Esileht Kodunurk Millega asendada triikimist? Steamer?

Näitan 10 postitust - vahemik 1 kuni 10 (kokku 10 )

Teema: Millega asendada triikimist? Steamer?

Postitas:
Kägu

Tahaks siledaid riideid, aga kohe üldse ei viitsi triikimisega jännata.

Milliseid häid alternative olete leidnud, mis töötavad?

Näiteks, kas see steamer võib anda hea efekti ja ei võta rohkem aega kui triikimine? Kuidas seda eesti keeles nimetatakse?

https://www.amazon.com/Hilife-Steamer-Handheld-Clothing-Capacity/dp/B07HF3X6Y4/

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seda nimetatakse rõivaaurutiks või suuremaid aurutuskeskusteks. Sellise pisikese nökatsiga pole küll suurt midagi teha, aga muidu väga hea asi. Saab sirgeks õrnad riided, mida triikida hästi ei saa: näiteks mantlid, bleiserid, siidist riided jne, see on peamine pluss. Et see aurutamine kuidagi suurt töövaeva säästaks, ma just ei ütleks. Sobib muidugi ikka rohkem seljariietele, sellega mingeid käterätte ja linu ikka töötlema ei hakka. Enda puhul ütleks, et parim ost üldse, näiteks ei saanud ma enne suurte akende kardinaid kodus puhastada, nüüd panen pesumasinasse, niiskelt akna ette ja aurutan sirgeks. Triikrauaga neid puutuda ei tohtinud ja ka on nad on nii suured, et kuskil triikimislaual triikides läheks kortsu jälle.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kasutan käsiaurutajat just rõivaste triikimiseks sageli, sest on kiirem ja mugavam. Eesti elektroonikapoodides on ka neid erinevaid saadaval – rõiva või riiete aurutite nime all.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meil on pesukuivati, kust sirged ja ebemevabad riided välja võtan. Froteerätikud on ka kuivatist tulnuna mõnusad pehmed.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Voodiriided, rätikud jms suuremad tekstiilid panen kuivatisse. Seal saavad need pehmeks, sirgeks ja kassikarvade vabaks. Seljariiete jaoks on taoline käsiauruti. Väga kiirelt ja kergelt saavad rõivad kortsuvabaks. Oma auruti ostsin Lidlist umbes 25€ eest ja täidab oma funktsiooni väga hästi.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meil on pesukuivati, kust sirged ja ebemevabad riided välja võtan. Froteerätikud on ka kuivatist tulnuna mõnusad pehmed.

Mis reziimi sa kuivatamisel kasutad? Ma küll kuivatist sirgeid voodilinu kätte pole saanud seni.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kiidan samuti kuivatit – kõik riided tulevad pehme ja kortsuvabana välja, ka rätikud. Täispuuvillane voodipesu jääb õige kergelt kortsuliseks, aga järgmisel hommikul näeks ka triigitud voodipesu selline välja. Triikraud on ainult selle jaoks mul alles hoitud, et kord aastas kardinaid triikida pärast pesemist.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Voodiriided, rätikud jms suuremad tekstiilid panen kuivatisse. Seal saavad need pehmeks, sirgeks ja kassikarvade vabaks. Seljariiete jaoks on taoline käsiauruti. Väga kiirelt ja kergelt saavad rõivad kortsuvabaks. Oma auruti ostsin Lidlist umbes 25€ eest ja täidab oma funktsiooni väga hästi.

+1, ostsin kas Rimist või Maximast sooduka ajal mingi odava Philipsi käsiaurutaja ja pole kordagi enam triikrauda kasutanud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Alternatiiviks on osta riideid, mis ei kortsu. Mul ongi valdavalt vaid sellised riided. Voodipesu ja käterätte aga pole kunagi pidanud vajalikuks triikida.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kvaliteetne pesukuivati. Pole 20 aastat ühtki asja triikinud.

0
0
Please wait...

Näitan 10 postitust - vahemik 1 kuni 10 (kokku 10 )

Esileht Kodunurk Millega asendada triikimist? Steamer?