Ega seal Netflixis ka kõike ei ole, erinevatel teenusepakkujatel on veidi erinev valik. Nii et sõltub sellest, mida ja mis eesmärgil sul on vaja vaadata.
Ma tean neid tasuta vaatamise variante küll, aga ma neid siin avalikus foorumis jagama ei hakka, kuna need on ebaseaduslikud. Soovitan sul sel juhul, kui sul on vaja vaadata mingeid konkreetseid filme, need filmid siis ühekaupa laenutada, kui kuutasu ei raatsi maksta. Igat asja ei saa ühekaupa osta, kui sul on näiteks vaja sarja vaadata. Siis pead ikka kuutasulise teenuse võtma.
Vanadest eesti filmidest osa on tasuta üleval arkaaderis, ülejäänud osa saab ühekaupa laenutada: https://arkaader.ee/landing/br/rHczO7kKnl
No ja siis on neid välismaiste filmide laenutamis ekohti ka kuhjaga. Kui sa tahad vaadata uuemaid kinofilme, siis pead ikkagi kinno kohale minema, need tulevad laenutusse alles siis, kui kinodes enam ei jookse.
Ma küll ei tea, mis vajadus see on, miks sa midagi vaatama pead? Mina pean vaatama tööga seoses ja mulle võimaldatakse töökoha kaudu nende vaatamine nii, et mina ei pea maksma, näiteks saan levitaja kaudu tasuta pileti, konkreetse asja jaoks küsides. Saadete puhul saadetakse parooliga kaitstud linke, ka kindla kokkuleppe alusel. Need on siis legaalsed võimalused, kui on tööga seotult tarvis. Oma lõbuks olen ka mina Netflixi ja Primevideo tellija ja laenutan mõnikord ka Teliast, kuigi mul on suurem osa filmidest kõik ammu juba nähtud ja Telia laenutusest siis jääb üle vaadata mingeid C-kategooria filme. Laps on mul usin laenutaja, pidin isegi piirangu peale panema, et summad liiga suureks ei läheks.