Esileht Ilu ja tervis Millest sai algus kaalulangetus?

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 40 )

Teema: Millest sai algus kaalulangetus?

Postitas:
Kägu

Mis oli selleks viimaseks ajendiks, kus tundsite, et vot nüüd tõesti aitab ja hakkan kaalu jälgima?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Otsin ka sedasama sundi.
Üks kord olen kaalu langetanud, siis “aitas” kaasa segane seis abikaasaga, lahutus oli õhus, depressioon samuti. Siis mul lihtsalt kadus söögiisu.
Aga muidu – ega ongi keeruline leida motti.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Otsin samamoodi motivatsiooni praegu. Ka mul on korra ‘aidanud’ lahutus ja väga tõsine depressioon. Igasugune söögiisu kadus ja midagi erilist ei pidanudki tegema. Kusjuures siis olin normaalkaalus ja võtsin väga palju alla nii et olin lõpuks lausa alakaalus. See oli juba mitu aastat tagasi. Praegu olen aga väga palju juurde võtnud ja kerges ülekaalus. Kusjuures kaalutõus on tekitanud omakorda uue depressiooni, aga see on jällegi selline, et paneb pigem sööma, mitte ei võta söögiisu ära. Vahel suudan ikka end kontrollida, kuid mitte kauaks.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu arust polegi asi mitte motivatsioonis – ega siis lahutuse, depressiooni vmt ajal ka pole motivatsiooni kaalu langetada -, vaid selles, kuidas söögiisust lahti saada. Isutus on see, mis depressioonis olles kaalu aitab langetada.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

puhkus väga palavas riigis. nii palav oli et midagi eriti süüa ei soovinud, jõin jääga pooleks mahla mitu liitrit päevas ja nii terve puhkuse. puhkuse lõpuks oli harjumus palju süüa asendunud harjumusega sageli vedelikku juua.
tuleb alguses seada lühijajaline eesmärk endale paar nädalat vähe süüa et magu väiksemaks muutuks ja väike nälja tunne normaalseks jõuaks muutuda, edasi on lihtsam kui juba harjumus olemas on

+9
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Minul tekib motivatsioon siis, kui olen juurde võtnud ühe kilo. Kui normaalselt kaalun 54 kilo, siis 55 juures võtan selle kilo jälle alla. Motiveerib see, et ma tunnen numbreid ja ma ei taha paksuks minna.
Nii olen teinud eluaeg ja nii lihtne ongi.

+6
-23
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul tekib motivatsioon siis, kui olen juurde võtnud ühe kilo. Kui normaalselt kaalun 54 kilo, siis 55 juures võtan selle kilo jälle alla. Motiveerib see, et ma tunnen numbreid ja ma ei taha paksuks minna.

Mul on umbes sarnane olukord, et kui tunnen, et püksid hakkavad pigistama, siis püüan vähem süüa, sest lihtsalt väga ebamugav on, kui riided ei istu hästi. Lisaks ma ei viitsiks kogu garderoobi pidevalt välja vahetada, nii et üritan ikka ühes kaalus püsida, paar kilo siia-sinna.

+8
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on täitsa tavaline, et kahe järjestikuse hommiku kaaluvahe on 3-3.5kg.

+11
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lemmikbrändi kleit ei läinud selga. Mõtlesin, et milles küsimus ja tellisin internetist suurema numbri, aga see oli jälle õlgadest lai ning varrukad liiga pikad. Siis sain aru, miks priskemad inimesed räägivad, et nii raske on leida hästi istuvat riiet.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Paksudel on nii, jah. Saledatel sellist kaalukõikumist ei esine. Mul vähemalt küll mitte.

+3
-27
Please wait...

Postitas:
Kägu

Paksudel on nii, jah. Saledatel sellist kaalukõikumist ei esine. Mul vähemalt küll mitte.

Ma olen keskmiselt 56kg.
Aga see keskmine tähendab et tsükli jooksul kõigub kaal 54 ja 58 vahel.
Minu vanaema ei olnud hiinlane ja mitte ükski mu tuttav ka ei ole. Järelikult hiinlasi pole olemas!

