Esileht Pereelu ja suhted Miks naised saripetjaga koos tahavad olla?

Näitan 30 postitust - vahemik 301 kuni 330 (kokku 374 )

Teema: Miks naised saripetjaga koos tahavad olla?

Postitas:
Kägu

Ma selles teemas mõtlen, et kas see petisest mees teab kui palju ta haiget teeb oma naisele? Mõtlen, et kui sellised asjad juhtuvad korduvalt ja kui on kokku lepitud, et suhtes on ainult kaks inimest, siis kuidas mees aru ei saa, kui haiget ta teeb naisele/naistele? Vahel mõni naine ei teagi, et mees on suhtes või abielus, naiivselt usub juttu ja kui valetamine välja tuleb, siis kas neil meestel naistest üldse kahju ei ole? Kas nad on nii isekad egoistid, et empaaatiavõime puudub või miks selliseid asju korduvalt tehakse?

Eks nad ikka teavad, aga kõik ju loodavad, et nad ei jää vahele. No ja ei jäägi ju tavaliselt. Mõnel üksikul aga ei vea.

Peaaegu kõik jäävad ühel hetkel vahele.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ole normaalne, ei jää nad midagi. Ühekordsed sutsakad ei tule vast 95% juhtudel välja,

+2
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei kujuta ette kui suur see vahelejääjate protsent võiks olla. Mingi 10-20 äkki. Need ka enamus sellised, kes püsiarmukest peavad ja temaga mingites avalikes kohtades liiguvad. Või siis mõni mees veab lohaka endale koju ja naine naaseb kogemata varem töölt. Kui ainult proste panna päevasel ajal prostide enda pinnal, siis võimalus vahele jääda on väike. Prostidega on muidugi see oht, et saad mingi tõve vembla külge ja viid selle naisele koju ja jääd nii vahele. Sellised mõtted siis.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

See on küll naiivne arvamine. Mees võib vahele jääda siis, kui ta hakkab kodus naisest emotsionaalselt eemalduma-see juhtub siis, kui teine naine on südames. Kui on niisama mingi sõpradega pidu, reis, komandeering, ettevõtte pidu, suvepäevad vms suvaline ja tavaline üritus ja seal keegi kellegagi magab, ei tule see eales välja. Palju on ka räägitud nn. kontoriromanssidest, kes töö ajal lõunapausi kusagil kahekesi veedavad-hotellis, autos vms. Kaaslane tuleb koju nagu õige mees kunagi, keerab naise kõrvale kaissu ja teeb perele hommikusööki. Oi, kui palju ma oleks võinud naisena tiiba ripsutada, kui oleks soovijatest pereisadele jaa ütelnud. Külge löödi ka naiste kohalolu ajal ning nende magama minnes.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui on niisama mingi sõpradega pidu, reis, komandeering, ettevõtte pidu, suvepäevad vms suvaline ja tavaline üritus ja seal keegi kellegagi magab, ei tule see eales välja.

Miks ei saa tulla? Seda enam, kui sellised asjad toimuvad teiste inimeste silme all, tulevad need välja.

Nii imelikku juttu ajad, nagu tõesti oleks alati ainult üks variant võimalik. Enne sulle juba öeldi, et ära aja sellist sisutühja mula.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks ei saa tulla? Seda enam, kui sellised asjad toimuvad teiste inimeste silme all, tulevad need välja.

Milliste silmade all? Sa arvad, et seksitakse teiste nähes? Päris veidrik ikka.

Mulle pole keegi midagi sisutühja mula kohta rääkinud, tõmba nüüd veits oma ülbus koomale, eks.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle pole keegi midagi sisutühja mula kohta rääkinud, tõmba nüüd veits oma ülbus koomale, eks.

Sõpradega pidu, ettevõttega pidu, suvepäevad ja, mis sa seal kõik üleslugesid. Seal on ju nägijad olemas. Arvad tõesti, et sõbrad peavad pidu ja mitte keegi ei pane tähele, kui Kalle ja Malle kuhugile omaette lähevad?

