Minu elu on näidanud, et kui olen mehe jaoks see õige, siis käib see tutvustamine lähikondsetele kiirelt. Nüüdseks endine abikaasa viis mind juba kaks nädalat peale tutvumist oma isa sünnipäevale, kus oma olin siis kõigile teada, kuid oma koju, kus ta elas oma ema ja õededega; sinna viis lausa alates esimestest päevadest.
Ja ka muidu on meeste poolt see oma lähedastele tuvustamine suht varakult tulnud. Küll on mul olnud kaaslane, kes tutvustamisega ei kiirutsnud, mis polnud mulle probleem, kuid tema sooviski sellist “Lihtsalt kohtume, meil lihtsalt koos tore olla suhtlust”, kuid mingi hetk hakkas mind selline suhtevorm siiski ammendama, sest mulle meeldivad tulevikusoovidega partnerid. Muuseas, kui mees soovib suhet, siis ütleb ta seda suht kohe ning ka tema tegevus on vastav, kuid kui võtab vabalt, et vaatab ja tõsist asja ei soovi, siis lähedastele ei tutvustata ning käib jutt, et vaatame ning ärme määratle, küll jõuab kuangi ka perega kohtuda.
Aga hetkel on nii, et minu partner tutvustas mind suht loomulikult väga varakult oma perekonnale ja minud olemasolust teatakse, samas mina olen meest suht saladuses hoidnud. Ma ei ole kindel, et kas meie oleme tulevikus koos, kuid peamine põhjus on, et kuna mu eelmine suhe läks lörri, kus minu lapsed suhtlesid ka minu partneriga, kuid siis selgus nii mulle kui lastele, et see ei ole tore mees, siis nüüd kardan uut partnerit oma lastele tutvustada, sest ma ei soovi oma lastele taas pettumust, et on hea välimuse ning intelligentne inimene, kuid siis selgub, et ikkagi totaalne jobu. Seega olengi nüüd tiba ettevaatlik kogu selle tuvustamisega.