Mis teile endast pähe tuleb?
Mul tulevad pähe sellised asjad.
Mul on ülivinge lambavillast Maroko seinavaip, pisike (20×30 cm), kinnitatud kapi külje külge. Mõnikord temast mööda minnes nuusutan teda, mõnus lambavilla lõhn, meenub kogu see reis ja selle vaiba ostmisega seotud emotsioonid, silitan sõrmedega.
Lõikelilli armastan, imetlen, nuusutan, vahetan igapäevaselt vett. Lõikelilled otse kinkijalt saades prügikasti lennutada on minu arvates ebanormaalne ja hüsteeriline.
Mul on kilpkonn, kes on 10 aasta jooksul kasvanud u 10 cm suuremaks ja kes on minu igapäevane seltsiline. Heatahtlik, pretensioonitu, vaikne, alati olemas, alati sõber. Õhtul tõstan enda juurde diivanile ja vaatame koos seriaali, tema käpakesed (loivad) diivanil klõbisemas, mul on nahkdiivan. Paitan, räägin. Vangutab pead, vahepeal sulgub endasse, kuid kui salatilehe lõhna tunneb, siis vastupanu murdub ja oleme jälle sõbrad. Sabake on tal ka lahe.
Ühe toa suure akna ees on pikitriibuline tüll. Langeb ilusti, on poolläbipaistev, ei ole mingi hull lillemuster. Väga ilus ja hubane nii seest- kui väljastpolt vaadates.
Teemaalgatus on imelik ja ilmselt provokatiivne. Või siis lihtsalt mingi hüsteeriku/depressiiviku poolt kirjutatud.