Esileht Ajaviite- ja muud jutud Miks mu kontserdil ainult vanamutid käivad

Näitan 25 postitust - vahemik 31 kuni 55 (kokku 55 )

Teema: Miks mu kontserdil ainult vanamutid käivad

Postitas:
Kägu

tüüpiline ekretiini jutt-mina võin räusata ja solvata, aga kui keegi sellele tähelepanu juhib, siis on ta lõhestaja. ja kui keegi veel sõna võtab teemal, et vanamutt on inetu väljend, siis on see vihakõne

Mulle meenutab see rohkem reformierakonda. Pealegi ei hakka ükski ekrekas nüüd Mihkel Rauda küll kaitsma, kes on padupunane.

0
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Raud kirjeldab oma värskes raamatus, kuidas nad Salleriga enne kontserti kaamerast jälgivad üritusele tulijaid. Arutavad isekeskis, et miks ainult vanamutid tulevad!? Raua hinnangul on vastassugupool kuni 35 tsikk, naine, pandav ja üle 35 lihtsalt vanamutt. Huvitav, et kirjanik ja muusik oma põhilist publikut selliselt hindab- vanamuttide raha kõlbab vastu võtta küll, aga ühtegi viisakamat sünonüümi keskealiste naiste kohta ei leia.

Tsitaat pannakse jutumärkidesse. Praegu on pealkiri ikka väga imelik.

Raud ongi väga enesekeskne inimene. Tark ja laia silmaringiga, aga liiga ennast täis. Minu mehemaitse pole, lihtsalt tuttav võib olla kui temaga pikemalt vestlema ei pea.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Istusin Salleri kõrval meetri kaugusel restoranis, mehel on vanust ja vana mehe välimus on tal kindlasti, palju kortse ja ära vajunud välimus, nagu paljudel inimestel selles eas, rokipeeru elu arvestades näeb ta pigem kõvasti vanem välja. Võttes arvesse, et vahetas oma naise ligi 30 aastat noorema vastu välja, siis on tal ilmselt kõva kriis ja sealt tulevad need kommentaarid “vanamuttide” kohta, raske ju tunnistada, et ise ollakse samas vanuses või vanem.

Tunnen igatahes kaasa, me kõik vananeme, aga selles eas võiks juba teada, et kõik elus kordub ja kümne aasta pärast vaevalt ta nooruke naine 65-aastasega tahab aega veeta.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Saller ok, aga mis osa Raual seal kontserdil üldse täita on?

Raud on väga hea muusik ja ka hea laulja. Tema Rain on üks minu lemmiklaule läbi aegade.

+3
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Saller ok, aga mis osa Raual seal kontserdil üldse täita on?

Kurat seda teab, miks üliandekal Salleril seda sotsi sinna oma kontserdile juurde vaja on. Ilmselt tal on igav, tehtud juba ju küll ja küll oma asja.

Ilmselt nad alustasid seda koostööd juba ammu enne, kui maailmavade tähtsaks muutus.
Nüüd on muidugi lahku kasvatud, aga keegi ei julge ju teist solvata.

+2
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ise on igavesti noored?, hallo? Samad vanamutid käivad, kes neid fännasid ka 20 aastat tagasi, kui nii esinejad kui publik veel noored ja ilusad olid, rohi oli rohelisem ja maailma lõpus oli kohvik. Või ei, kohvik oli kellegi teise kontserdil.

+9
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen 43 ja selliseid pässe ei taha küll kuulama/vaatama minna. 😁

+3
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ise on igavesti noored?, hallo? Samad vanamutid käivad, kes neid fännasid ka 20 aastat tagasi, kui nii esinejad kui publik veel noored ja ilusad olid, rohi oli rohelisem ja maailma lõpus oli kohvik. Või ei, kohvik oli kellegi teise kontserdil.

Selles ju jutu point oligi, et mehed said aru, kuidas nad pole enam üldse mitte noored.

+2
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Selles ju jutu point oligi, et mehed said aru, kuidas nad pole enam üldse mitte noored.

no teemaalgataja väidab, et ei olnud… ma ei hakka ka ainult selle vaidluse pärast raamatut ostma, olgu kuidas oli.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

no teemaalgataja väidab, et ei olnud… ma ei hakka ka ainult selle vaidluse pärast raamatut ostma, olgu kuidas oli.