Selline jutt ju ongi sisutühi, mida sa siin ajad. Et olla saab ainult nii, et see ei tule välja. Ja muud variandid on välistatud. Suht elukogenematu jutt.

Loomulikult saavad ka ühekordsed sutsakad välja tulla. Miks ei saa? Kus tegijaid, seal nägijaid!

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ole normaalne, ei jää nad midagi. Ühekordsed sutsakad ei tule vast 95% juhtudel välja,

Äkki paned viite, kust sinu statistika pärineb?!

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sõpradega pidu, ettevõttega pidu, suvepäevad ja, mis sa seal kõik üleslugesid. Seal on ju nägijad olemas. Arvad tõesti, et sõbrad peavad pidu ja mitte keegi ei pane tähele, kui Kalle ja Malle kuhugile omaette lähevad?

Ja see omaette minek on sinu arust imelik? Et kohe kujutad ette, et inimesed lähevad seksima? Omavahel eravestluse pidamine on igati normaalne, seal ei pea olema mingit teemat taga. Sellised paari inimese ärakadumised on ülitavalised. Palju rahvast koos on lärmakas ja mul on endalgi komme kellegagi mujale jutustama minna. Ka kodustel sünnipäevadel, liiatigi siis suuremates seltskondades. Pealegi ei märka suures kollektiivis seda keegi, kui just ise samale inimesele silma ei viska ja kiivalt oma kullipilgu all hoiad.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

<!– ezoic_video_placeholder-longer_content-240×135-999994-clearholder –><!– ezoic_video_placeholder-longer_content-240×135-999994-nonexxxclearxxxblock –> Mulle pole keegi midagi sisutühja mula kohta rääkinud, tõmba nüüd veits oma ülbus koomale, eks.

Selline jutt ju ongi sisutühi, mida sa siin ajad. Et olla saab ainult nii, et see ei tule välja. Ja muud variandid on välistatud. Suht elukogenematu jutt.

Loomulikult saavad ka ühekordsed sutsakad välja tulla. Miks ei saa? Kus tegijaid, seal nägijaid!

Küsimus ei ole nägemises, vaid kes läheb naisele rääkima. Mitte keegi.

Meil nt kontoris kõige kõrgem boss on kahe aastaga lausa kolme töötajaga romaani pidanud. Kõik teavad, koostööpartnerid teavad, varsti juba linnalegend. Ja no naisele kes räägib? Ei keegi.

Praegu silitas neljandal  kolleegil ühel konverentsi afterparty’l pead.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

kki paned viite, kust sinu statistika pärineb?!

Kas sellist statistikat kuskil üldse olemas on. Kõhutunde pealt öeldud väide ilmselt.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

oomulikult saavad ka ühekordsed sutsakad välja tulla. Miks ei saa? Kus tegijaid, seal nägijaid!

Kui teiste inimeste nähes asjatada, siis on jah nägijaid. Kolleegid ja igasugu firmapeod näiteks. Aga kui leiad näiteks internetist endale salasuhte ja sellest keegi peale sinu ei tea, siis võid aastaid vaikselt toimetada.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meil nt kontoris kõige kõrgem boss on kahe aastaga lausa kolme töötajaga romaani pidanud. Kõik teavad, koostööpartnerid teavad, varsti juba linnalegend. Ja no naisele kes räägib? Ei keegi.

See asi võib siiski mingil hetkel välja tulla, iseasi on see, kas bossi naine sellest numbrit teeb. Topitakse raha suu täis ja elu läheb edasi.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

<!– ezoic_video_placeholder-longer_content-240×135-999994-clearholder –><!– ezoic_video_placeholder-longer_content-240×135-999994-nonexxxclearxxxblock –> Mulle pole keegi midagi sisutühja mula kohta rääkinud, tõmba nüüd veits oma ülbus koomale, eks.

Küsimus ei ole nägemises, vaid kes läheb naisele rääkima. Mitte keegi.

