Teema: Millest ma ilma olen jäänud?
Mina olen ilma jäänud sellest osast, et miks ta hüüsnimi just Lillkapsamutt on?
Üks teema ta räuskas, kuidas kõigil on lillkapsas ja suguhaigused jalgevahel, kes seksivad. Niiet hästi väljateenitud nimi.
😯
Aaa, see on siis seesama, kellel HIViga see kinnisidee on, igas teemas kõik muudkui levitavad HIV-i.
Mina olen ilma jäänud sellest osast, et miks ta hüüsnimi just Lillkapsamutt on? Aga rooskapsas, nuikapsas, hiina kapsas jm kapsalised?
Mina panin talle selle nime. Rääkis mingist rõvedast lillkapsamoodustisest suguelunditel, kui suguhaigus on.
Tädi vist kujutab nii ette HPV viirust oma luuludes.
HPV poolt tekitatud kondüloomid ongi suht lillkapsased:
https://www.tlu.ee/opmat/tp/terviseopetus/sex/kondlloomid.html
Mina olen ilma jäänud sellest osast, et miks ta hüüsnimi just Lillkapsamutt on? Aga rooskapsas, nuikapsas, hiina kapsas jm kapsalised?
Mina panin talle selle nime. Rääkis mingist rõvedast lillkapsamoodustisest suguelunditel, kui suguhaigus on.
Sina ise oledki see lillkapsamutt
Kommentaarist on juba teavitatud
Paistab, et sina oled. Samasugune peast soe.
Paistab, et sina oled. Samasugune peast soe.
lillkapsamutt, aitab
lillkapsamutt, aitab
Oled jälle kõik teemad täis pasandanud, jube inimene.
Papiloomviirus suguelunditel võibki nagu lillkapsas välja näha. Sealt ka see nimi.
Need on kaks poolearulist. Üks räägib pidevalt suguhaigustest. Teine aga mängib selgeltnägijat ja ajab seda esimest teemast teemasse taga, nimetates teda lillkapsamutiks. Üks haigem kui teine. Esimene armastab teemasid teha, teine neid risustada.
Ma arvan,et see selgeltnägija on sama, kes mingi aeg iga teema all arvas, et kirjutaja on OT. Igas teemas arvas, et kirjutaja on mees.
Kas siis on halb hoiatada selliste eest nagu lillkapsas ja OT? Nagu siitki teemast selgub, siis paljud inimesed ei tunne neid ikka ära ja muudkui aga astuvad nendega diskussiooni.
Hea on ju, kui keegi ütleb, kui see haige naine või meesterahvas on kohal. Siis teab hoiduda nende provokatsioonidele vastamisest.
Nomaitea, mul hakkab veits üle viskama juba ja kavatsen edaspidi teavitada igast hüsteerilisest lillkapsa-röögatusest. Äkki lõpuks võetakse nende napakatega siin midagi ette. Pole vist ühtegi teemat enam, kus keegi kedagi lillkapsamutiks ei sõima.
See, kes seda lillkapsamutti käib hõikumas, on mingi saja kontoga. Õudsam kui see HIV-tegelane ise. Ma kohe tahaks näha seda nägu, kes arvab, et teeb kellelgi sellega teene. Mul läheb iga kord süda pahaks. 99% saavad niikuinii ise aru ja seda 1% ei huvita ka see röökimine.
Nomaitea, mul hakkab veits üle viskama juba ja kavatsen edaspidi teavitada igast hüsteerilisest lillkapsa-röögatusest. Äkki lõpuks võetakse nende napakatega siin midagi ette. Pole vist ühtegi teemat enam, kus keegi kedagi lillkapsamutiks ei sõima.
Sina oledki see ebastabiilne, kes mingeid teavitusi laob? Iseendale teed neid? Otsi abi, palun. Sa oled ju veel hullem, kui kõnealused inimesed.
TA olen, pole siiani suutnud teda tuvastada, küll aga näen pea igas teemas seda hüsteerilist röögatust ja see jätab neist tuvastaja-kägudest päris kohtlase mulje.
Ütleme nii, et see jätab sinust kohtlase mulje, kui sa teda tuvastada pole suutnud. Järelikult pead haiget teemaarendust oma peas normaalseks, nagu ka tema.
