Esileht Kasutajaabi ja mõtted Miks ebasobivaid kommentaare ei eemaldada?

Näitan 19 postitust - vahemik 1 kuni 19 (kokku 19 )

Teema: Miks ebasobivaid kommentaare ei eemaldada?

Postitas:
Kägu

Miks Perekooli foorumi moderaatorid ei eemalda teemadest ebasobivaid, teemaalgatustest mööda ja solvavaid kommentaare?

+4
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks Perekooli foorumi moderaatorid ei eemalda teemadest ebasobivaid, teemaalgatustest mööda ja solvavaid kommentaare?

Siin pole ressurssi, et tegeleda lihtsamate probleemidega, veel vähem eemaldada ebasobivaid kommentaare.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Erinevad vaatenurgad. Kirjuta ja loe kommentaare, mis sulle meeldivad. Ei ole pikka aega näinud solvavaid kommentaare. Petistele tuleb otse näkku öelda, petis.

+2
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Erinevad vaatenurgad. Kirjuta ja loe kommentaare, mis sulle meeldivad. Ei ole pikka aega näinud solvavaid kommentaare. Petistele tuleb otse näkku öelda, petis.

Selge. Sa oled petis.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selge. Sa oled petis.

Näita teemat, kus kintsusid kokku hõõrun ja elukaaslast petan või näita teemat kus armukest panen. Neid teemasid ei ole olemas!

+1
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Näita teemat, kus kintsusid kokku hõõrun ja elukaaslast petan või näita teemat kus armukest panen. Neid teemasid ei ole olemas!

Selge. Kirjutad ebameeldivat, arusaamatut ja lolli teksti ka.

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sest et nad ei viitsi. Kui aga keegi raporteerib, et teema on vales rubriigis, siis kohe naksti reageerivad. Samas on siin väga palju solvamise jne ja mitte midagi ei tehta nende isikutega. Kui siin mingit blogijat kritiseeriti, siis kohe ei tea mis muudatused tehti.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma mõtlesin, et võiks ajakirjanduse kajastada seda, kuidas PK foorumis võib südamerahuga sõimata, halvustada jne, minu jaoks on see sama, mis koolikiusamine. Mitte midagi ei tehta nendega, kuigi PK reeglites on selgelt sätestatud, mis on lubatud ja mis mitte. Siin pm võib kõike öelda ja teha v.a. teemat valesse rubriiki postitada, siis on kohe kiirreageerijad kohal. Miks on olemas “teata ebasobivast” nupp, kui see on ainult ilu pärast ja teatud kontingent käib end siin oma kibestumist ja probleeme teiste peal välja elamas?

Väga selgelt on aastate jooksul välja joonistunud teatud tegelased, kes risustavad foormit, vilistavad reeglitele jne. Aga figureerivad siin edasi nagu poleks midagi.

Kas ei peaks vaatama kriitilise pilguga üle neid inimesi, kes siin modereerivad, või uuendama reegleid, kus oleks kirjas , et üksteise halvustamine ja sõimamine on igatti lubatud?

Rääkimata sellest, et Kasutajaabi rubriigis mitte keegi KUNAGI ei vasta. Sooviks teada, et milleks see siis on?

+3
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks on olemas “teata ebasobivast” nupp, kui see on ainult ilu pärast ja teatud kontingent käib end siin oma kibestumist ja probleeme teiste peal välja elamas?

Kas sinu jaoks ebasobiv on siis kõikide jaoks ebasobiv? Taod aga lõpmatuseni nuppu, jookske kõik, mina ütlen, kuidas peab olema, minaaaa tean, mina teatan. Aga mis sa ise teed? käid siin teisi kiusamas!  Mis sa arvad, kui ise väikse puhkuse teeksid? Tulen tagasi puhanuna, oled ise parem, on maailma ka parem. 

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks on olemas “teata ebasobivast” nupp, kui see on ainult ilu pärast ja teatud kontingent käib end siin oma kibestumist ja probleeme teiste peal välja elamas?

Kas sinu jaoks ebasobiv on siis kõikide jaoks ebasobiv? Taod aga lõpmatuseni nuppu, jookske kõik, mina ütlen, kuidas peab olema, minaaaa tean, mina teatan. Aga mis sa ise teed? käid siin teisi kiusamas! Mis sa arvad, kui ise väikse puhkuse teeksid? Tulen tagasi puhanuna, oled ise parem, on maailma ka parem.

