Need on kaks poolearulist. Üks räägib pidevalt suguhaigustest. Teine aga mängib selgeltnägijat ja ajab seda esimest teemast teemasse taga, nimetates teda lillkapsamutiks. Üks haigem kui teine. Esimene armastab teemasid teha, teine neid risustada.
Ma arvan,et see selgeltnägija on sama, kes mingi aeg iga teema all arvas, et kirjutaja on OT. Igas teemas arvas, et kirjutaja on mees.
Kas siis on halb hoiatada selliste eest nagu lillkapsas ja OT? Nagu siitki teemast selgub, siis paljud inimesed ei tunne neid ikka ära ja muudkui aga astuvad nendega diskussiooni.
Hea on ju, kui keegi ütleb, kui see haige naine või meesterahvas on kohal. Siis teab hoiduda nende provokatsioonidele vastamisest.
Jah, on halb. Pole vaja arvata, et sina oled ainus tark. Ja see nimetus on lihtsalt rõve. See “hoiatamine” ehk lagastamine hakkab veel rohkem närvidele, kui antud kommenteerija ise.
Ahsoo! No eks sa loe selle muti kommentaare ja vaidle temaga siis edasi ning seejärel imesta, miks inimene sulle nii imelikku juttu vastu räägib.
Isiklikult minu arvates on palju nõmedam, kui keegi ei tunne teda ära ja hakkab temaga tõsimeeli mingeid arutelusid pidama. Siis keerdub teema tagurpidi – vihaseks ja ärritunuks ning lõpuks on teema täiesti loetamatu.
Kui kõik perekooli kasutajad teda ignoreeriks, veel parem – ta blokeeritaks, siis oleks perekool jälle loetav. Praegu on aga kahjuks nii, et ta on 95% teemasid ära lagastanud ja seetõttu ei ole enam perekoolist mitte midagi muud lugeda, kui selle kodaniku läminat. Ja siis sinusuguste, kes ei tunne ära ja ei saa aru, inimeste tulihingelist vastudiskussioone.
P S Ma ei ole see, keda tsiteerid, kuid olen temaga ühtemeelt.