Ma lihtsalt kerin sellisest mögast üle, mitte ei hakka seda lugema ja veel vähem vastama.
Võimatu on kerida, kui kui paljud teemad on seda jura paksult täis. Moded peaks ta eemaldama
Need on kaks poolearulist. Üks räägib pidevalt suguhaigustest. Teine aga mängib selgeltnägijat ja ajab seda esimest teemast teemasse taga, nimetates teda lillkapsamutiks. Üks haigem kui teine. Esimene armastab teemasid teha, teine neid risustada.
Ma arvan,et see selgeltnägija on sama, kes mingi aeg iga teema all arvas, et kirjutaja on OT. Igas teemas arvas, et kirjutaja on mees.
Kas siis on halb hoiatada selliste eest nagu lillkapsas ja OT? Nagu siitki teemast selgub, siis paljud inimesed ei tunne neid ikka ära ja muudkui aga astuvad nendega diskussiooni.
Hea on ju, kui keegi ütleb, kui see haige naine või meesterahvas on kohal. Siis teab hoiduda nende provokatsioonidele vastamisest.
Lillkapsamutt, rahune nüüd maha, välja ilus ilm, mine jaluta. Puhka perekoolis, sa näed juba hallukaid.
lillkapsamutt, aitab
Oled jälle kõik teemad täis pasandanud, jube inimene.
Ole natuke viisakam, kapsamutt. Ei pea siin labaselt vestlema. Kõik on juba tüdinenud sinu impotentmeestest.
Kusjuures mingis teemas keegi järjest kutsus täiesti tavalise postituse teinud kägusid lillkapsamutiks. Seal jäi mulle küll tunne, et lillkapsamutt ise on ses teemas suvalisi postitajaid lillkapsamutiks nimetamas. Ma ei tea, kas jälgede segamiseks või mingi järgmine haige mäng.
Ja siis ühes teemas, kus algul olid käod, hiljem nimelised (tõsteti ajaviitesse) oli OT oli see suvalise käo lillkapsamutiks nimetaja… Kas see lillkapsamutt võib olla üks OT rollidest?
https://foorum.perekool.ee/teema/reformierakonna-valinud-inimesed/page/7/ – siin siis see, kus OT minu jaoks ilma igasuguse loogikata kägu lillkapsamutiks nimetab.
Nii huvitav oleks teada, et mis see sinu teavitamine muudab? Arvad, et kui teavitad, siis moded blokeerivad selle isiku ära?
Kusjuures mingis teemas keegi järjest kutsus täiesti tavalise postituse teinud kägusid lillkapsamutiks. Seal jäi mulle küll tunne, et lillkapsamutt ise on ses teemas suvalisi postitajaid lillkapsamutiks nimetamas. Ma ei tea, kas jälgede segamiseks või mingi järgmine haige mäng.
Seda teeb ta ju ka praegu, siin teemas.
Kas see lillkapsamutt võib olla üks OT rollidest?
Kindlasti mitte. OT on meesterahvas ning tal on oma väga selge ja äratuntav käekiri. OT on väga ammune perekooli kasutaja. Lillkapsamutt on naisterahvas ning suht hiljaaegu siia tekkinud.
Kindlasti mitte. OT on meesterahvas ning tal on oma väga selge ja äratuntav käekiri. OT on väga ammune perekooli kasutaja. Lillkapsamutt on naisterahvas ning suht hiljaaegu siia tekkinud. Rate this item:Submit Rating00
OT on see, kes neid lollakaid vastuseid kirjutab ja sõimab kõiki lillkapsamutiks.
Mina olen näiteks üks neist, kes on lillkapsamutti nimetanud. Aga kindlasti ei ole ma ainus, vaid neid kägusid on siin rohkemgi. Miks ma seda teen? Sellepärast, et lihtsalt väsitav on näha, kuidas inimesed seda trolli ära ei tunne ja temaga pikkadesse vaidlustesse laskuvad. See konkreetselt reostab teemat. Teemad kerivad saja km pikkuseks. Teema algne mõte on kadunud ning järele jääb vaid loll räuskamine.