Praegu silitas neljandal kolleegil ühel konverentsi afterparty’l pead.

Ma mehena s huvist, et kas need eelmised naised on seal tööl edasi?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

oomulikult saavad ka ühekordsed sutsakad välja tulla. Miks ei saa? Kus tegijaid, seal nägijaid!

Kui teiste inimeste nähes asjatada, siis on jah nägijaid. Kolleegid ja igasugu firmapeod näiteks. Aga kui leiad näiteks internetist endale salasuhte ja sellest keegi peale sinu ei tea, siis võid aastaid vaikselt toimetada.

Ma naisena jällegi küsiks, mida naised sellises suhtes leiavad. Aastate kaupa käid mingi abielus mehega kuskil korteris (või hotellis või veel hullem, autos) mingite sutsakate kaupa päevasel ajal seksimas. Kunagi ei saa midagi peale seksi kahekesi toredat teha, kuskil käia ega aega veeta. Mees jälgib nagu segane, et jumala eest ükski elus hing teie suhtest teada ei saaks. Mida selline asi naisele pakub? Armastust ei ole, turvalisust ei ole, seltsi ja kaaslast ei ole. Ainult seks, mis alguses võib ju põnev olla, aga tüütab päris ruttu ära. Eelmistes vastustes toodi ära, et mõnedele ostetakse korter pika truu teenistuse eest armukesena. See on muidugi suur asi, aga kas just midagi sellist, millele oma elu ja noorus pühendada. Normaalne naine tahab siiski normaalset suhet.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja see omaette minek on sinu arust imelik? Et kohe kujutad ette, et inimesed lähevad seksima? Omavahel eravestluse pidamine on igati normaalne, seal ei pea olema mingit teemat taga. Sellised paari inimese ärakadumised on ülitavalised. Palju rahvast koos on lärmakas ja mul on endalgi komme kellegagi mujale jutustama minna. Ka kodustel sünnipäevadel, liiatigi siis suuremates seltskondades. Pealegi ei märka suures kollektiivis seda keegi, kui just ise samale inimesele silma ei viska ja kiivalt oma kullipilgu all hoiad.

Ja see on alati ja 100% välistatud, et mõnikord on sellised kahe inimese seltskonnast irdumised just nimelt konkreetsel põhjusel – minnakse seksima?

See on muidugi hea, et sa oled täiesti rikkumata mõtteviisiga ning usud inimestest alati head ja õiget käitumist. Sest noh, ega kaks vastassoost kolleegi ju ei sulgunud ühe hotellituppa terveks ööks mitte sellepärast, et nad tegid midagi lubamatut, vaid sellepärast, et neil  oli lihtsalt vaja juttu ajada.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Küsimus ei ole nägemises, vaid kes läheb naisele rääkima. Mitte keegi. Meil nt kontoris kõige kõrgem boss on kahe aastaga lausa kolme töötajaga romaani pidanud. Kõik teavad, koostööpartnerid teavad, varsti juba linnalegend. Ja no naisele kes räägib? Ei keegi. Praegu silitas neljandal  kolleegil ühel konverentsi afterparty’l pead.

See, et sinu ülemuse lugu ei ole välja tulnud, ei tähenda ju ometi seda, et mitte kunagi ükski petmine ei saa välja tulla.

Minu sõbranna mees käis ka teiste meestega naisi panemas. Päris mitu korda. Kohe ei tulnudki välja, kuni ükskord üks mehe sõber naisele purjuspäi kogemata välja lobises. Ja siis tuli neid saladusi ikka päris mitu tükki kohe välja.

Neid variante, kuidas asi võib välja tulla on väga mitmeid ja erinevaid. Alati ei peagi mehe telefonis nuhkima või alati ei olegi vaja kuskil avalikult vahele jääda.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kki paned viite, kust sinu statistika pärineb?!

Kas sellist statistikat kuskil üldse olemas on. Kõhutunde pealt öeldud väide ilmselt.

