Esileht Ajaviite- ja muud jutud Miks inimesed ei kasuta iseteeninduskassasid?

Näitan 30 postitust - vahemik 271 kuni 300 (kokku 311 )

Teema: Miks inimesed ei kasuta iseteeninduskassasid?

Postitas:
Kägu

Maxima ja Rimi nutikassade valmuril on sigarettide kapp kas käe juures või lausa nina all.

Valmur on lahe uudissõna – valvur, kes on kohe valmis aitama 🙂

+8
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

No siis see abistaja võttis kilekoti, piiksutas läbi ja hakkas kaupa sisse laduma. Võttis aga pealt ja pani kotti. Mul oli kaup kärusse pandud õiges järjekorras, õrnad asjad peale, tugevad alla. Sain ta siis pidama – no ei pane ju munakarpi ja sefiirikorvikesi ometi põhja! Ja mul oli vähemalt nelja koti jagu kaupa, igaühe jaoks tuli sortida, mis peale, mis põhja.

Saad ju isegi aru, et sama peaksid tegema ka tavakassas makstes? Kui sa aga pulti kasutades paned ostukärusse koti(d) valmis, siis saad ühe korraga kauba paigutatud.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ei kasuta nutikassasid. Absoluutselt oskaksin seda kasutada ka (aja jooksul olen seda ka paar x teinud), aga ma lihtsalt pole huvitatud. Ma ei taha ise tegeleda kauba läbi piiksutamisega ja kogu selle jandi eest vastutamisega. Eriti nõme oleks mingisse kontrolli sattuda. Lisaks näen ma nutikassades ka järjekordi.

Mina sinu asemel selles küll nii kindel ei oleks! Ja see meeletu vastutus- suurem kui südamekirurgil ja lennujuhil kokku! See vajab ju meeletut keskendumist ja raudseid närve!
Olen iseteenindust kasutanud aastaid ja kontrolli satun ehk ühel ostul mõnekümnest. Ühel korral oli üks asi valesti (üks toode piiksutamata ja teine topelt). Isegi politseid ei kutsutud välja, rääkimata nende eriüksusest! Müüja tegi paranduse ja asi korras.
Loll, kes vabandust leia!

+7
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mina ei kasuta nutikassasid. Absoluutselt oskaksin seda kasutada ka (aja jooksul olen seda ka paar x teinud), aga ma lihtsalt pole huvitatud. Ma ei taha ise tegeleda kauba läbi piiksutamisega ja kogu selle jandi eest vastutamisega. Eriti nõme oleks mingisse kontrolli sattuda. Lisaks näen ma nutikassades ka järjekordi.

Tavakassasabas seistes on nii pikalt aega vahtida, et näed lausa nutikassase haruharva tekkiva 2-inimeselise “järjekorra” ära? 😀 😀

+5
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kujuta ette, on lausa inimesi, kes ei saa sularahata näiteks üldse oma tööd teha.

Mind ikka nii huvitab, mis tööd need on? Jätame prostituudi ameti kõrvale.

+7
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 11 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mitmeaastase kogemuse juures on olnud ühel korral, kui teenindajal läks minuteid aega, kuna ta lõpetas teise kliendiga tehingut. Aga enamasti on kogemus pigem selline, et tuleb kohe

Ja mina olen pidanud tavakassas ootama, kuni kassiir iseteeninduses olukordi lahendab.
Suuremates poodides on vist selleks eraldi inimene või infoleti töötaja, aga väiksemates poodides peab tavakassast iseteenindusse appi minema.
Seega tuleb mõlemal pool mõnikord oodata ja mitte teise poole peale pahane olla. Igaühele oma!

+3
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mina sinu asemel selles küll nii kindel ei oleks! Ja see meeletu vastutus- suurem kui südamekirurgil ja lennujuhil kokku! See vajab ju meeletut keskendumist ja raudseid närve!

Olen iseteenindust kasutanud aastaid ja kontrolli satun ehk ühel ostul mõnekümnest. Ühel korral oli üks asi valesti (üks toode piiksutamata ja teine topelt). Isegi politseid ei kutsutud välja, rääkimata nende eriüksusest! Müüja tegi paranduse ja asi korras.

Loll, kes vabandust leia!

