TA, sa kurdad midagi, mis ei ole sinu süü, kuid see on olukord, mille sa oled ise kujundanud. Tead, arvatavalt on see mees igati ok, kuid ta pole lihtsalt mingeid asju märganud. Meestele ei ole vaja mõistukõnesid, päris kindlasti ei maksa ka näägutada, kuid üks päev küsid, et kas suhelda võib. Siis ütledki, et sa soovid ka oma aega, et kui hakkate koos elama, siis tema annab pool elamiskuludest ning toob ka omalt poolt toidu lauale. Lisaks palud, et ta osaleks kodutöödes. Viimase puhul, et kui ei oska või ei märka, siis konkreetselt ütled, et iga kord peab vannituba sama puhtana maha jääma, nagu see varem oli, küll on lubatud see veelgi puhtamaks kraamida. Räägi sellest, et koristamine ei ole vaid tolmuimejaga koristamine, tehakse ka lapiga, seda lausa tihti. Asjade vedelema jätmist maini ka. Too näide, et kui väga sulle meeldib korras elamine, seega peab ka tema seda austama. Mustyade nõude temaatikast räägi ka. 🙂
Siin on see võlulahendus lihtsalt rääkimine. Jah, mõnikord ka ülekordamine.
Ja kui mehele see ei meeldi, siis saadad seenele, kuid hetkel on nii, et mees võib-olla ei märganud. Mul endal peigmees, kelle mustuse kannatamise valuväli on hulga suurem. Seega pidin mainima, et tuleb ka koristada, ennem mina küll ei tule. Oi ma põdesin rääkimist, kuid tema võttis koristamist väga iseenesestmõistetavalt.