Teemaalgataja ei väida selle kohta midagi, ta lihtsalt kiilus sellesse ühte väitesse kinni ja ei suutnud edasi mõelda.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Päris õudne ikka, kui inimene loeb raamatut, aga autori eneseirooniat tabada ei suuda. Tuleb hakata trükkima kommenteeritud väljaandeid, kus lausel on tärn juures ja lehekülje allserva lisatud selgitus: sellega tahtis autor öelda, et näe, ega ei olnud ise ju mõelnudki, et vanamehed ikka valmis juba, publiku pealt said siis näha.

+13
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

lugesin Raua esimest raamatut ja meelde jäi ainult see koht kus ta ühte tütarlast vägistas. peale seda on ta minu jaoks täielikult vastuvõetamatu.

+4
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huvi pärast guugeldasin ja sain teada, et Raud on 51 ja Sal-Saller 54. Viimase vanus küll ehmatas, minu peas oli ta endiselt kuskil 30ndates.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei ole Sallerit ammu nägema juhtunud, tänases kokasaates vaatsin imestusega kui kortsus ja krimpsus ta on. Praegu vaatan Kaks kanget ja Jõekalda (peaks suht samavana olema) näeb väga palju parem välja, rääkimata Margnast.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huvi pärast guugeldasin ja sain teada, et Raud on 51 ja Sal-Saller 54. Viimase vanus küll ehmatas, minu peas oli ta endiselt kuskil 30ndates.

Mind jälle ehmatas siinkohal Raua vanus, arvasin et ta on nii 60 ligi, pluss-miinus.

+4
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Praegu vaatan Kaks kanget ja Jõekalda (peaks suht samavana olema) näeb väga palju parem välja, rääkimata Margnast.

Jõekalda on 49 ja Margna 48, seega Sallerist 5-6 aastat nooremad. Kristjan selline ümaram, siis ongi nägu sile.

Saller 51, Margna 48, ja sina saad 5-6 aastat??

0
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen 43 ja selliseid pässe ei taha küll kuulama/vaatama minna. 😁

Eks sina mine siis Taukareid ja Lemsalusid vaatama. Midagi sügavamat ongi raske nii lapsiku mõtteavalduse juures oodata.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

No KUST sa  välja lugesid, et Saller on 51?!

+2
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

No KUST sa välja lugesid, et Saller on 51?!

Oh aeg, palun vabandust! Raud 51. Vahe Margnaga 3 aastat.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina olen 48-aastane ja ausalt öeldes küll solvun sellise avalduse peale. Vaatasin mõlema mehe vanused üle. Üks on 51-aastane, teine 54-aastane. Oma vanuse kõrval peavad 36-aastast naist (neist 15-20 aastat noorem!!!) vanamutiks?

Kahtlen, et see ütlus on eneseiroonia. Isegi kui on, siis väga kahju, et nad ei oska näha asja selle nurga alt, kuidas paistab selline ütlemine nende publiku jaoks.

Kindel on see, et mina, räige vanamutt, nende kontserdile ei roni. Kutsun üles ka teisi sinna mitte minema. Ei ole vaja härrasid traumeerida!

+9
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kindel on see, et mina, räige vanamutt, nende kontserdile ei roni. Kutsun üles ka teisi sinna mitte minema. Ei ole vaja härrasid traumeerida!

Ei pea nendest härradest ka enam juba sellepärast lugu, et vaja kogu aeg naised mingite noorte tibide vastu välja vahetada. Sal Salleri viimane vägitegu, lahutada abielu kellegi müüjast üksikema pärast, on väga näotu. Pole nende muusika ka suurem asi.

+10
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meenus iid ammune juhtum minu noorusest. Olin just külakolkast linna kolinud kui kultuuritegelasest sugulane mind Vanemuisesse kaasa võttis. Istusime 1-.s reas ja korduvalt tulid laulvad-tantsivad mehed (mingi külalisetendus oli Tallinnast) rivina lava äärele. Alati vahtisid nad kõik mind. Mul oli väga piinlik, aga ära minna enne lõppu ka ei julgenud. Ehk ma olin siis ainus noor saalis.

Kujutan ette kuidas Saller ja Raud vahivad: jälle vanamutid, näe, seal on üks noorem, aga see on rõve pekimagu, võeh!

