Teema: Miks sool kuivalt purki pannakse
Pole mingi vahet, ju talle meeldib niimoodi rohkem ja on mugavam.
Ma pakuks omast kogemusest, et kui sool täielikult ära ei jõua lahustada siis jääb märja anuma (see kastrul, kus siis marinaad on) seintele/põhja ja peab seda maha kaapima või soola kogus väheneb. Peensoola ja kuuma marinaadiga seda juhtub vähem, meresoolaga rohkem.
Mina pakun hoopis, et tädil on teada, kui palju soola see üks purgitäis putkesid vajab. Palju raskem on seda hakata mõõtma marinaadivette, sest siis peaks täpselt teadma, kui palju vett ta igasse purki kallab, see aga võib olla erinev. Ja jube tüütu oleks ka hakata marinaadi maitse järgi timmima.
Tädil asi käpas.
Ei, neil on seal mingi muu putk.
Mina pakun hoopis, et tädil on teada, kui palju soola see üks purgitäis putkesid vajab. Palju raskem on seda hakata mõõtma marinaadivette, sest siis peaks täpselt teadma, kui palju vett ta igasse purki kallab, see aga võib olla erinev. Ja jube tüütu oleks ka hakata marinaadi maitse järgi timmima.
Tädil asi käpas.
Sa oled lasteaialaps, et täditad?
Sa oled lasteaialaps, et täditad?
Kas sulle öeldakse pidevalt tädi, et ALATI seda sõna nähes nii lollilt keema lähed?
Kuidas punased sõstrad nii kõrged on?
https://www.youtube.com/watch?v=-dgBoyWFVGc
Huvitav ahi kännu otsas.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.