Meestest arvan halvasti, sest pole eales näinud või kuulnud mehest, kes naisega hästi käituks. Ikka mingid armukesed, petmised, joomised, tagakirumised, välimuse halvustamine, öised ärakäimised või lihtsalt õel mõnitamine, naeruvääristamine jne.
Kui nad ise tõestavad oma käitumisega oma jõledust, siis üldse kuidas saakski neist hästi arvata? Kas nad on siis millegagi hea suhtumise ära teeninud?
Kahju sinust, et sul nii halvad kogemused on. Mul on ilmselt väga vedanud, aga minu tuttavad mehed on kõik hoopis teistsugused, ausõna.
Seega ma ei ole ülekaaluline, aga et normaalne mees huvi tunneks, siis peab olema modelli mõõtudes.
Milline mees on sinu jaoks normaalne? Kas välimus on ka tähtis? Kui ei, siis olen kindel, et nii mitmedki toredad, aga mitte just ilusad mehed tutvuksid sinuga heameelega. Näiteks oli mul üks tore töökaaslane, väga sõbralik ja abivalmis, tark ja hea huumorimeelega mees, aga tugevalt ülekaaluline ja arvatavasti seetõttu ka üksik. Praegu töötab ta küll ajutiselt välismaal ja seetõttu ei saa teid tutvustada, aga kas põhimõtteliselt sobiks ka iluvigadega mees, kui ta muidu tore on?
Sa ei ole midagi kirjutanud selle kohta, kus elad ja töötad, aga millegipärast tundub mulle, et sulle tuleks kasuks keskkonnavahetus. See nõuab muidugi julget pealehakkamist, aga mõtle, kas tuleks kõne alla kuhugi teise linna kolimine, töökoha vahetus, eriti soovitaksin (uue) eriala õppimist? Võimalik ju, et sinu lähedal elavad tõesti ainult mingid töllid ja need normaalsed mehed on lihtsalt kusagil mujal.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 08.10 11:46; 08.10 15:01;