Jutt pole ju lihtsalt ebasobivast teatamine vaid moderaatorite reageerimine selle peale, kui üksteist lausa sõimatakse ja inetusi öeldakse. Milleks need reeglid siis? Sa tundsid end puudutatuna, jah? Ilmselgelt oled sina see, kes vajaks puhkust, mul on kõik korras.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jutt pole ju lihtsalt ebasobivast teatamine vaid moderaatorite reageerimine selle peale, kui üksteist lausa sõimatakse ja inetusi öeldakse. Milleks need reeglid siis? Sa tundsid end puudutatuna, jah? Ilmselgelt oled sina see, kes vajaks puhkust, mul on kõik korras.

Kes kus sõimas? See lillkapsa röökija? Sa ei tea, mis trauma tal nende suguhaigustega võidelda tuleb. Kus ta siis röökima peaks, tänaval?  Äkki on hoopis mode, kes teemaga võitlust peab ja siis ta jätabki need inetud lillkapsa röögatused kenasti alles. Me ei tea ju tausta.

Õpeta mulle, kuidas tunda ennast puudutatuna teise kirjutatud kommentaarist! Kuidas selline asi on võimalik?  Või kuidas mina saaksin öelda, et sina oled selle maailma jaoks vale või valestimõtleja. Esiteks ma ei tea su hariduskäike ning teisi elutee kujundajaid.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma mõtlesin, et võiks ajakirjanduse kajastada seda, kuidas PK foorumis võib südamerahuga sõimata, halvustada jne, minu jaoks on see sama, mis koolikiusamine.

Kuidas see ajakirjandus sind aitab?
Kui sind küberkiusatakse, on võimalik pöörduda (veebi)politsei poole.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma mõtlesin, et võiks ajakirjanduse kajastada seda, kuidas PK foorumis võib südamerahuga sõimata, halvustada jne, minu jaoks on see sama, mis koolikiusamine. Mitte midagi ei tehta nendega, kuigi PK reeglites on selgelt sätestatud, mis on lubatud ja mis mitte. Siin pm võib kõike öelda ja teha v.a. teemat valesse rubriiki postitada, siis on kohe kiirreageerijad kohal. Miks on olemas “teata ebasobivast” nupp, kui see on ainult ilu pärast ja teatud kontingent käib end siin oma kibestumist ja probleeme teiste peal välja elamas?

Väga selgelt on aastate jooksul välja joonistunud teatud tegelased, kes risustavad foormit, vilistavad reeglitele jne. Aga figureerivad siin edasi nagu poleks midagi.

Kas ei peaks vaatama kriitilise pilguga üle neid inimesi, kes siin modereerivad, või uuendama reegleid, kus oleks kirjas , et üksteise halvustamine ja sõimamine on igatti lubatud?

Rääkimata sellest, et Kasutajaabi rubriigis mitte keegi KUNAGI ei vasta. Sooviks teada, et milleks see siis on?

Aga saada ajakirjandusele link selle teemaga siin.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas see ajakirjandus sind aitab? Kui sind küberkiusatakse, on võimalik pöörduda (veebi)politsei poole.

Enda taust peab siis päris puhas olema. Et ise ei käi rumalat juttu ajamas ja teisi ärritamas. Probleem rohkem selles, et kommenteerijad ei tea, kes nad ise on. Siis võetakse hambusse teise arvamus, sõna jne. ja ongi terve maailma paha.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga saada ajakirjandusele link selle teemaga siin.

Millise teema teeme? Kuldmuna räuskajast saame lapsevihkajateema. Armukestest saaksime valevorstiteema. Üllatusrasedustest  -minge koolipinki tagasi teema. Söömisest ja kaalust vastutusvõimetuteema. Vanus, diagnoosid- Küsime endalt, kas me oleme üldse küpsed olema sotsiaalmeedias.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Enda taust peab siis päris puhas olema. Et ise ei käi rumalat juttu ajamas ja teisi ärritamas.

No käid siis või?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huvitav, kas OT kustutas tõesti ajaviite all oma kommentaarid ise või tegi seda moderaator?

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas sinu jaoks ebasobiv on siis kõikide jaoks ebasobiv? Taod aga lõpmatuseni nuppu, jookske kõik, mina ütlen, kuidas peab olema, minaaaa tean, mina teatan. Aga mis sa ise teed? käid siin teisi kiusamas! Mis sa arvad, kui ise väikse puhkuse teeksid? Tulen tagasi puhanuna, oled ise parem, on maailma ka parem.

Kle OriginalTaste, sina oled esimene, kes oleks vaja siit foorumist jäädavalt eemaldada.

0
-4
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Huvitav, kas OT kustutas tõesti ajaviite all oma kommentaarid ise või tegi seda moderaator?

Ise äkki, vihjas seda.

+1
0
Please wait...

Näitan 19 postitust - vahemik 1 kuni 19 (kokku 19 )

Esileht Kasutajaabi ja mõtted Miks ebasobivaid kommentaare ei eemaldada?