No mis sinul sellest on, et mind need kassad ei huvita? Miks sa solvad?

+5
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Tavakassasabas seistes on nii pikalt aega vahtida, et näed lausa nutikassase haruharva tekkiva 2-inimeselise “järjekorra” ära? 😀 😀

Ma üleüldse märkan ümbritsevat!

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ega nt prostituut vist ülekannetega ei arvelda. Ja kaarti ka kuskilt läbi tõmmata ei ole.

kuna isegi kirikus saab oma annetuse kaardiga maksta, siis ma ei imestaks, kui eesrindlikumad prostituudid pakuvad ka juba kaardimaksevõimalust.

+3
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 13 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mis rumal teema! Mis see kellelegi ette peaks jääma, kuidas keegi maksab. Peaasi, et on, millega maksta. 10 lehekülge täiesti mõttetut käojura.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

maksevõimalusi on mitmeid, las igaüks valib , mis tahab, mind üldse ei huvitav, miks kedagi teist peaks huvitama, kuidas ma poes oma ostude eest tasun, see minu ja poe vaheline asi

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Elan väikelinnas ja meil ühes poes minu meelest ei kontrollita iseteeninduskassade juures kunagi midagi. Aga äkki on värava juures andur, mis hakkab piiksuma, kui läbilöömata kaubaga väljuda proovid? Ei paista küll muidu sellise värava moodi, tavaline madal automaatne värav. Mulle meeldib muidu iseteeninduskassas omaette asjatada rahulikult, sageli lähen ise sinna ka siis, kui järjekordi pole.

+1
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

siis ma ei imestaks, kui eesrindlikumad prostituudid pakuvad ka juba kaardimaksevõimalust.

Prostituudid Eestis seda ei teeks. Varsti on Maksuamet kaelas ja peab end registreerima ettevõtjaks ning makse maksma.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mind “apsaluutselt” ei huvita, kuidas teised inimesed oma kauba valivad ja ostavad ja maksavad, see on nende asi.
Aga ma ise olen juba (selveri ja coopi) puldiga nii ära harjunud: võtan kauba, piiksutan läbi, panen otse kotti (küll oli alguses imelik tunne kaupa poesaalis kotti toppida, nagu midagi keelatut teeks), kassas ainult maksan ja minekut. Kui nüüd vahel kassapidajaga kassas ostan alkoholi või kasutan taaratalongi, siis tunnen ennast nagu kilplane- lao kaup korvi, lao kaup kassalindile, lao kaup kotti…
Me käime emaga poes, mina puldiga, tema tavakassas, maksma läheme üheaegselt ja alati pean ma teda tükk aega seal kassa taga ootama, millal ta makstud saab, kusjuures asju on tavaliselt minul rohkem

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga ma ise olen juba puldiga nii ära harjunud: võtan kauba, piiksutan läbi, panen otse kotti (küll oli alguses imelik tunne kaupa poesaalis kotti toppida, nagu midagi keelatut teeks), kassas maksan ainult ja minekut. Kui nüüd vahel kassapidajaga kassas ostan alkoholi või kasutan taaratalongi, siis tunnen ennast nagu kilplane- lao kaup korvi, lao kaup kassalindile, lao kaup kotti…

Mul ka täpselt sama. Esialgu oli harjumatu ostukorvi üldse mitte võtta ja kaup kohe lihtsalt kotti laduda, aga nüüd tundub see nii mugav, et muud varianti ei taha enam üldse kasutada. Olen seetõttu isegi oluliselt vähem hakanud käima kodulähedases Prismas, sest seal pole ei pulti ega paraku ka iseteenindust (st varianti, kus ise piiksutad oma asjad läbi kassa juures – võrreldes puldiga on seegi üsna ebamugav muidugi). Muidu mulle Prisma meeldib ja käiksin seal hea meelega, lai kaubavalik jne. Aga ma ei saa aru, kuidas üks suur pood võib mingis punktis nii mahajäänud olla. Konkreetselt selles “minu” Prismas on pidevalt pikad kassasabad, sageli vaid paar kassat töötab suure poe peale. No nii totter on seal passida oma korviga, kui tead, et on olemas palju mugavamad ja kiiremad võimalused. Seega käin märksa meelsamini Coopis, mis on mulle õnneks ka lähedal.