Sellepärast küsingi. Inimene TEAB, et 95% petmistest ei tule välja. See on ilmselt seesama tobu, kes siin juba pikemat aega raiub, et ühekordsed sutsakad ei saa iialgi välja tulla. Eks kõik need tema arvamused ja väited on siin laest võetud. Samamoodi ka need protsendid.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Muidugi võib! Ja keegi ei väidagi, et on salasuhteid, mis ei tule kunagi välja. Siin aga üks raiub, et sellised asjad, eriti veel üksikud sutsakad ei saa mitte iialgi välja tulla.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui sul suvepäevadel keegi kõrvaltelgis oigab või näed jõulupeol abielus kolleege, kes ei ole omavahel abielus, omavahel suudlemas, siis on väga raske uskuda, et nad tegelikult peavad parasjagu süütut eravestlust.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui sul suvepäevadel keegi kõrvaltelgis oigab või näed jõulupeol abielus kolleege, kes ei ole omavahel abielus, omavahel suudlemas, siis on väga raske uskuda, et nad tegelikult peavad parasjagu süütut eravestlust.

Ma ei pidanud silmas selliseid ärakadumisi, kus inimesed omavahel voodisse lähevad. Näiteks suvepäevadel lähed natuke sügavamasse metsa. Piisab 10-15 minutit, keegi ei pane kadumist tähelegi. Tund hiljem sõidab iga roju oma koju. Ühel minu sünnipäeval on alanud kahe abieluinimese suhe. Me olime vaid kaheksakesi ning keegi isegi ei märganud, et nood kaks, kes terrassil suitsetamas käisid, olid vahepeal hoopis autos seksimas. Ühel sadade töötajatega suvepäevadel, maakohas, olid renditud tualetid. Üks töötaja läks wc-sse ja kaks töötajat olid unustanud ukse lukustada ning see pilt, mis avanes, on mul siiani meeles. Üks neist oli juht. Autoga ära käimised näiteks. Vaja midagi tuua, abivalmis kolleeg läheb kaasa. Jne, jne. Kõige labasem on jääda kuhugi ööseks, see tõmbab tähelepanu. Peod, kust öösel koju saabutakse, üldiselt mitte.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei pidanud silmas selliseid ärakadumisi, kus inimesed omavahel voodisse lähevad. Näiteks suvepäevadel lähed natuke sügavamasse metsa. Piisab 10-15 minutit, keegi ei pane kadumist tähelegi. Tund hiljem sõidab iga roju oma koju. Ühel minu sünnipäeval on alanud kahe abieluinimese suhe. Me olime vaid kaheksakesi ning keegi isegi ei märganud, et nood kaks, kes terrassil suitsetamas käisid, olid vahepeal hoopis autos seksimas. Ühel sadade töötajatega suvepäevadel, maakohas, olid renditud tualetid. Üks töötaja läks wc-sse ja kaks töötajat olid unustanud ukse lukustada ning see pilt, mis avanes, on mul siiani meeles. Üks neist oli juht. Autoga ära käimised näiteks. Vaja midagi tuua, abivalmis kolleeg läheb kaasa. Jne, jne. Kõige labasem on jääda kuhugi ööseks, see tõmbab tähelepanu. Peod, kust öösel koju saabutakse, üldiselt mitte.

Kummaline, et räägid endale kahes järjestikuses kommentaaris vastu. Kõigepealt väidad, et peolt ärakadumine ei saa kunagi olla midagi kahtlast, sest inimesed ju lihtsalt suhtlevad – täiesti süütult. Ja järgmises kommentaaris tood lausa mitu näidet selle kohta, kuidas ikka saab küll selliste ärakadumiste taga midagi enamat olla.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei tea, elu on ettearvamatu. Minu ema ütleb alati, et kõik asjad tulevad lõpuks välja või rikub see ära organismi, see pidev varjamine ja valetamine. Ma väga loodan seda, sest ise olen küll hoolimata väga mitmest pahest vähemalt püüdnud elada ontlikku elu ja kindlasti mitte teistele näitamiseks, vaid enda jaoks. Ma lihtsalt ei taha mingit sigrimigrit, mul pole sea vaja. Ma ei taha ka mingit bossi, kui oleks kenam, sest ma juba eos kahtlustan, et krt, edukas ja rikas ja tark… hmmm, kes olen mina ja miks olen mina eriline. Right.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Me olime vaid kaheksakesi ning keegi isegi ei märganud, et nood kaks, kes terrassil suitsetamas käisid, olid vahepeal hoopis autos seksimas.