+20
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Suurest kaalunumbrist. Minu pikkuse juures oli kaal kas normaalse ülemise ots või ülekaalu alumine ots, ei teagi. Igaljuhul kui kaalul tuli ette nr 69,9 siis laksas kuidagi ära, et seitset ette lasta ei saa ja asusun asja kallale. Aasta hiljem kaalusin 52 ja täna, ca 10 aastat hiljem 51. Rasedusaegne tippkaal oli 65, 6kuud peale sünnitust olin tagasi 50 juures.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on selline keha, mis jämeneb kõhust. kuna mul oli juba 3 last, siis heldinult küsiti, et kas oled jälle lapseootel. ei ole, olen lihtsalt paks. kaalunmber nii suur polnudki, oli 67 kg. aga kehakuju oli liiga õun.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul sai motiveerivaks asjaoluks vanus. Mõtlesin, et 40ndaks sünnipäevaks mitte ainult kaalust alla võtta, vaid ka vormi saada. Algus oli ikka väga raske. Õhtused näksimised ja mõtted, et ok, täna veel luban endale midagi magusat õhtul, homme algab uus elu. Nüüd elan suhtumisega, et kui tahan midagi nö head, siis luban seda endale, aga kindlasti mitte igapäevaselt. Ja kui keha ükskord trenniga jälle ära harjus, siis sai sellest heas mõttes sõltuvus. Parim motivaator on see, kui märkad, et riided istuvad paremini seljas, et rasvakiht kõhul on asendunud lihastega ja see, kui ka teised inimesed muutusi märkama hakkavad ja üleüldiselt enesetunne muutub paremaks.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Liiga suur riidenumber. Mingi hetk tõdesin, et kõik ilusamad riided poes lõppevad teatud numbri juures ära. Tegelik boonus – kergem olek ja võrratult rohkem energiat – selgus kui juba veidi oli alla võetud. Ma ei saanud arugi, kui jõuetu ma 2 numbrit suuremana olin ja kui palju kergem on (sõna otseses mõttes) end liigutada normaalkaalulisena.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ootan seda, kaal on 81 kg. Sain sügisel 52 ning võtsin talvega ca 15 kg juurde seoses menopausiga. Olen 176 pikk ja enam pikkusega ära ei peida

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul tarkusehamba väljatõmbamisest, mille järel oli terve kuu nii valus närimisliigutusi teha, et olingi jogurtite ja smuutide peal. Siis nägin, kuidas kaal hakkas langema ning kohe oli “mott” olemas.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

mulle tundub, et teemaalgatus on segaselt sõnastatud.
pigem on seal juttu kaalualgatuse SOOVIst.

seda, kas see ikka reaalselt toimuma hakkab, sõltub oluliselt rohkematest teguritest, kui inimese mingi terviseprobleem, millest lahtisaamiseks kalu alandada vaja.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

pigem on seal juttu kaalualgatuse SOOVIst.

Vastupidi minu meelest, mõeldud on just seda viimast momenti/ajendit, mis reaalselt tegutsema pani.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Võtsin vastu otsuse. Olen 25 kilo ülekaalus, kõik olen kogunud 4,5 aasta jooksul alates raseduse algusest. Mul on soodumus 2-tüübi diabeedile. Ostsin glükomeetri ning hakkasin oma veresuhkrut mõõtma ning märkasin et õhtul 2 tundi pärast sööki ning umbes sellel ajal lähen ka magama, on mu veresuhkur 8,3 +/- 0,3 mmol. Ehk siis otsustasin, et viimane aeg on tervislikumalt toituma hakata. Mõtlesin, et mõõdan oma veresuhkru taset 3 kuu vältel, jälgin mis toidud, milline trenn või päevakava kuidas mu veresuhkru taset mõjutavad ning muudan selle järgi oma elustiili.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Võtsin vastu otsuse. Olen 25 kilo ülekaalus, kõik olen kogunud 4,5 aasta jooksul alates raseduse algusest. Mul on soodumus 2-tüübi diabeedile. Ostsin glükomeetri ning hakkasin oma veresuhkrut mõõtma ning märkasin et õhtul 2 tundi pärast sööki ning umbes sellel ajal lähen ka magama, on mu veresuhkur 8,3 +/- 0,3 mmol. Ehk siis otsustasin, et viimane aeg on tervislikumalt toituma hakata. Mõtlesin, et mõõdan oma veresuhkru taset 3 kuu vältel, jälgin mis toidud, milline trenn või päevakava kuidas mu veresuhkru taset mõjutavad ning muudan selle järgi oma elustiili.

Niimoodi inimorganism töötabki…kas ss arvad, et sul käib kuidagi teisiti?
Selle asemel, er 3 kuud oma veresuhkurt mõõta, jäta see õhtusöök kohe ära…

+2
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul on lihtne. Kui ma olen mõnda aega ebatervislikult söönud ja mõne kilo juurde kogunud, siis ma jään lihtsalt haigeks. Haige olla on aga väga vastik. Ja siis on jälle motivatsioon olemas, et korralikult toituda ja elada.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Niimoodi inimorganism töötabki…kas ss arvad, et sul käib kuidagi teisiti?

