Mina kasutan Maxima iseteenindust, meeldib. Kui oskad, siis ei jookse kunagi kokku. Rimis sama süsteem, aga ei kasuta, sest ma ei käi Rimis mitte kunagi.
Puldiga iseteenindust ei kasuta ühel kindlal põhjusel. Nimelt on mulle vastumeelne see asjaolu, et ma pean poodi sisenedes kohe kliendikaarti käes hoidma. Eriti jõhker on see talvel, kui mul on kindad käes – ma tavaliselt hoian talvel ka poes kindaid käes, kauba valimise ajal (nahkkindaid). Ma vihkan seda hetke, kus ma olen poodi sisenenud ja esimese asjana pean sahmima oma käekoti kallal, võtma rahakoti, sealt kliendikaardi. Ma tahan seda teha kassas, kui mul on see hetk aega ja mu käed on paljad, kindad kotti pandud, ja ma ei seisa kellelgi tee peal ees. Tegelikult ei salli ma seda kliendikaardi käes hoidmist ka suvel ilma kinnasteta, see on selline ebameeldiv hetk, et kuku kohe poodi sisenedes kotis sahmima. Ja kuhu ma selle kaardi siis pärast puldi võtmist panen? Taskusse ma ei pane, keeldun, ja suvel mu riietel ei ole reeglina üldse mingeid taskuid. Jälle kotti tagasi? Selleks, et see rahakott kassas kolmandat korda maksekaardi jaoks välja rebida? Tänan, ei.
vot see on mul ka üks peamine põhjus mitte puldiga poes ringi käia. piiksutan alles lõpus asjad korraga ära kui maksma hakkan.