Esileht Ilu ja tervis Milline dieet, kas fitlap või herbalife?

Näitan 30 postitust - vahemik 61 kuni 90 (kokku 123 )

Teema: Milline dieet, kas fitlap või herbalife?

Postitas:
Kägu

Varem oli kaal vaid tõusvas suunas, nüüd on hakanud langema. Ja valgujook aitab mu isusi natuke pidurdada, olen suur magusa armastaja.

+2
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Varem oli kaal vaid tõusvas suunas, nüüd on hakanud langema. Ja valgujook aitab mu isusi natuke pidurdada, olen suur magusa armastaja.

Jumal küll, õppige korrektselt rääkima. Isusi? Kas sul on mingi kõnedefekt, et seda “d” sinna sõnalõppu öelda ei saa?

+7
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jumal küll, õppige korrektselt rääkima. Isusi? Kas sul on mingi kõnedefekt, et seda “d” sinna sõnalõppu öelda ei saa?

Peale kogelemise ja õpiraskuste mul kõnedefekti ei ole aga ju siis sa võid mulle diagnoosi panna 😀

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

õhtul pärast kl 17-18 süüa ei võiks. See on ammu toitumisteadlaste poolt kummutatud rumal ja ka kahjulik müüt. Suure tõenäosusega oled väga näljane, kui viimase eine nii vara teed ja öösel ei saa näljatunde tõttu magada.

Sa ei saanud üldse jutu mõttest aru ja intervallpaastust ei tea sa ka muhvigi.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

herbalife valgujooke

Neid valgu ja vitamiinijooke ja meal repalcement mökse on sadu, ei pea olema Herbalife (ma arvasin, et see skeem on juba hingusele läinud, aga ikka veel püüavad!). Kui see aitab magusast ja rasvasest eemale hoida, miks mitte.

Kõige kahjulikum ja kõige sõltuvusttekitavam on kombinatsioon suhkur+rasv enam-vähem pooleks- enamus kooke, vahukoored, jäätised jms lähevad selle valemi alla. Looduses ei ole sellist kombinatsiooni (on kas magus VÕI rasvane) ja meie aju ei suuda sellele mõnnale vastu panna. Aitab nt suhkrust loobumine (süsivesikuid saab igalt poolt niigi, ärge hakakegi oma “aju vajab suhkrut” jutuga, aju saab nt kausitäiest tatrast süsivesikuid küll ja veel).

Imesteldav on see, et enamus pakse teavada toitumisest ülipalju ja ülihästi, aga miks nad neid teadmis ei suuda reaalellu enda peale rakendada, seda ma ei tea.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Imesteldav on see, et enamus pakse teavada toitumisest ülipalju ja ülihästi, aga miks nad neid teadmis ei suuda reaalellu enda peale rakendada, seda ma ei tea.

Sest kõht läheb tühjaks. Sellel on mitmeid füüsilisi ja psühholoogilisi põhjuseid, miks paks ei suuda oma toitumiskavadest kinni pidada. Mina sain maha alles siis, kui hakkasin üht ravimit võtma. Esimest korda üle pikkade aegade saan teada, kuidas normaalne inimene tunneb. Et kõht ei lähe niimoodi tühjaks, et lausa valutab ja kõht saab täis normaalsest portsust.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Võib-olla tasuks need valgujoogid ja batoonid siiski ära jätta? Jätta ainult need söögikorrad, mis sul on. Ja jälgida, et söök oleks valgurohke. Ei ole ju oluline, et need valgud tuleksid just mingitest kellegi valmis segatud poemöksidest. Samahästi võid valgu ja täiskõhutunde kätte saada tavalisest toidukorrast. Näiteks, tassitäis keefiri on madala kalorsusega, kuid on seedimisele hea, tervisele üldse hea ja tegelikult annab päris korraliku täiskõhutunde pikaks ajaks.

Aga, üldiselt on natukene imelik lugeda küll tõsiselt alla võtta sooviva, täiskasvanud inimese juttu, et ta ei saa suurt midagi ära jätta, millestki loobuda või muuta oma elukorralduses, sest talle ju maitseb… Tegelikult, meile kõigile maitseb. Enamikel on isud ja enamikel on kaalu väga raske hoida või kaotada. Kuidas osad väga ülekaalulised inimesed ei suuda aru saada, et kaalualandamine ongi paras enesepiitsutamine ja tohutu pingutus?

