Olen 100% seda meelt, et mingi sunniraha TULEB määrata!
Mida paganat – mina pean perega koju lukku jääma, kui mu mingi tuttav, kes teab, et on haige, on kovidioot ja vilistab reeglitele?! Seda Tartu hullu oleks ikka täie p-ga pidanud trahvima 😡😡😡
Enam ei ole aktuaalne see Tartu inimene, vaid Tallinnas levitas Hispaaniast tulnud koroonat: https://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/oopaevaga-lisandus-kumme-positiivset-koroonaviiruse-testi-tallinna-uus-kolle-sai-alguse-isolatsiooninoude-eiramisest?id=90887647
“Terviseameti põhja regionaalosakonna jälgimisel on ka rühmaviisiline haigestumine, millega on nüüdseks seotud kokku kuus inimest ja mida seetõttu võib nimetada koldeks. Kolle sai alguse 21. augustil Ülemiste Citys peetud klubiüritusel, kus seltskonnaga viibis ka 20. augustil Hispaaniast naasnud inimene. 22. augustil selgus, et Hispaanias käinud inimese koroonaviiruse testi tulemus oli positiivne…”
Inimene tuli reisilt, ei järginud nõudeid 2 nädalat kontaktidest hoiduda ja enda tervist jälgida. No hirmsasti oli sinna pittu vaja, kovidioot tõesti. Kuni selliseid karistama ei hakata, jäämegi kodus istuma. Varsti on koduõpe ja kevadine jama tagasi.
Teine värske näide Ida-Virumaalt, Ühendkuningriigist tulnud inimene nakatas teisi, koldes praegu 6 inimest. Oleks välisriigist tulles kontaktidest hoidunud, oleks 5 inimest terved praegu. Ja kes teab, kui palju sinna koldesse veel lisandub.