kui üks teenindaja tuli inimesi kutsuma puldikassasse, et saab palju kiiremini, lubas õpetada kasutama.
Mindki tuli üks teenindaja abistama, et õpetab pulti kasutama. No ma lasin seda teha küll, sest sel päeval olid Selveris sabad ikka hullumeelselt pikad, polnud ammu nii vähe kassapidajaid tööl näinud. Tegelikult ma ikka oskan seda pulti kasutada ja vahel harva kasutangi, aga tavaliselt lihtsalt ei viitsi, kui palju kaupa korraga ostan. Ja seekord oli mul käru kuhjaga täis.
No siis see abistaja võttis kilekoti, piiksutas läbi ja hakkas kaupa sisse laduma. Võttis aga pealt ja pani kotti. Mul oli kaup kärusse pandud õiges järjekorras, õrnad asjad peale, tugevad alla. Sain ta siis pidama – no ei pane ju munakarpi ja sefiirikorvikesi ometi põhja! Ja mul oli vähemalt nelja koti jagu kaupa, igaühe jaoks tuli sortida, mis peale, mis põhja.
Abistaja mõistis, et asi jama, ei saagi niisama julmalt ja kiirelt laduda. Võttis kotte juurde, aga kuhu need paigutada? Läks teist käru otsima. Leidis käru, pani kotid sinna valmis, hakkas mu ostukärust altpoolt asju välja otsima, mis põhjapoole käiksid. Seega pidi pealtpoolt õrnemaid asju eest ära tõstma. No ja neid ka polnud kuhugi panna – pani põrandale 🙂
Ja siis ta sai aru, et see abistamine puldikassasse üle minemiseks polegi nii lihtne, kui käru kuhjaga täis. Aga ta oli väga tore tütarlaps ja äärmiselt sõbralik, seletas kogu aeg, et tegelikult pole üldse hullu.
Tegelesime selle kärutäiega ikka pikalt ja põhjalikult ja üüratu aja. Vahepeal läks miskit sassi ja sai parandatud ja korda tehtud ja piiksutatud.
Oh seda üllatust – kui kõik oli lõpuks valmis, sattusin kontrolli 😀
Veel ebameeldivam üllatus ootas kodus – kinkevutlaris ostetud konjakil oli turvaelement pudelikaelal. Poes ei reageerinud see kuidagi ja ei abistaja ega ostukontroll karpi lahti ei võtnud. Kuigi nad ometi pidanuks teadma, et nende poes turvatakse alkoholi ka pakendi sees.
Jääbki arusaamatuks, mis mõte sel turvajullal üldse on (olen ka ise ühe sellise karbi kingiks saanud, kus jublakas pudelikaelal).
Milleks selline pikk erijuhtumi kirjeldus? Täpselt samamoodi võib äpardusi ja tüütuid takistusi ju tavakassas ette tulla.
Puldi kasutamisel ongi ju oluliselt mugavam kaup KOHE läbi piiksutada ja kotti asetada. Kui poekäru on juba asju täis kuhjatud, ja alles siis hakata neid läbi piiksutama ja kottidesse laduma, on see suht kilplaslik ja ebamugav töö.
Mis õrnadesse asjadesse puutub, siis mõelda oskava inimese jaoks ei tohiks olukord ju keeruline olla. Neid ei pea ju kohe kotti panema, vaid võiks asetada esialgu käru põhja. Ja kui kogu ost koos, siis õrnad asjad kõige peale.
Mina vaatan ka alati imestusega neid pikki kassajärjekordi, kus inimesed mossis ja tülpinud näoga seisavad. Minu trajektoorile jääb Rapla Konsum, Rapla Selver ja Järve Selver. Siis, kui mina tavaliselt ostlema satun, on seal tavakassades alati pikad järjekorrad. Iga kord mõtlen, et mis neil inimstel ometi viga on, et nad tahavad seal järjekorras sitsida. Eriti hästi paistab see silma Rapla Selveris ja Konsumis. Neid tülpinuid nägusid vaadates ei tundu mulle sugugi, et inimene on tegelikult ka õnnelik, et saab seal järjekorras oma päeva mõtteid rahulikult läbi mõelda või et ta oleks suures ootusärevuses, et saab teenindajale “tere ja head aega” öelda. Rohkem jääb mulle mulje, et inimene ei tule selle pealegi, et on palju lihtsam ja kiirem võimalus toidupoe külastamiseks. Eks mingi seltskond on muidugi ka neid, et olen igaks juhuks kõige uue vastu või et kui mina kassasse ei lähe, siis vaene müüja jääb töötuks.
Minu isiklik eelis on just puldiga iseteeninduse süsteemid. Kõige parem on Coopil, sest see pult töötab peaaegu veatult. Loeb hästi koode ja on mugav ja kompaktne (kui on vaja pulti käes hoida – tavaliselt hoian seda siiski käru puldipesas). Selveri puldid on ka korralikult tööle hakanud. Varem ikka juhtus, et pidi enne mitu korda vajutama, kui reageerisid. Aga käes hoida on ebamugavam kui Coopi pulte.
Kasutan aktiivselt ka kaalusüsteemiga iseteeninduskassasid. Need on minu jaoks ebamugavamad kui puldisüsteemid, aga kuna ma järjekorras seista ei viitsi, siis seal saab alati kiiremini. Ka juhul, kui kaal mingit errorit annab. Kui kaaluga iseteenindustest pingerida teha, siis kõige ilgem on Maxima. Seal on tõesti vist pea iga kord vaja teenindaja abi. Samas, vaadates, millised üüratud sabad alati Rapla Maximas on, siis saab ikkagi iseteenindusest kiiremini läbi.
Puldiga iseteenindustes (mida kasutan kõige rohkem) satun ostukontrolli umbes 1 x poole aasta jooksul (seda kõikide poodide peale kokku). Teeninduskassade algusaastatel sagedamini. Kogu kotti pole veel kunagi pidanud ette näitama. Alati piiksutatakse koha peal 2-3 asja läbi, ja sellega asi piirdub. Hästi ruttu käib kõik. Õnneks ei ole mul enesehinnanguga ka mingeid probleeme, et ostukontroll põhjustaks minus pöörast häbi ja alandust nagu osadel inimestel.