Neile, kes reisiteemaga rohkem kursis, kas oskate nõu anda?
Soov oleks minna suvel, ilmselt juulis reisile.
Ilmselt on nüüd soodsaim aeg reisi osta juba möödas aga kas oleks nüüd mõttekam valik teha veebruaris-märtsis või ootama jääda hilisemaid pakkumisi? Kuidas see hinnakujundus reisbüroodel käib?
Teema: millal parim aeg osta pakettreisi suveks?

Tuleb reisimess, proovi siis leida midagi head. Suvel sõltuvad hinnnad sellest kui soe suvi siin on.
Isiklikult minu jaoks on juuli kõige kallim kuu reisimiseks, palavaim ka.

Miks reisibürood nuumata tahad?

Miks reisibürood nuumata tahad?
Harjumusest ja mugavusest.
Türki vist omal käel minek erilist efekti ei anna?
Kui kellegil on paremaid ideid, kui pakettreis, loeksin huviga.

Päikesereise olen ma mitmeid kordi paketiga odavamalt saanud osta kui liinilende kasutades ja ise hotelle bronnides.

Päikesereise olen ma mitmeid kordi paketiga odavamalt saanud osta kui liinilende kasutades ja ise hotelle bronnides.
just, ja lisaks on võimalik saada otselennuga kohtadesse, kuhu liinilendudega minek mitme ümberistumisega.

Soovitan ka reisimessi külastada.
Kreeka, Türgi, Kanaarid ilmselt saab tõesti paketiga odavamalt, kui ainult kuurort sind rahuldab ja hotellide suhtes väga valiv ei ole. Kuna reisibüroode pakutav hotellivalik on jätnud soovida, siis ise katsun leida varianti lend osta büroost ja hotellid ise otsida.
Juulis ma ei läheks Eestist ära. Kuigi viimased aastad pole suve õieti olnud, ikka loodad, et äkki nüüd sellel suvel tulevad jälle need ilusad palavad rannailmad 🙂 Augustis ka ei läheks, sest siis on Lääne-Euroopas puhkuste aeg ja kõik on tohutult üle rahvastatud. Ma läheks Vahemere äärde kas septembri esimeses pooles, või kui vaja koolilapsed kaasa võtta, siis juunis kohe pärast koolivaheaja algust.

Juuni algus ja ka mai lõpus on Vahemere piirkonnas meie kliima inimestele väga normaalsed ilmad. Juulis-augustis ei läheks mingil juhul, siis on seal tapvalt palav ja väga palju turiste. Samuti aetakse hinnad siis parasjagu üles. Nagu eelmine kägu ütles, august on Euroopa üldine puhkustekuu.

Tänan asjalike nõuannete eest.
Minek on kindlasti juulis, äärmisel juhul ka augusti alguses. Kuna seltskonnas on koolilaps, siis see kitsendab ajavalikut, kuna kool lõpeb alles juuni keskel. Juuni lõpus ja augusti lõpus paraku ei saa puhkust võtta. Kuumust ei karda, oleme juulis ja augustis varemgi käinud ja väga meeldib see leitsak.
Reisimess on hea mõte, ilmselt ei ole kauem mõtet ostuga viivitada. Reiskorraldajate broneerimissüsteemid näitavad juba, et juulisse jäänud juba päris vähe kohti.
Küsiksin veel, kas on keegi teadlik, millisel reisikorraldajal on suurem valik hotelle? TezTour, Novatours, Kidy?

Minek on kindlasti juulis, äärmisel juhul ka augusti alguses. Kuna seltskonnas on koolilaps, siis see kitsendab ajavalikut, kuna kool lõpeb alles juuni keskel. Juuni lõpus ja augusti lõpus paraku ei saa puhkust võtta. Kuumust ei karda, oleme juulis ja augustis varemgi käinud ja väga meeldib see leitsak.Reisimess on hea mõte, ilmselt ei ole kauem mõtet ostuga viivitada. Reiskorraldajate broneerimissüsteemid näitavad juba, et juulisse jäänud juba päris vähe kohti.
Küsiksin veel, kas on keegi teadlik, millisel reisikorraldajal on suurem valik hotelle? TezTour, Novatours, Kidy?
loodetavasti pole tegu väga esimeste klasside lapsega ja tahad põhiliselt rannapuhkust teha. Puhkustekuu ajal ei näe õieti midagi rahvamasside tõttu, vaatamisväärsuste juures on metsikud sabad ja väsite rutem väga ära ka palavusest. Ülihästi sain äkki aru miks lõunamaalased siestat peavad, seal ei pea muudmoodi vastu. Ma ise enne ei uskunud et sellised sabad on võimalikud ja et palavus ikka niimoodi väsitab enne kui iseoma silmaga nägin ja kehaga kogesin. Järjekorrast möödapääsemine on seal omaette ja suur äri.

Minek on kindlasti juulis, äärmisel juhul ka augusti alguses. Kuna seltskonnas on koolilaps, siis see kitsendab ajavalikut, kuna kool lõpeb alles juuni keskel. Juuni lõpus ja augusti lõpus paraku ei saa puhkust võtta. Kuumust ei karda, oleme juulis ja augustis varemgi käinud ja väga meeldib see leitsak.Reisimess on hea mõte, ilmselt ei ole kauem mõtet ostuga viivitada. Reiskorraldajate broneerimissüsteemid näitavad juba, et juulisse jäänud juba päris vähe kohti.
loodetavasti pole tegu väga esimeste klasside lapsega ja tahad põhiliselt rannapuhkust teha. Puhkustekuu ajal ei näe õieti midagi rahvamasside tõttu, vaatamisväärsuste juures on metsikud sabad ja väsite rutem väga ära ka palavusest. Ülihästi sain äkki aru miks lõunamaalased siestat peavad, seal ei pea muudmoodi vastu. Ma ise enne ei uskunud et sellised sabad on võimalikud ja et palavus ikka niimoodi väsitab enne kui iseoma silmaga nägin ja kehaga kogesin. Järjekorrast möödapääsemine on seal omaette ja suur äri.
Jah, tegemist juba 8-nda klassi lapsega ja üks lasteaialaps.
Reisi eesmärk on tõepoolest rannapuhkus ja üldjuhul hotelli territooriumilt välja pole plaanis minna. Võib-olla mõnele aktiivsele ekskursioonile vaid, eelmine aasta näiteks proovisime raftingut.

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.