Mitte sina ega sinu jutt pole jabur, vaid see tegevus, mis põhjenduseks tuuakse, st inimeste käitumine seoses nende kemikaalidega.
Ole normaalne.
Oma jaburale tegevusele ei too perekoolis MITTE ÜKSKI KÄGU MITTE IIALGI mitte mingit selgitust ega põhjendust.
Nad salgavad selle lihtsalt maha ja kooris laulavad, et neist mitte keegi seda mitte kunagi ei tee. (nagu sa ei teaks seda pk tava, halloooo)
………..
Mina ka ei teadnud seda, et nad valavad neid pudeleid ringi ja siis kogemata joovad neid???
Ausõna ei teadnud. (Ma, muideks isegi ei uskunud teemaalgatajat, sest siin perekoolis ei saa kunagi kedagi 100% uskuda)
Aga google ütles, et sellised kampaaniad on tõepoolest olemas, vähemalt aasta alguses reaalselt olid: https://valgeohupall.ee/2020/03/17/terviseameti-murgistusennetuse-nadal/
Tekst on, et Täiskasvanute mürgistused tulenevad enamasti sellest, et kemikaal on pakendist ümber valatud limonaadipudelisse või joogiklaasi ja seetõttu joogiga segi aetud.
Ja KUNA nad siia nagunii keegi kirja ei taha panna, miks nad seda limonaadipudelivärki harrastavad, siis ma lihtsalt proovisin OLETADA.
VÕI sa nagu reaalselt ise arvasid, et neil ümbervalajatel on mingi MITTEJABUR põhjendus olemas?
Tegelt ka arvasid?
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt 08.08 11:57; 08.08 12:03; 08.08 16:58; 08.08 18:33; 08.08 19:02; 09.08 10:43;