Kuidas teised ostlevad ja oma kaupade eest maksavad, see ei huvita mind ka.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma maksan alati iseteeninduses ja väldin poode kus seda võimalust pole. Ei meeldi inimestega suhelda ja väldin võõrastega iga hinna eest kontakti.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

SEST inimesed on rumalad! Paljud kardavad nagu tuld uusi asju. Täitsa koom on vaadata, kuidas poodides on kilomeetrised järjekorrad ja iseteeninduskassades on vaid paar inimest. Mõnus, et ei pea ise seal sabas seisma vaid saan rõõmsalt iseteeninuses asjad aetud

+2
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ega ei olekski kui su põhjendused nii jaburad ei oleks! Tallinna ühistranspordis ikka julged sõita? Sõidukaart tuleb valideerida ja vastutus on võrreldes iseteenindusega poes oluliselt suurem- valideerimata kaardi eest võib saada trahvi.

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

siis lähen ise alati iseteenindusse puuksutama. Müüja peab mu selja taga seisma

Oh issand! Vaene müüja!

Aitäh! Oligi parajasti veidi kehv tuju :-))

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ega ei olekski kui su põhjendused nii jaburad ei oleks! Tallinna ühistranspordis ikka julged sõita? Sõidukaart tuleb valideerida ja vastutus on võrreldes iseteenindusega poes oluliselt suurem- valideerimata kaardi eest võib saada trahvi.

No aga jätkad ikka nõmedate oletuste tegemist? Miks? Loe ise ka, mida sa teisele ütled. Sinu oletused on jaburamadki, kui minu püüd seletada, miks ma ei kasuta. Aga sina hakkad halvustama! Muide, ma olen uuendustele avatud! Ütlesin ka, et pole probleemi kasutusoskusega (olen noor inimene). Minu eelistus on lihtsalt veel kassat kasutada. NB! Ma olen kasutanud ka nutikassasid. Seega ära hakka veel oletusi tegema. Miks te halvustate tavakassa kasutajaid? Miks üleüldse halvustada kedagi ja tunda kahjurõõmu arvates, et teised on lollid ja lambad või kardavad jne? Selliselt mõtlejatel on kõvasti maad areneda. Nutikassa on selge, aga mõtlemisvõime endiselt osadel piiratud!

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

No aga jätkad ikka nõmedate oletuste tegemist? Miks? Loe ise ka, mida sa teisele ütled. Sinu oletused on jaburamadki, kui minu püüd seletada, miks ma ei kasuta. Aga sina hakkad halvustama! Muide, ma olen uuendustele avatud! Ütlesin ka, et pole probleemi kasutusoskusega (olen noor inimene). Minu eelistus on lihtsalt veel kassat kasutada. NB! Ma olen kasutanud ka nutikassasid. Seega ära hakka veel oletusi tegema. Miks te halvustate tavakassa kasutajaid? Miks üleüldse halvustada kedagi ja tunda kahjurõõmu arvates, et teised on lollid ja lambad või kardavad jne? Selliselt mõtlejatel on kõvasti maad areneda. Nutikassa on selge, aga mõtlemisvõime endiselt osadel piiratud!

Kus sa näed mu postituses oletust? Mina näen seal ainult küsimust. Ma ei halvusta tavakassa kasutajat kes ei mõtle selle kasutamiseks välja eriliselt jaburat vabandust.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kus sa näed mu postituses oletust? Mina näen seal ainult küsimust. Ma ei halvusta tavakassa kasutajat kes ei mõtle selle kasutamiseks välja eriliselt jaburat vabandust.

Kuidas on jabur see, et mu eelistus on tavakassa? Kuidas sa saad kellegi eelistust jaburaks nimetada? Muud tegurid olid ilmestamaks seda, miks ma EELISTAN tavakassat. Need pole otsesed põhjendused, vaid tegurid, mis mulle pigem ei meeldi. Ja seda ei saa saa kuidagi jaburaks nimetada.

+3
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kujuta ette, on lausa inimesi, kes ei saa sularahata näiteks üldse oma tööd teha.

Mina konkreetselt olen hooldustöötaja, kes viib vanuritele koju toitu ja muud vajalikku.

