Poodides võib tihti näha olukorda, kus tavakassas on pikk järjekord, kuid iseteeninduskassades on vabu kohti küll ja veel.
Kas inimesed tõesti naudivad järjekorras seismist?
Rimis on see idiootlikult tüütu. Paar korda proovisin, aga küll jookseb süsteem neil kokku, küll läheb masin lolliks ainult seepärast, et toetad käe või rahakoti pakkimisalale. Ja mitu korda asju laduda ei ole minu lemmiktegevus.
Selveris enamasti kasutan iseteeninduskassasid, aga kui näen, et seal on meeletu rapsimine ja mul on kiire, siis lähen tavakassasse kahel juhul – kui mul on turvamärgisega alkoholi korvis (ja teenindaja iseteenidusalas rapsib silmnähtavalt mitme oskamatu kliendiga ja ma peaksin mitu minutit ootama, kuni ta leiaks aja tulla turvaelementi eemaldama) ning juhul, kui mul on tõesti kiire – ostukontroll võtab kauem aega kui 1-2 inimest väiksemate korvidega minu ees tavakassas.
Iseteeninduskassas on mul igal teisel korral ostukontroll ja see ajab mu ajud krussi, raiskab aega ja see uuesti pakkimine, isegi kui seda teeb teenindaja, on veel omaette vastik, sest mul pole vähimatki soovi, et heeringapaki nurk lõikaks katki piimakoti või arbuus lömastaks leivapätsi – seetõttu ma pakin väga täpselt juba ostes erinevatesse kottidesse.
Iseteeninduskassa Selveris on sageli puhas ajaraisk, st kui ostukontroll on ja seda on sageli.
Enamasti tellin üldse koju.
Ostukontroll on ju enne maksmist ehk sul on asjad veel korvis. Isegi, kui automaatselt kõik pärast piiksutamist kotti laod, siis võtab ostukontroll ainult 5 toodet ega sori sees. Samuti, ostukontroll on tihti ainult alguses, mina ostan pidevalt iseteeninduskassas ja ostukontroll on poole aasta jooksul ainult korra.
Ostukontroll võtab pulkadeks lahti kõik mu 5-6 ostukotti. Ja ma pole kunagi jätnud midagi piiksutamata, kõik on alati (need ca 60 korda – ok, liialdamata 35 korda-, mil ma olen ostukontrolli saanud) korras olnud, seega ei ei saa olla minu räpases minevikus 🙂
Ajaraisk kipub see Selveris olema. Muidugi kui tavakassas on 9 inimest, siis ma elan selle üle, aga 2-3 inimesega ma saan tavakassas igal juhul kiiremini kui iseteninduses ostukontrolliga.
Ja üldse koju tellimine on ju palju mugavam. Miks peaks üldse kuskil midagi piikutama, kui ostud saab teha kodus diivanilt – jah, tõsi, peaks selleks elama teeninduspiirkonnas. Õnneks selver just laiendas oma piirkonda.
Rimi iseteeenindus on aga selge ajaröövel. Vähemalt 3-4 korda pean iga kord teenindajat ootama, sest masin jookseb kokku või ei olnud meeles, et oma kotti ma ei tohi pakkimisalale asetada, ehk siis pakkimisalal ei saa pakkida.
Miks inimesed üldse veel reaalpoes käivad midagi piuksutamas, kui elavad e-poe teeninduspiirkonnas – seda küsiks ma teemaalgatajalt.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 16 korda. Täpsemalt 10.08 10:32; 10.08 14:06; 10.08 14:58; 10.08 16:03; 10.08 16:58; 11.08 09:24; 11.08 11:03; 11.08 18:42; 11.08 18:59; 11.08 19:27; 12.08 12:54; 14.08 11:24; 14.08 13:20; 19.08 10:44; 19.08 12:42; 19.08 12:58;