärast välimust, et mõni mees viitsiks mugavustsoonist välja tulla ja ajutist sekssuhet looma hakata.
Eem, ajutise seksisuhte loomine ie nõua mehelt väga palju mugavustsoonist välja tulemist.
Sellest on küll oma 10 aastat möödas, kui tundisn ka, et vajan sellist pealsikaudset suhet – mul oli raske lahkuminek seljataga, kus boyfriend lihtsal tkadus mu elust, lihtsal tlambist ei vastanud enam kõnedele, sõnumitele, msn oli blokitud ilmselt jne. Pool aastat hiljem, kui suurem osa haavu oli lakutud, leidsin,e t vajan veel midagi, et olukorrast üle saada. Niisiis panin toona äkki delfi naisteka foorumisse kuulutuse, et otsingi armukest 😀 Panin ka tingimuse, et siiski peab olema vaba mees, et petmisega ei soovi tegeleda
Sain vist mingi 2-3 vastet (palju mehi ikka loeb delfi foorumeid). Üks neist kusjuures oli selline korralik ärimees, pidasime kirjavahetust natuke esmalt ja sealt sain tausta guugeldamiseks piisavalt infot kätte, käisime päris mitu korda niisama väljas. Aga tema vist ikka ei olnud päris vaba, sest ega ta ühtki otsesemat sammu ei astunud ja mingi ihetk vaibus teema (ta maini s”pooleliolevat lahkuminemist”, mis teadagi on kahtlane, ehk mõtleski ümber).
Siis võtsin ette teise tüübi, kes oli selline lihtne eesti mees – ei olnud midagi überseksikat, inetu ka polnud. Tavapäraselt ma poleks ilmselt temast välja teinudki (oli must nõks lühem ka veel ja minagi olen 165). Aga seks…ooo….parim mis minuga juhtuda sai 😀 Me vist asusimegi kohe esimesel kohtumise õhtul asja kallale, mis sela ikka venitada, kui mu soov foorumis oli selgelt väljendatud 😀 3-4 kuud saime 1-2 korda kuus kokku, vahepeal ei suhelnud. Väga okei mu arust, kui selline asi mõlemile sobib. Muidugi peab sellises suhtes kondoomi kasutama, sest sa ei tea kunagi, kui mehel on veel paar samasugust suhet. Imelik oli ainult see, et mingi 2 või 3 aastat hiljem saatis ta mulle lambist naistepäeval sõnumi :/