No just. Kui mina sattusin ostukontrolli, siis see ümberladumine kestis ikka 5-15 mintutit+hilisem pakendamine.
Mul üks teooria on, miks mina kümneid kordi olen täiskontrolli sattunud ja tõesti palju kümneid kordi (ja alati on kõik õige olnud) – ma kiirustan poes. Läbin poe praktiliselt pooljoostes-kiirkõnnil, laveerides jalutajatest mööda, haaran riiulist vajalik, piiksutan kõnni pealt, panen kotti jne jne. St ma kunagi ei seisa ja ei vali ja ei vaata koostisaineid – ma vaatan nö pikalt ette mööda riiulit, mis heeringa ma võtan ja selleni jõudes haaran selle sammu aeglustamata, piiksutan edasi liikudes. Sik-sakitades, et kellelegi mitte otsa sõita ja kiiremini edasi liikuda. Võibolla see jätab turvakaamerates sellise äreva mulje.
Mu arvamust toetab ka see, et kui mul mees käib Selveris, tema satub enda sõnul täiskontrolli alati siis, kui tal on tulikiire ja praktiliselt jookseb läbi poe, piiksutades kotti napid 10 ostu.
Ja mida rohkem ma kiirkõnnil poes siksakitasin st kiiremini ostud kottidesse ja kärudesse (teinekordki 2) sain, seda sagedamini tuli mul pärast 10-15 min veeta täiskontrollis, kus kõik see kraam liigse tempota välja võeti, kõik üle kontrolliti ja siis kas nemad või mina kõik need kaks kärutäit tagasi pdid laduma.
Tavakassas ma panen asju kottidesse ju 1 kord. Juba sealt on ajavahe, rääkimata sellest, kui alkopudelitelt vms on turvaelemente vaja maha võtta.
Igatahes minusugune suurte ostukärudega ootamisevihkaja ja ajasäästja võidab tavakassas aega rohkesti, muidugi mitte tingimata siis, kui järjekorras on 8+ inimest.
Inimesel, kel on aega ja vajadust poes pikalt jalutada, valida, otsustada, ümber otsustada, tagasi eelmisse vahesse liikuda, veel mõelda jms, on muidugi iseteeninduskassas mugavam. Aega on.
Kel aga kiire ja ees vaid paar-neli inimest ja tal on ka turvaelementidega tooteid, neil pole aega selle ootamatu 15 min kulu peale, mida see ostukontroll kaasa toob. Iseteenindus on nende lõbu, kel aega on.
Paraku on nii, et ka täisostukontrolli sattudes läheb asi kiiremini kui tavakassas, kus sa esialgu seisad selle 15 minutit (halvemal juhul veel kauem) järjekorras, millele järgnevad kõik muud tegevused.
Ja sellest ma muidugi ka aru ei saa, et mis vahet sel on, kas laod asju lindile kärust või kotist. Palun selgita, mis moodi kotist lindile ladumine ajakulukam on?
Kasutaja on kirjutanud teemasse 11 korda. Täpsemalt 10.08 10:26; 11.08 17:29; 11.08 21:30; 12.08 22:12; 12.08 22:32; 19.08 13:24; 19.08 14:29; 21.08 23:32; 26.01 06:53; 26.01 12:25; 26.01 15:52;