Esileht Tööelu, raha ja seadused. Millal saabub uus masu vol 2

Näitan 6 postitust - vahemik 61 kuni 66 (kokku 66 )

Teema: Millal saabub uus masu vol 2

Postitas:
Kägu

Kui vaesed te küll olete, et see 900 eurot 3-le lapsele teid nii hulluks ajab?

No 600 eurot kuus lisa on ikka väga suur lisa. Pole siin midagi öelda, kui vaesed.

On muidugi väga suur lisa! Autoliising või eluasemelaenu kuumakse oleks nagu maast leitud.

Nii on. Minu jaoks olek 600 eurot väga suur maast leitud summa.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah, aga kui sa peaksid kokku 4 inimest ülal pidama, ennast ja kolm teismelist last, kas siis ka arvad, et paljalt selle lastetoetuse pealt inimene rikas on?

Mina ei saa üldse lastetoetust, lapsed elavad eraldi ja teeniva ise juba. Ja mina saan endale tunduvalt rohkem kulutada, kui kolmelapseline üksikema, kui ta just suurepalgaline ei ole. Ja ma ei ole mingi megapalgaga, üle keskmise küll, aga kõik see 2000 palka on ju enda jaoks. Samas keskmise palgaga kolme lapsega üksikema saab ehk 600 inimese kohta kulutada, kokku siis 1500+900 neljale inimesele.

+5
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah, aga kui sa peaksid kokku 4 inimest ülal pidama, ennast ja kolm teismelist last, kas siis ka arvad, et paljalt selle lastetoetuse pealt inimene rikas on?

Mina ei saa üldse lastetoetust, lapsed elavad eraldi ja teeniva ise juba. Ja mina saan endale tunduvalt rohkem kulutada, kui kolmelapseline üksikema, kui ta just suurepalgaline ei ole. Ja ma ei ole mingi megapalgaga, üle keskmise küll, aga kõik see 2000 palka on ju enda jaoks. Samas keskmise palgaga kolme lapsega üksikema saab ehk 600 inimese kohta kulutada, kokku siis 1500+900 neljale inimesele.

Arvan küll. Saan kahe suure teismelisega hästi hakkama. Kolmas rahaliselt poleks probleem. Sellepärast ei môistagi seda suurt toetust. 600 eurot lisaraha oleks ikka tore mitte vajaduspôhine. Vajaduspôhilisele toetusele ei kvalifitseeru

+8
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kägu12.03.2023

400 lisaraha, mitte 600. 3-lapselised on juba 5 aastat saanud 500EUR kuus ja ei ole tähele pannud varem, et keegi nii hullult kadetseks neid, kui nüüd. Arusaadav, et 400 on ka suur raha, aga tehke siis lapsi juurde või suurendage muud moodi oma sissetulekuid, täiesti ajuvaba kadetsemine käib igas teemas.

+2
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kägu12.03.2023

400 lisaraha, mitte 600. 3-lapselised on juba 5 aastat saanud 500EUR kuus ja ei ole tähele pannud varem, et keegi nii hullult kadetseks neid, kui nüüd. Arusaadav, et 400 on ka suur raha, aga tehke siis lapsi juurde või suurendage muud moodi oma sissetulekuid, täiesti ajuvaba kadetsemine käib igas teemas.

Mine ja suurenda oma tulusid, mis sa kerjad. Näed ju et iive ei kasva. Kerjake omavahel, siis vähemalt rahulikum.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Küll ta saabub, ega ta tulemata jää.

0
0
Please wait...

Näitan 6 postitust - vahemik 61 kuni 66 (kokku 66 )

Esileht Tööelu, raha ja seadused. Millal saabub uus masu vol 2