Vaata, siin karjutakse “lillkapsamutt!” juba iga seisukoha peale, millega nõus ei olda. Ei pruugigi olla tegu üldse trollimisega, ei ole saja km pikkusi mõttetuid heietusi vms. On ka täiesti tavalised vestlused, arutelud, mis järsult katkestatakse kisaga “lillkapsamutt!” See on muutunud siin Perekoolis lihtsalt teise inimese sõimamise ja minema ajamise sõnaks, kui korrektsed argumendid endal otsa on lõppenud.
Teine tunnus sellest haigest tegelinskist on tema pingutatult detailsed kirjeldused suguaktist. Tal kõik muudkui imeb, laksub ja plaksub, muid mõtteid nagu eriti pähe ei mahugi. Peaks vist talle siin Perekoolis mingi korjanduse tegema, et ta vaeseke saaks ka korra elus sedasamust asja proovida, olgu kasvõi siis tasu eest.
Teine tunnus sellest haigest tegelinskist on tema pingutatult detailsed kirjeldused suguaktist. Tal kõik muudkui imeb, laksub ja plaksub, muid mõtteid nagu eriti pähe ei mahugi. Peaks vist talle siin Perekoolis mingi korjanduse tegema, et ta vaeseke saaks ka korra elus sedasamust asja proovida, olgu kasvõi siis tasu eest.
Minu arust on see lillkapsahüüdja ja plaksutaja-laksutaja see, kes iseendaga pikki vestlusi pidas varem. Nüüd on lihtsalt stiili muutnud ja seks ja suhted on tema lemmikteemad alati olnud. Annab ka igas teemas suhtenõu, aga see on internetist loetud.
Mina olen näiteks üks neist, kes on lillkapsamutti nimetanud. Aga kindlasti ei ole ma ainus, vaid neid kägusid on siin rohkemgi. Miks ma seda teen? Sellepärast, et lihtsalt väsitav on näha, kuidas inimesed seda trolli ära ei tunne ja temaga pikkadesse vaidlustesse laskuvad. See konkreetselt reostab teemat. Teemad kerivad saja km pikkuseks. Teema algne mõte on kadunud ning järele jääb vaid loll räuskamine.
Vaata, siin karjutakse “lillkapsamutt!” juba iga seisukoha peale, millega nõus ei olda. Ei pruugigi olla tegu üldse trollimisega, ei ole saja km pikkusi mõttetuid heietusi vms. On ka täiesti tavalised vestlused, arutelud, mis järsult katkestatakse kisaga “lillkapsamutt!” See on muutunud siin Perekoolis lihtsalt teise inimese sõimamise ja minema ajamise sõnaks, kui korrektsed argumendid endal otsa on lõppenud.
Lillkapsamutt, miks sa ennast salgad? Sina ju kirjutadki kõik teemad täis oma jaburaid väljamõeldud elukogemusi, kakatriibu jutte, seksijutte, kui rikas sa oled jutte jne jne jne. Seda teeb üks isik, üks naine – lillkapsamutt ja see naine oled SINA! Kui sa ühe päeva oled vait, siis teemad kõik seisavad, st sina kirjutad 90% PK sisust ja lood teemad.
Pange see viimane hull ometi kinni.
Sa praalisid uhkelt siin mingi päev, sina hakkasidki kedagi siin lillkapsamutiks kutsuma, sina andsidki talle selle nime, aga hoopis sina ise hakkasid seda nime kanda – kes teisele nime annab, see seda ise kannab. Ja hull oled ka sina.
Sa praalisid uhkelt siin mingi päev, sina hakkasidki kedagi siin lillkapsamutiks kutsuma, sina andsidki talle selle nime, aga hoopis sina ise hakkasid seda nime kanda – kes teisele nime annab, see seda ise kannab. Ja hull oled ka sina.
Ei, sa eksid. JÄLLE 🙂 Mina pole midagi sellist praalinud ega eluski kedagi nii nimetanud.
Kui ma hakkan meenutama, siis OT rääkis vahepeal tõesti sama juttu kui nüüd see “lillkapsamuti paljastaja”. OT rääkis siis ja see hull räägib nüüd, et siin on kasutajaid väga vähe ja peamiselt vestlevad paar-kolm inimest omavahel ja üldse postitajaid on max kümmekond.
Ma ka vaatan, et igas teemas juba käib riisustamine tema poolt, no võimatu lugeda ega kommenteerida midagi, kohe lendab peale.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.