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Praegu vaatan Ostrati saadet koos Salleriga. Ja meenus, kui paar nädalat tagasi olin koos Salleriga Viru juures ülekäigurada ületamas. Tema minu kõrval. Kui siis vaatasin, et päris äge mees, siis pärast konkreetse arvamuse lugemist saan aru, milliseks rämedaks nõiamooriks ta mind pidas, kui minu poole teed ületades vaatas…

+5
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Raud kirjeldab oma värskes raamatus, kuidas nad Salleriga enne kontserti kaamerast jälgivad üritusele tulijaid. Arutavad isekeskis, et miks ainult vanamutid tulevad!? Raua hinnangul on vastassugupool kuni 35 tsikk, naine, pandav ja üle 35 lihtsalt vanamutt. Huvitav, et kirjanik ja muusik oma põhilist publikut selliselt hindab- vanamuttide raha kõlbab vastu võtta küll, aga ühtegi viisakamat sünonüümi keskealiste naiste kohta ei leia.

No eks sellega Raud ju raha teenibki, et niimoodi end väljendab. Kusjuures ta ei pruugi tegelikult nii mõeldagi. Ise on nad Salleriga ju samuti juba parajad vanamehed 20aastaste silmis ja ilmselt nad saavad ka aru, et nende muusika sihtrühm ei ole noored 😀 Aga raamatut on vaja ju kuidagi müüa.

Sa võid seda lõiku tõlgendada ka nii, e t sel hetkel jõudis neile kohale, et nad ei olegi enam noored, kuna kontserdil käivad ainult “vanamutid”.

See käib umbes samasse kategooriasse, kui 30+ inimesed arutavad omavahel, kuidas 20-aastaselt sai nädala sees poole ööni pidutsetud ja järgmisel päeval veel loengus istutud, nüüd aga kui kell 22 voodis pole, siis on järgmine päev väga raske tööl olla 😀

Inimesed saavad tihti oma vanadusest aru just ümbritsevaid vaadates, et milliseks on nende eakaaslased muutunud

Nad on vanamehed juba endast 10 aastat nooremate silmis, sest näiteks ka 37aastane oli laps siis, kui Saller ja Raud juba kuulsad olid. Ta mäletab neid lapsepõlvest täiskasvanutena ehk tema jaoks on nad juba eos endast põlvkond vanemad, sest lapse jaoks pole vahet, kas täiskasvanu on 22 või 32 nagu ta vanemad. Nii et muidugi peab ta praegu neid vanameesteks, oma vanemate põlvkonna muusikaks, kuigi võis lapsena ka ise kuulata.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Alla kolmekümneviiesed ei oskagi enam muusikat teha. Muusika kui selline on päris ammu juba surnud.

Kui vaatad Eesti praegused “staare”, siis nutt tuleb peale. Näiteks Taukar, Lemsalu jt. Nemad on veel tuntud esinejad, aga on terve hulk vähemtuntuid, kes on saanud “tuule tiibadesse” nendst staariotsimise saadetest.

No ei oska nad laulda ja pole ka lugusid, mida kuulata. Mina isiklikult ei eeldagi, et laulja peaks oskama noodid puhtalt välja laulda, kuid muusika võiks siiski kõnetada. PS! Tobe väljend, mis ajab perekooli kasutajatel s*ta keema.

Sest tänapäeval on vähem “staare”, kuid palju rohkem muusikuid, kes pole üldtuntud. Vanasti said kõik muusikud tuntuks raadio kaudu, mistõttu lõi läbi vähe, aga kõik olid enamiku jaoks tuntud nimed. Nüüd on vastupidi, muusikahuvilised ammutavad oma teadmisi nii erinevatest kohtadest, et raadios mängitav muusika ei näita midagi. Raadios lastakse rohkem laste lemmikuid (nagu Lenna, Lemsalu, Taukar) või teismeliste lemmikuid (Nublu, 5miinust jm räpp). Kõik ülejäänud stiilid avastavad inimesed kas youtube’ist, sõprade kaudu, muusikaportaalidest, spotify’st, bandcampist, muusikaartiklitest, blogidest vms. Vahel harva leiab ka erisaateid raadios, näiteks uue muusika tutvustamise saade, kus neid lastakse, aga neid ei leierdata söögi alla ja peale.

0
0
Please wait...

Näitan 25 postitust - vahemik 31 kuni 55 (kokku 55 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Miks mu kontserdil ainult vanamutid käivad