Esileht Beebi ja mitmikud Millal uni paraneb?

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Teema: Millal uni paraneb?

Postitas:
Kägu

Need, kelle beebid on öösel maganud stiilis 1-2h korraga ja kes on beebiga koos maganud ning uinumiseks pidanud last rinnale panema või kussutama, mis vanuses paremaks läheb? Ja kuidas on paremaks läinud, kas olete proovinud leebet unekooli või vähendanud öist toitmist, või on lihtsalt aeg aidanud?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Need, kelle beebid on öösel maganud stiilis 1-2h korraga ja kes on beebiga koos maganud ning uinumiseks pidanud last rinnale panema või kussutama, mis vanuses paremaks läheb? Ja kuidas on paremaks läinud, kas olete proovinud leebet unekooli või vähendanud öist toitmist, või on lihtsalt aeg aidanud?

Minul tüdruk magas väga lühikeste juppidena terve beebiea ning ka sealt edasi pigem kehva unega, korduvalt öö jooksul pidin rahustama, sest ärkas nutuga. Paremaks hakkas minema ca 3-4 aasta vahel, öiseid ärkamisi jäi vähemaks ning lõpuks ei vajanud ka enam minu abi uinumisel(pidin kõrval voodis pikutama, kuniks uinub). Hetkel laps kohe 5 aastane, magama jääb kenasti ise ja magab terve öö nagu nott, vahest harva ärkab, et pissile minna, muu teda ei ärata enam.

Ega see meeldiv aeg ei olnud ja endal ikka andis see äratustega uni tunda väsimuses aga lõpuks läheb paremaks, ausõna.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aeg on aidanud ainult, kahjuks. Kolmeselt magas alles öö läbi ( 21- 8).

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõik oleneb lapse temperamendist.

Minul 3 last, esimene hakkas magama terve öö  3.aastaselt, teine hakkas magama alles 5.aastaselt ja kolmas pea 3.aastaselt.

Mingit unekooli ei poolda. (see on vaid kasulik emale, mitte lapsele, traumeeriv) Palju lastepsühhiaatreid kuulanud, et seda mittemingil juhul teha

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vähendasime unenõustaja toel päevast und. Kõik uinakud.päeval kokkumax 2h. Enne ärkas 30minuti tagant(8k), peale seda 1-2 tunni tagant. Aastaselt võõrustasin öise rinna,  siis sai paari ärkamise peale aga ärkas kell 5

1.5võõrutasom rinnaüödse sain 1ärkamine  öösel ha hommikul kell 6 üles. 2a jätsime kodustel päevadel uned ära või max 30 min uni, siis magab öösel 10h järjest. Lasteaia päevadel tervet ööd ei maga. 3a.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu laps ärkas ka beebina iga tunni tagant öösiti, ma olin nii läbi omadega. Magama jäi uuesti ainult rinna otsas, lutti ei võtnud. Kui laps oli umbes 6-kuune, siis kasutasime unenõustaja abi, kes andis häid näpunäiteid ja tegi igale elukuule sobiva orienteeruva päevakava. Meile oli sellest väga palju abi ja ööd muutusid palju rahulikumaks – kui saime ärkvelolekuajad ja uneajad paika loksutatud, siis oli ärkamisi öösel max 2 korda. Esimest korda magas laps terve öö ühegi ärkamiseta täpselt ööl enne oma 1. sünnipäeva 🙂 Nii et, kui endal mõistus ja jaks otsas, siis soovitan pöörduda unenõustaja poole.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu laps magas kuni rinnast võõrutamiseni ainult rinnaga ja magama jäi ka rinnaga. Magasimegi koos ja öösel ärkas tihti ja vajas uinumiseks rinda. Kui õhtul magama panin, siis juba poole h pärast ärkas nuttes ja ilma rinnata magama uuesti ei jäänudki. Ja nii ma siis läksingi iga õhtu koos temaga magama. Võõrutasime rinnast aasta ja kolme kuu vanusena ja peale seda magas ideaalselt.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu laps magas 2-tunniste juppide kaupa terve esimese aasta, miski ei aidanud seda muuta. Aastaselt lõpetasin rinnaga toitmise ja õige varsti hakkas magama terve öö läbi ja ainult üks kord ärgates, et juua (öösiti pakkusin ainult vett). Sealt edasi läks ainult paremaks, varsti oli juba üha rohkem neid öid, kus seda ühtki korda ei ärganud, kuni lõpuks hakkaski täiesti ärkamata ööund magama (kaheselt umbes).

Teine laps oli algusest peale palju parem magaja ja ka muidu rahulikum beebi ja kuna ise olin kõik selle juba korra läbi teinud, võtsin kõike rahulikumalt. Lasin kodul rohkem segamini olla ja ei põdenud enam kõrvaliste asjade pärast, läksin igal õhtul koos lapsega kell 8 magama, sest nii sain mitmete ärkamiste kiuste siiski une täis magatud ja kui päeval olin väsinud, kasutasin lapse uinakute aegset “oma aega” netis surfamise asemel magamiseks. Seega olin palju puhanum ja tänu sellele elasin beebiaja lihtsamini üle. Teine laps magas aastaselt ühe korra öösel ärgates nagu esimenegi laps ja umbes kahesena hakkas ilma ärkamata magama.

+3
0
Please wait...

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Esileht Beebi ja mitmikud Millal uni paraneb?