RE: millest võiks olla 2,5-aastasel mähkmevabal lapsel pepu punane nagu beebil
Täpselt nagu minu tüdrukul, kuigi ta veel mähkmetes, aga samamoodi lihtsalt ühel päeval oli pepu punane, panin paar päeva sudocremi. See aga ei aidanud ja punetus levis üsna agressiivselt edasi. Perearst soovitas nahaarstile näidata, sest ma allergiat ei osanud ka kusagil näha. Nahaarst tegi proove, kirjutas välja kõigepealt seenevastase ravimi (see ei aidanud), siis bakteritsiidi koos sibicortiga. Sibicort võtab meil selle punetuse maha küll, aga see tuleb alati tagasi. Allergoloogi juurde sain aja alles veebruari lõpuks ja ilmselt meie sellest jamast niipea lahti ei saa, kuigi juba kolm kuud maadleme sellega.
See punetus on ka selline kuiv ja sudocrem on samuti kuivatava toimega, nii et mina küsisin nahaarstilt, kas võiks ehk hoopis midagi niisutavat peale määrida. Soovitas Helosani, et sellel on mingi antibakteriaalne toime ka.
Ma väga loodan, et teil samasugust muret ei teki ja see punetus on ikka ajutise iseloomuga, aga kui meil on samad mured, siis oleks kena edaspidi teada, millise lahenduse teie leidsite või millele jälile saite.