Esileht Ajaviite- ja muud jutud Millest ma ilma olen jäänud?

Näitan 19 postitust - vahemik 91 kuni 109 (kokku 109 )

Teema: Millest ma ilma olen jäänud?

Postitas:
Kägu

Vanglamees paneb nüüd endale lausa silma?

Aaaa, istud kinni. Teistel on suvi.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aaaa, istud kinni. Teistel on suvi.

Sina ikka, põrutad endale silmaauku, tont.

+1
-3
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

See ongi mutt, lillakapsamutt, tal on sada suguhaigust ja miljon eurot pangaarvel. Sööb ainult restoranis, uuris meeste küüneseent ja aluspükste sisu, tal on ainult partnerid kes on impotendid.

Mutihõikaja on mees, dziisas. Mutt on jah naine, täistohman.

Ise oled täistohman. Hakkasid vaidlema postitusele:

See muti-detektiiv, kes teemasid solgib oma “paljastustega”, seevastu ei kirjuta üldse muud asjalikku.

Siin vaidlesid vastu, et

See pole mutt, see on mees, siin on sada korda sellest kirjutatud.

Sa ei saa lihtsast eesti keelest aru, et muti-detektiiv ei ole mitte detektiiv, kes ise on mutt, vaid see detektiiv, kes mutti jälitab. Ehk siis detektiiv ise on mees, aga see, keda ta jälitab, on naine, mutt. See mees on mutti jälitav detektiiv ehk muti-detektiiv.

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sa ei saa lihtsast eesti keelest aru, et muti-detektiiv ei ole mitte detektiiv, kes ise on mutt, vaid see detektiiv, kes mutti jälitab. Ehk siis detektiiv ise on mees, aga see, keda ta jälitab, on naine, mutt. See mees on mutti jälitav detektiiv ehk muti-detektiiv.

Muti ei pea olema käändes, muti on ka mutt. Mutt, muti, muta-kõik nimetavas, olenevalt, kelle suust kõlab.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks sa koguaeg korrutad, et detektiiv on mees? See võib vabalt olla ka mõni naine. Ja ma olen aru saanud, et seda mutti nimetavad siin erinevad inimesed, mitte ainult üks meesterahvas.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks sa koguaeg korrutad, et detektiiv on mees? See võib vabalt olla ka mõni naine. Ja ma olen aru saanud, et seda mutti nimetavad siin erinevad inimesed, mitte ainult üks meesterahvas.

OT ei ole naine.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

OT ei ole naine.

Keegi polegi seda väitnud. Küsimus on selles, et miks sa arvad, et ainul OT on lillkapsamutti nimetanud?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kommentaar eemaldatud.

2.14 Kasutatud vulgaarset eneseväljendust.

Perekooli moderaator.

+1
-4
Please wait...
Postitas:
Kägu

Miks sa koguaeg korrutad, et detektiiv on mees? See võib vabalt olla ka mõni naine.

Täpselt, see võib olla mees, kes kardab, et seksihaigustest rääkides tal ei ole enam tagapingil tema keha rahuldajaid. See võib olla naine, kes oma keha müüb ja kardab kliente kaotada.  See võib olla depressioon, See võib ka olla mutt, kes ise seksida ei taha. Kuid olgem ausad, oli kuidas oli,  kas seksid või mitte, seksihaigused peavad peas olema.

Kuivõrd seksihaigused puudutavad igat inimest. Seksihaigused kanduvad edasi limaskestalt kehaosa vaatamata. Miks siis rääkida ei tohi? Ikka peab rääkima, mida suust, silmast või kakaaugust leiduda võib. Suguhaigus võib pikalt olla ilma haigusnähtudeta, testi peaks iga ilma kummita tegemise järgi minema. Testi peaks ka siis minema kui elukaaslane on “seksiturist” olnud.  Rääkimata siis tont-võõrastega seksimisest. Teab üldse mõni mitu seksihaigust on olemas? Miks seksihaigustest rääkimine paha on?

0
-3
Please wait...
Postitas:
Kägu

Kommentaar eemaldatud.

2.14 Kasutatud vulgaarset eneseväljendust.

Perekooli moderaator.

