Esileht Pereelu ja suhted Miks naised saripetjaga koos tahavad olla?

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 374 )

Teema: Miks naised saripetjaga koos tahavad olla?

Postitas:
Kägu

Küsimus on pigem selline, et miks kiruda oma meest küla peal, teha armukestele vihakõnesid ja teha kuude kaupa draamat kui sa tead, et su mees ongi selline ja jääb selliseks?

Mul on tutvusringkonnas olukord kus naine abiellus mehega kel oli temaga elamise ajaks veel kaks suhet, mehel oli kolm naist korraga. Üks neist naistest jäi rasedaks ja peale sünnitamist tulid teised kaks suhet välja. Selleks ajaks on selge, et mees ei olnud naisesse armunud ja nii palju sisse võetud kui ta teiste naistega kohtus ja seksis. Naine soovis, et mees teised maha jätaks ja temaga abielluks. Mees jättiski teised, abiellusid ja said veel lapsi. Mees peab aeg-ajalt teisi suhteid, kui naine teada saab, siis käib avalikkuse ees üks lahutamise tsirkus ja draama, mees saab nii et tolmab, aga laseb kõrvad lonti, jätab teised naised maha, saavad jälle kokku ja natukeseks on jälle vaikus. Kuid kõik see toimub korduvalt palju aastaid, sõprus- ja lähiringkond ei viitsi sellesse draamasse isegi süüvida, kuid tekib küsimus, et milleks draamat teha? Kui su mees ongi selline, siis vaata kas peeglisse ja lepi sellega, lahuta või tee midagi, aga miks iga kord manipuleerida, ähvardada, enda ja laste närve rikkuda? Kas kogu elu peab käima ainult mehe ja tema suhete ümber? Milleks avalikkusele head nägu teha kui asi on ammu seest mäda? Miks selliseid asju tehakse ja kui madal peab olema enesehinnang, et sellise asjaga leppida? Miks oma elu ei muudeta kui see nii häirib?

+12
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks oma elu ei muudeta kui see nii häirib?

Miks sa selle tuttava käest ei küsi, kust meie teame, mis probleem tal on? Aga üldine vastus on: oma elu muutmine on raske ja väga paljud inimesed ei saa sellega hakkama. Miks inimesed joovad, on paksud, on sõltuvuses halbadest suhetest? Sellepärast ongi.

+17
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Naised mõtlevad tihti ümber raha pärast, ei ole kusagil elada ja enamasti naispool ei tööta ja ei kavatsegi tööle minna. Minu arust on sellisel juhul mehest omamoodi kahju kui naine elab mehega ainult raha pärast. Samas suurt tööpuudust meil ei ole, mingisuguse töö ikka leiab, aga ei taheta elustandardist loobuda ja nii koos edasi tiksutaksegi. Draama ongi kogu elu, muud elus ei olegi.

+7
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks oma elu ei muudeta kui see nii häirib?

Miks sa selle tuttava käest ei küsi, kust meie teame, mis probleem tal on? Aga üldine vastus on: oma elu muutmine on raske ja väga paljud inimesed ei saa sellega hakkama. Miks inimesed joovad, on paksud, on sõltuvuses halbadest suhetest? Sellepärast ongi.

Tema sõbrannad on temalt seda küll küsinud ja kui alguses lubatakse kõvahäälselt lahutada, siis hiljem see kõik vaibub. Tal on mugav elu, mees teenib raha, tema istub kodus, võib-olla sellepärast kannatab kõik välja.

+9
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Fassaad elu. Kohutav. Juu siis rahast, abist nii sõltuv. Mulle väga meeldib, kõla on hirmus, kuid on üks ütlus, mis on väga õige “Ega täkk muidu ei hüppa kui mära vastu ei hindle”. Pigem vaatan antud teemat niipidi, et mis on Eesti naisel viga, et v sorakile peab igal pool olema? Mis naistel puudu on, et mehega kaasa minnakse?

+5
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tal on mugav elu, mees teenib raha, tema istub kodus, võib-olla sellepärast kannatab kõik välja.

Ju siis. Kui endal raha pole, siis saabki teine pool käituda kuidas iganes, sest mingit kartust, et lahkutakse, ju ei ole. Mina olen näinud, et lõpuks need liiderdajad mehed ikka lähevad ise ära kellegi teise juurde ja siis on suur jama majas.