Mina oleks märganud, aga mind polnud peol. Inimesed reeglina ei pane tähele, kui kurjategija neil selja taga kõnnib. Ei tunta ohtu, ei huvituta inimeste sisust, ajatakse omi asju.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Üks töötaja läks wc-sse ja kaks töötajat olid unustanud ukse lukustada ning see pilt, mis avanes, on mul siiani meeles. Üks neist oli juht. Autoga ära käimised näiteks. Vaja midagi tuua, abivalmis kolleeg läheb kaasa.

Jah, aga enamasti reedab kehakeel. Kui just spetsiaalselt ei näidata, siis on tõesti raske, aga enamasti inimesed ei oska pikalt näidelda.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina oleks märganud, aga mind polnud peol. Inimesed reeglina ei pane tähele, kui kurjategija neil selja taga kõnnib. Ei tunta ohtu, ei huvituta inimeste sisust, ajatakse omi asju.

Mida sa märganud oleksid? Inimesed käisid suitsetamas! Lähed järgi, olles mittesuitsetaja?

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja tihti on veel see värk, et isegi, kui mees ei peta, siis väiksed asjad. Kui mulle meeldis klassivend, siis õnnitlesin teda lambist sõnumiga sünnipäeval… ja ma EI TEE! seda iial. Me suhtlesime küll, aga kaugeltki mitte palju. Nagu kui mingi x naine hakkab pidevalt ikka sebimas käima, näed kohe ära, et vat… sellele meeldib minu mees! Kommenteerib, huvitub, teeb asja nii virtuaalselt kui päriselus. Ja mehed nt – nad ei laigi enamasti mitte midagi ega kedagi, aga kui mees hakkab järsku mingeid laike toppima kusagile kindlale naisele, siis on selge, et meeldib. Omal hakkas onupoeg nii tegema ja ta pole üldse sotsiaalmeedias mingi tegija.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida sa märganud oleksid? Inimesed käisid suitsetamas! Lähed järgi, olles mittesuitsetaja?

Jah, sest ma alati jälgin, mida keegi teeb. Mind huvitavad inimesed. Ma läheks õue järgi. Ma näen, et nad lähevad. Ja ma läheks!

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei tuleks jooma ega pidutsema, ma tuleks inimesi jälgima. Ja ma alati jälgin tänaval ka selja taha. Mul on olnud mitu olukorda, kus see ”hirm” kulus marjaks ära.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kummaline, et räägid endale kahes järjestikuses kommentaaris vastu. Kõigepealt väidad, et peolt ärakadumine ei saa kunagi olla midagi kahtlast, sest inimesed ju lihtsalt suhtlevad – täiesti süütult. Ja järgmises kommentaaris tood lausa mitu näidet selle kohta, kuidas ikka saab küll selliste ärakadumiste taga midagi enamat olla.

Mitte, et ei saa olla vaid ei pruugi olla kahtlast. Mina ei luura inimeste taga ja ei jälita neid. Nende isiklik elu on nende asi. Seksigu omavahel ja petku ka, kui soovivad. Samas on mul mitu silmarõõmu, kellega naeratame ja teineteisele meeldime, sina võiksid arvata, et raudselt on suhe ka, aga vat ei ole. Lihtsalt on tegu väga sharmantsete meestega, kellesuguseid kohtad ühe iga paari aastat tagant.

+1
-1
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 301 kuni 330 (kokku 374 )

Esileht Pereelu ja suhted Miks naised saripetjaga koos tahavad olla?