+4
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kuidas on jabur see, et mu eelistus on tavakassa? Kuidas sa saad kellegi eelistust jaburaks nimetada? Muud tegurid olid ilmestamaks seda, miks ma EELISTAN tavakassat. Need pole otsesed põhjendused, vaid tegurid, mis mulle pigem ei meeldi. Ja seda ei saa saa kuidagi jaburaks nimetada.

Värskendan su mälu: Ma ei taha ise tegeleda kauba läbi piiksutamisega ja kogu selle jandi eest vastutamisega.
Sinu põhjendus oli, et sa ei taha selle piiksutamise eest vastutada. Reaalsus on see, et seal ei ole mingit vastutust- ole aus ja skanneeri kõik tooted. Ei midagi enamat!

+6
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina konkreetselt olen hooldustöötaja, kes viib vanuritele koju toitu ja muud vajalikku.

Miinustajal on kindlasti mingi superplaan, mis välistab selles töös sularaha. Kuulaks huviga.

+4
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Sinu põhjendus oli, et sa ei taha selle piiksutamise eest vastutada. Reaalsus on see, et seal ei ole mingit vastutust- ole aus ja skanneeri kõik tooted. Ei midagi enamat!

Kuule, lõpeta ära. Kui inimene tunneb, et ta eelistab tavakassat, siis on see tema valik. Olgu või põhjus vastutus. Ju ta siis ei ole oma mälus nii kindel, aga aus tahab olla. Kena ju, et inimene, kes kardab, et pulti kasutades võib kogemata midagi sassi ajada, pigem seda ei kasuta. Siis on kindel, et ei jää midagi maksmata või ei maksa millegi eest topelt. Lase inimesel olla.

Ma ise kasutan pulti. Ja kahel korral olen avastanud, et olen maksnud rohkem, kui vaja. Ühe korra panin ühe leiva tagasi (ja enda meelest võtsin maha nimekirjast) ja asendasin teisega. Kodus nägin, et tshekil olid mõlemad leivad. Teisel korral olin porgandeid miskipärast kaks korda skaneerinud. Teistipidi eksimusi avastanud ei ole. Kuna jälgin kulusid detailselt ja alati tsheki kodus üle vaatan, siis peaksin ka teistpidist eksimust märkama.

+5
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 14 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Huvitav. Teema küsimus on miks inimesed ei kasuta iseteeninduskassat ja siis on 11 lehekülge sellest, kuidas “nemad” kasutavad iseteeninduskassat. Kes seda küsis ja mis te selle teadmisega peale hakkate, kui teid huvitab vastus ainult sedavõrd, et jätkuvalt oma hosiannat puldile ja nutikassale laulda. Tõesti nagu usuhullude kari siin koos. Ainult üks jumal on õige.

+11
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huvitav. Teema küsimus on miks inimesed ei kasuta iseteeninduskassat ja siis on 11 lehekülge sellest, kuidas “nemad” kasutavad iseteeninduskassat. Kes seda küsis ja mis te selle teadmisega peale hakkate, kui teid huvitab vastus ainult sedavõrd, et jätkuvalt oma hosiannat puldile ja nutikassale laulda. Tõesti nagu usuhullude kari siin koos. Ainult üks jumal on õige.

algsele küsimusele ei ole lihtsat vastust justnimelt sel põhjusel, et need iseteeninduskassad erinevat nii kardinaalselt oma olemuselt, et nt selveri puldiga piiksutajale on absoluutselt vastuvõetamatu kasutada seda kaalumisega nutikassat Rimis, pigem läheb seisab tavakassa sabas. ja vastupidi…

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei taha ise tegeleda kauba läbi piiksutamisega ja kogu selle jandi eest vastutamisega

Mis vastutus sellega sinu meelest kaasneb? Mõne hetkega piiksutad oma kauba läbi, maksad ja lähed minema.

+4
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Need pole otsesed põhjendused, vaid tegurid, mis mulle pigem ei meeldi. Ja seda ei saa saa kuidagi jaburaks nimetada.

Kui inimene eelistab lihtsalt poes mitu korda rohkem aega veeta sabas seistest, siis sry, see on küll jabur eelistus. Väga iselaadne fetiš nautida toidupoe miljööd.

+4
-7
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 271 kuni 300 (kokku 311 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Miks inimesed ei kasuta iseteeninduskassasid?