+10
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Fassaad elu. Kohutav. Juu siis rahast, abist nii sõltuv. Mulle väga meeldib, kõla on hirmus, kuid on üks ütlus, mis on väga õige “Ega täkk muidu ei hüppa kui mära vastu ei hindle”. Pigem vaatan antud teemat niipidi, et mis on Eesti naisel viga, et v sorakile peab igal pool olema? Mis naistel puudu on, et mehega kaasa minnakse?

Ma ütleks hoopis selle peale, et mis Eesti naisel  magamistoas toimub, et mees igale poole oma seemet laiali kannab?

Eestis on lihtne endast jätta mulje kui vabast mehest, eks need jutupaunikud oskavad hästi rääkida.

+2
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ju siis. Kui endal raha pole, siis saabki teine pool käituda kuidas iganes, sest mingit kartust, et lahkutakse, ju ei ole. Mina olen näinud, et lõpuks need liiderdajad mehed ikka lähevad ise ära kellegi teise juurde ja siis on suur jama majas.

See naine peaks end kokku võtma ja lastega ise lahkuma. Mis raha see on või armastus kui pärast pead eluaeg haige olema, kas siis päris reaalselt või psüühiliselt. Lastel on ema vaja elu lõpuni. Küll naine lastega endale uue elukaaslase ka leiaks. Mõistlik on mitte selle mehega enam magada ja kasutada raha õppimiseks, enda sissetuleku kindlustamiseks.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ütleks hoopis selle peale, et mis Eesti naisel  magamistoas toimub, et mees igale poole oma seemet laiali kannab?

Mõistust ei ole, pea laiali, hambad laiali elamine.  Vastutus on petistel. Ma ei tohiks nii rääkida, kuid mudakihirahvas, ei vastuta enda tegude eest. Kas siis diagnoosiga või diagnoosimata inimesed. Kuidas teise naise tupeseene levitamine nii süütu toimingi on? Mina näen siin palju kriminaalset.

+3
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ütleks hoopis selle peale, et mis Eesti naisel magamistoas toimub, et mees igale poole oma seemet laiali kannab?

Mõistust ei ole, pea laiali, hambad laiali elamine. Vastutus on petistel. Ma ei tohiks nii rääkida, kuid mudakihirahvas, ei vastuta enda tegude eest. Kas siis diagnoosiga või diagnoosimata inimesed. Kuidas teise naise tupeseene levitamine nii süütu toimingi on? Mina näen siin palju kriminaalset.

Olen samuti nõus, et kes mitme naisega petab, siis mees peab ainult end süüdistama kui vahele jääb. Samas on minu sõbrannal mehega kolm aastat magamistoas vaikus ja isegi ei üritata, aga naine üldse ei taha, täielikult seksiisu kadunud. Kahjuks ma samas neid mõlemaid tundes, et mida see vaene mees tegema peaks kui kolm aastat on magamistoast välja aetud? Mida sellises olukorras teha, ma öelda ei oska. Olen naiselt küsinud, et sul selline traksis mees, et miks sa ei taha, siis ütleb, et ta abikaasa ei ole talle enam atraktiivne ja mulle on jäenud mulje, et lõputud tülid laste teemal on neid kaugemale viinud ja mingit seksisoovi ei ole, vähemalt mitte naisel.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Iga suhe erineb. Räägitakse siin, et elab raha pärast. Pole ju öeldud, et mees rikas on. Ka ei tea meie, milline see mees kodus on, kõrvade lontilaskmisest oli juttu, ja et saa, mis tolmab….järelikult naine tallaalune päris ei ole ega ka vaimse ega füüsilise vägivalalla all. Võib olla see veidi kompenseerib seda mehe loomust, et korrakski seab naine reeglid, korraks muutub mees lontuks(või on seda kodus alati, ja naine on peal peamistes asjades ning mehe mees olemine ongi külla peal litutamises) kõike seda meie ei tea. Ja kui järjekordne sessioon läbi ja torm möödas, siis jällegi meie ei tea, mis neil kodus on, kas musutamine ja patsutamine ja paitamine ja naisele pugemine ilma seebita vms. Igatahes see toimib ja nad jätkavad.
JJah, sellel on mingi põhjus, aga seda ei tea. Mis raha ja raha. Ma tean elust nii palju tuttavate pealt, kuidas selline või taoline elu on ka ilma mingi rikka meheta. Isegi vastupidi. Mees on viimane molkus ja loru, joob, vägivallatseb, petab, raha ei teeni, isegi tööl ei käi ehk, naine teeb kõik ise, aga ikka elavad.
See on see, mida me teame kõik, suhtesõltuvus, hirm muutuste ees, hirm hullema ees, hirm üksinduse ees, et ei leiagi meest, madal enesehinnang, olematu tugi väljaspoolt. Ja igal sellisel põhjusel on oma põhjus. Pluss see, et ka lapsepõlves on elu taoline olnud. Ehk muster. On ka kordi, kus sobiv seks määrab nii mõndagi. Ja ilusad sobivad sõnad, mis petis ikka ja jälle lausub.