0
-5
Please wait...
Postitas:
Kägu

Miks sa koguaeg korrutad, et detektiiv on mees? See võib vabalt olla ka mõni naine.

Täpselt, see võib olla mees, kes kardab, et seksihaigustest rääkides tal ei ole enam tagapingil tema keha rahuldajaid. See võib olla naine, kes oma keha müüb ja kardab kliente kaotada. See võib olla depressioon, See võib ka olla mutt, kes ise seksida ei taha. Kuid olgem ausad, oli kuidas oli, kas seksid või mitte, seksihaigused peavad peas olema.

Kuivõrd seksihaigused puudutavad igat inimest. Seksihaigused kanduvad edasi limaskestalt kehaosa vaatamata. Miks siis rääkida ei tohi? Ikka peab rääkima, mida suust, silmast või kakaaugust leiduda võib. Suguhaigus võib pikalt olla ilma haigusnähtudeta, testi peaks iga ilma kummita tegemise järgi minema. Testi peaks ka siis minema kui elukaaslane on “seksiturist” olnud. Rääkimata siis tont-võõrastega seksimisest. Teab üldse mõni mitu seksihaigust on olemas? Miks seksihaigustest rääkimine paha on?

Ohh! Nojah! Olgu!

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oii, sul  suumops ainult p.ska täis! Arvad, et kükitad sooomimaa suu p.ska täis ja siis teised ei ole enam inimesed?  Seksihaigused on sinu jaoks alaarennud jutt? Tõmba oks koomale ja neela siis vahepeal oma p.ska!

Näe, nunnu meesvang jälle laivis.

0
-4
Please wait...
Postitas:
Kägu

Näe, nunnu meesvang jälle laivis.

Peale Ozempicu kasutamist hakkasid siis tunnetama teksti põhjal inimesi ( nii sa rääkisid ja kirjutasid).  Ära rohkem süsti seda keemiamürki oma kerre, ajukeema ju puhta sassi trampinud.  Päris tõsiselt lõpeta selle ravimi tarbimine,  muidu homme tunned ennast vanakreekajumalaks.

+1
-3
Please wait...
Postitas:
Kägu

Peale Ozempicu kasutamist hakkasid siis tunnetama teksti põhjal inimesi ( nii sa rääkisid ja kirjutasid).  Ära rohkem süsti seda keemiamürki oma kerre, ajukeema ju puhta sassi trampinud.  Päris tõsiselt lõpeta selle ravimi tarbimine,  muidu homme tunned ennast vanakreekajumalaks.

Ah, vanapaks oled? Ma terve elu sale olnud, pole ravimeid vaja. Rõõmus meel ja optimism, head valikud ja täisväärtuslik elu-elu on ilus!

+1
-4
Please wait...
Postitas:
Kägu

Peale Ozempicu kasutamist hakkasid siis tunnetama teksti põhjal inimesi ( nii sa rääkisid ja kirjutasid). Ära rohkem süsti seda keemiamürki oma kerre, ajukeema ju puhta sassi trampinud. Päris tõsiselt lõpeta selle ravimi tarbimine, muidu homme tunned ennast vanakreekajumalaks.

Ah, vanapaks oled? Ma terve elu sale olnud, pole ravimeid vaja. Rõõmus meel ja optimism, head valikud ja täisväärtuslik elu-elu on ilus!

Lillkapsamutt, miks sa nii labast juttu pidevalt ajad?

+1
-3
Please wait...
Postitas:
Kägu

Mina olen ilus ja äge naine, mine sae oma vangidega edasi.

+1
-2
Please wait...
Postitas:
Kägu

Mina olen ilus ja äge naine, mine sae oma vangidega edasi.

See ongi labasus.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja ongi teema ära lagastatud lõpuks.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Tiaret

Kindlasti mitte. OT on meesterahvas ning tal on oma väga selge ja äratuntav käekiri.

On ta jee. Mindki on see endas raudkindel jälitaja OT-ks nimetanud, kuigi olen tavaline keskmine pereemast Perekooli kasutaja

+1
-2
Please wait...

Näitan 19 postitust - vahemik 91 kuni 109 (kokku 109 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Millest ma ilma olen jäänud?