Selle asemel, er 3 kuud oma veresuhkurt mõõta, jäta see õhtusöök kohe ära…

Niimoodi algas minu kaalulangetamine. Ma alustasin oma veresuhkru mõõtmist õhtul ja siis tegingi otsuse. Mind ei huvita, kuidas statistiline inimorganism töötab, mind huvitab kuidas ma ise töötan. Kui söön normaalselt taldrikureegli järgi, siis on mu veresuhkur kõrge, kui söön tihti (iga 3 tunni tagant), siis on kõrge, kui söön vähe süsivesikuid, siis on liiga madal.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tore. Ja palju kaal langenud on?
(Sa tead enda arust küll paremini, aga sama asja oleks iga diabeediõde sulle 5 minutiga selgitanud)

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on alati nii olnud, nii 54 kg-sena, kui 64 kg-sena.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ootan siiamaani motivatsiooni.

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kaalusin 95 aga kuna ma olen päris pikk ning väga hea liivakella kehakujuga, siis andis väga kaua riietega mängida. Muidugi oli aru saada, et ma olen suurem jne aga riietega polnud küll kunagi probleemi ja keha varjas kilosid hästi. See muidugi oli ka see ohtlik tee, miks ma üldse nii suureks läksin. Kaalu kodus polnud ning nii ta järjest juurde hiilis.

Minul aitasid lapsed asjale kaasa, sain järjest 2 last ja mu keha lihtsalt iseenesest kaotas alustuseks 15kg. Esimese rasedusega praktiliselt ei võtnudki juurde (dieeti ei pidanud, pole mitte kunagi pidanud) ja teisega võtsin vist 10kg juurde aga kohe kaotasin ka selle ja veel pealegi. Rasedused ja stressivaba ja õnnelik elu olid minu võlusõnadeks, elu väikelastega on muidugi nii tegus, et ega aega passimiseks väga ei ole. Varem liikusin väga vähe, eks sealt see kaal kogunes. Iseenesest söömises endale piiraguid pole teinud, väljas käies tellin mida tahan ja kui kuumal suvepäeval tahan süüa mitu jäätist, siis ei tee sellest üldse probleemi. Üldjoontes toitun niiehknii tervislikult, st teen kõik nullist ja palju juurvilju, köögivilju jne. Eks kaalu alanedes on muidugi ka portsjonid vähenenud. Pärast seda esimest suuremat kaalulangust ja värske emana hakkasin igaltpoolt ka palju komplimente saama, see oli omakorda hea motivatsioon, et natukene enda poolt ka midagi panustada ja hakkasin trennis käima. Praegu oma 30-date alguses ja kahe pisikese lapse emana olen saavutanud elu parima keha igatahes 🙂

+5
0
Please wait...

Postitas:
antonovaia9

Kaalu alandavad tabletid – https://pharmacy-medshop.com/product/xenical Kokku kaotasin ma 18 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.

0
-6
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Paksudel on nii, jah. Saledatel sellist kaalukõikumist ei esine. Mul vähemalt küll mitte

Saledatel on täpselt samamoodi. Mina söön normaalselt, ei piira ennast kuskilt otsast. Sisse söödud ja joodud toit ning vesi kaaluvad, need ei haihtu suust sisse minnes maagiliselt kuskile õhku ära ega tule kohe teisest otsast välja. See võib ka järgmise hommiku kaalunumbris kajastuda. Taoline saleda inimese igapäevane kaalumine ja ühe kilogrammi jälgimine on ilmselgelt haiglane. Sellise hirmuga oleks mõistlik tegeleda.

+8
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu kaalulangus sai alguse solvumisest abikaasa peale.
Ta ei öelnud mitte midagi solvavat mu välimuse või kaalu seisukohast, vaid just jättis delikaatsusest ütlemata midagi, mida ma arvasin, et ta kindlasti naljaga pooleks selles situatsioonis võiks öelda.
Ja vot siis igatahes mulle äkki jõudis kohale, et appi, ta järelikult tegelikult ka peabki mind liiga paksuks! See oli kuidagi nii valus ja enda pärast hakkas häbi, et olin enda tervise sedasi käest lasknud ja mõtlesin, kui ebameeldiv minu jaoks oleks, kui abikaasa oleks samamoodi “märkamatult” lodevaks ja, noh, paksuks läinud. Ma polnud aastaid kaalunud, sest no milleks, arvasin ebamääraselt, et olen paar kilo, no maksimaalselt kümme kilo ülekaalus. Tegelikult oli mul vaja maha võtta peaaegu 15 kilo KMI järgi tervislikku kaaluvahemikku jõudmiseks ja 20 kilo (enda jaoks) ideaalkaaluni.

Igatahes alustasin sellest samast hetkest ja nüüd, pool aastat hiljem, kaalun 19 kilo vähem, tunnen end 100 korda paremini, olen rõõmsam, enesekindlam ja sportlikum – ja no mitte isegi nii palju välimuse muutumisest, ega ma enne ka otseselt KOLE polnud – vaid nii jõustav on teada, et ma sain sellega hakkama.

+13
-1
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 40 )

Esileht Ilu ja tervis Millest sai algus kaalulangetus?