+10
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Naine on oma vaimse tervise ja mõtlemise nii tuksi keeranud, et ei adugi, et rikub enda jaoma laste elu täielikult. Täiesti kohutav tunnedeta fassaadelu, naine saaks märksa tervemaks kui kohe lahkuks. Naine ei saa vist arugi kui ebanormaalset ja ennast hävitavat elu ta elab.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen olnud suhtes niiöelda “elumehega”. Ma arvan, et ta mind pettis (märke oli sellest nagu kondoomipakid ja kahtlane telefoni varjamine jne).
Miks ma olin nii pikalt? Samal põhjusel nagu siin varem mainitud- ääretult madal enesehinnang, ma polegi paremat väärt, polnud ka paremaid suhteid näinud. Enda peres leppis ema alati elukaaslase sigatsemisega. Pigem ma olin õnnelik, et maamunal on vähemalt üks mees, kes minuga olla tahab. Ma pidasin end nii väärtusetuks lihtsalt.
Üks hetk jäin sellest alandusest vaimselt nii haigeks, et elu sundis mind muutust tegema. Sisuliselt oli valida, kas suhtest lahkumine või enesetapp.  Mul on nii räige depressioon peal, et olin mitu kuud töövõimetu. Kui mõistus asju paika ei pane, siis teeb seda keha.
Ma mõistan seda naist, aga ma ei mõista seda, kuidas võib eluaeg seda taluda. Sest minul tuli piir ette üks hetk. Selline käitumine sandistab vaimselt.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Naine on oma vaimse tervise ja mõtlemise nii tuksi keeranud, et ei adugi, et rikub enda jaoma laste elu täielikult. Täiesti kohutav tunnedeta fassaadelu, naine saaks märksa tervemaks kui kohe lahkuks. Naine ei saa vist arugi kui ebanormaalset ja ennast hävitavat elu ta elab.

Jah, kuid kahjuks ta elab koos mehega, kes on laste isa ju, ja imelik, et ka see mees on selline, või hullemgi ,et oma lastele nii teeb. Ja ei saa aru, kuidas ta hävitab oma laste ja oma laste ema elu ja tervist. Kaks sellist ühes peres korraga.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ega täkk muidu ei hüppa kui mära vastu ei hindle”.

See sõna on indlema. Koolis keegi ei käi enam või?

+11
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ime et sul lasi selle sõna välja kirjutada, mul ei lasknud. Seda väljendit kasutavad mehed hiljem kui naisterahvas on end kasutada andnud. Mida imestan, väljend on käibel haritud meeste suust. Teine oli naise ära märgistamine.  Kui aus olla, oleks jube kui oma pojad sellised sõnu kasutavad naisterahva kohta.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ime et sul lasi selle sõna välja kirjutada, mul ei lasknud. Seda väljendit kasutavad mehed hiljem kui naisterahvas on end kasutada andnud. Mida imestan, väljend on käibel haritud meeste suust. Teine oli naise ära märgistamine. Kui aus olla, oleks jube kui oma pojad sellised sõnu kasutavad naisterahva kohta.

Palju jubedam on, kui pojad oma perega nii teevad, et mujal lirtsutamas käivad. Mine minema, kui ei taha, aga ära piina oma kaasllast.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mõistust ei ole, pea laiali, hambad laiali elamine.  Vastutus on petistel. Ma ei tohiks nii rääkida, kuid mudakihirahvas, ei vastuta enda tegude eest. Kas siis diagnoosiga või diagnoosimata inimesed. Kuidas teise naise tupeseene levitamine nii süütu toimingi on? Mina näen siin palju kriminaalset.

Sa ju ise ka diagnoosiga. Võiksid siis endasuguste suhtes väheke tolerantsem olla.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mees, kellel on mitu naist, on kindlasti kõrge testosterooniga, atraktiivsed, suure riistaga ning voodis väga head. Sellisest mehest tekib sõltuvus.

+3
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mees, kellel on mitu naist, on kindlasti kõrge testosterooniga, atraktiivsed, suure riistaga ning voodis väga head. Sellisest mehest tekib sõltuvus.

See pole alati nii. Ka sellele on palju põhjuseid. Näiteks psühhopaat üldse. Väike riist ja muudkui tõestab endale oma võimekust. Või hoopis madal potents, aga suur soov, arvab, et uus luud pühib paremini ja tõstab ka võimekust.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sa ju ise ka diagnoosiga. Võiksid siis endasuguste suhtes väheke tolerantsem olla.

Nüüd ronis mingi solvunud madrats kuskilt välja ja hakkab vastu kõmmutama. Seda oli oodata. Reaalsuse, tegelikkuse eiramine, valetamine, vassimine läheb diagnoosi alla. Diagnoosid on päris arstiraamatus kirjas, mis sa minu peale plärtsud.

+1
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kardaksin sellist karjalauta lasta. Ei tea, kas suudab laudas oma testosterooniga toime tulla. Et võivad ka nii ära keerata.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis kasu on riistast kui 70 % naisi ei saa vaginaalset orgasmi?

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Naine laseb endaga käituda nagu nartsuga, ei mingit eneseväärikust.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

See pole alati nii. Ka sellele on palju põhjuseid. Näiteks psühhopaat üldse. Väike riist ja muudkui tõestab endale oma võimekust. Või hoopis madal potents, aga suur soov, arvab, et uus luud pühib paremini ja tõstab ka võimekust.

Väikese riistaga impotent suudab korraga pidada kolme naist? Ole nüüd. Selline mees peab suutma nende kõigiga vajadusel igapäevaselt magada ka. Väikese riistaga või impot ei taha mitte keegi pärast paari korda nähagi.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis kasu on riistast kui 70 % naisi ei saa vaginaalset orgasmi?

Riist peab olema visuaalselt ilus ja suur, et silitamisest üldse edasi tahaks minna. Miniviineriga ei seksi, ei soovi silitada ega suhu ammugi panna.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nüüd ronis mingi solvunud madrats kuskilt välja ja hakkab vastu kõmmutama. Seda oli oodata. Reaalsuse, tegelikkuse eiramine, valetamine, vassimine läheb diagnoosi alla. Diagnoosid on päris arstiraamatus kirjas, mis sa minu peale plärtsud.

Loll lillkapsamutt jälle kohal.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tunnen tegelikult lastele kaasa, sest nii vaimselt haiget olukorda on raske ette kujutada, kui mehel on nartsissti tunnused, siis naine on selgelt kaassõltlane. Kuidas on võimalik, et oma elu ja laste elu keeratakse varakult nässu? Sellisest perest ei tule normaalselt ja vaimselt terveid inimesi. Üks järjekordne perelaadne toode millel ei ole mingit väärtust, jõuga hoitakse ühiskonna normidest kinni, aga mille nimel? Mitte millegi.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Väikese riistaga impotent suudab korraga pidada kolme naist? Ole nüüd. Selline mees peab suutma nende kõigiga vajadusel igapäevaselt magada ka. Väikese riistaga või impot ei taha mitte keegi pärast paari korda nähagi.

Paljud väikese riista ja olematu pidamisega mehed peavad tihti mitut naist korraga, sellepärast neil palju naisi ja suhteid ongi, et kui üks laseb jalga, siis on teine kohe võtta. Naise mõnda aega taluvad ja saavad aru, et isegi head seksi ei saa. Nii sellised mehed vahetavadki naisi nagu sokke.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miniviineriga ei seksi, ei soovi silitada ega suhu ammugi panna.

Miniviiner on suuseksiks just parem, suurel mahub suhu ainult ots.

+1
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 374 )

Esileht Pereelu ja suhted Miks naised saripetjaga koos tahavad olla?