+2
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas osad väga ülekaalulised inimesed ei suuda aru saada, et kaalualandamine ongi paras enesepiitsutamine ja tohutu pingutus?

Kust sina ometi võtad, et nad sellest aru ei saa? Nagu juba ütlesin, et põhjusi on erinevaid, miks ei saa maha võetud. Näiteks on inimesel väga keeruline süsteem, kuidas jõuavad signaalid ajju, et kõht on täis või et on nälg. Toimivad teatud virgatsained ja surve maoseinale, igal pool võib olla error. Paljud paksud söövad täiesti õigeid asju, kuid liiga palju. Mõnel toimivad samad mehhanismid teiste sõltuvushaigustega. Ajus ja organismis tervikuna on palju asju, mis võivad olla viltu ja ainult tahtejõuga on nendest väga raske jagu saada. Eneseregulatsioon on piiratud ressurss, see saab otsa. Nii ongi muu stressirohke elu kõrvalt raske tegeleda kaaluga, kui midagi elus juhtub vms. Need on vaid mõned põhjused. Hoopis sinu arusaamad on väga lihtsustatud ja muudkui aina imestad, miks siis ometi paksud ei saa aru, et maha tuleb võtta ja pingutada tuleb. Paljud paksud on pideva stressi all toidu pärast ja ikka ei ole tulemust.

+3
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nagu juba ütlesin, et põhjusi on erinevaid, miks ei saa maha võetud.

Mulle tundub,  et konkreetsel juhul on pigem asi selles, et inimene ei ole endale selgeks teinud, mis toimib ja mis mitte. Ta on omale pähe võtnud, et mingite imelike mökside joomine ja söömine alandab kaalu. Pigem vastupidi ju! Need on küllaltki kalorirohked. Ja lõppefekt on see, et ta sööb omale nendega sama palju kaloreid sisse, kui selle ära jäetud koogitükiga.

Ehk siis asi on teadmistes. See, et inimene on nõrk ja et mõnel õnnestub kergemini kui teisel, on teine teema.

Meenub kunagine töökaaslane, kes ostis hullu raha eest imesupi pulbrit, mille söömisel lubati korralikku kaalulangust. Väikese paki sees miski pulber, millele tuli keev vesi peale kallata. Ja siis pole muud kui söö sisse ja jää imet ootama. Mis te arvate, kas see naine sai saledaks?

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle tundub, et konkreetsel juhul on pigem asi selles, et inimene ei ole endale selgeks teinud, mis toimib ja mis mitte. Ta on omale pähe võtnud, et mingite imelike mökside joomine ja söömine alandab kaalu. Pigem vastupidi ju! Need on küllaltki kalorirohked. Ja lõppefekt on see, et ta sööb omale nendega sama palju kaloreid sisse, kui selle ära jäetud koogitükiga. Ehk siis asi on teadmistes. See, et inimene on nõrk ja et mõnel õnnestub kergemini kui teisel, on teine teema. Meenub kunagine töökaaslane, kes ostis hullu raha eest imesupi pulbrit, mille söömisel lubati korralikku kaalulangust. Väikese paki sees miski pulber, millele tuli keev vesi peale kallata. Ja siis pole muud kui söö sisse ja jää imet ootama. Mis te arvate, kas see naine sai saledaks?

No see Herbalife on muidugi täislollus.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei tea kas lollus või mitte, kuid teistega võrreldes on nende tooted tõesti maitsvad… olen paljusi proovinud. Aga nüüd ma olen laisk olnud, oma fitlap retsepte olen.l vaid vaadanud ja herbalife kokteili pole ka viitsinud teha, näksim mis kodus on… mingi madalseis vist või ma ei tea… igaljuhul on kaal 1kg tõusnud… Ma pean järjele tagasi saama, haige inimene olen

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sest kõht läheb tühjaks. Sellel on mitmeid füüsilisi ja psühholoogilisi põhjuseid, miks paks ei suuda oma toitumiskavadest kinni pidada. Mina sain maha alles siis, kui hakkasin üht ravimit võtma. Esimest korda üle pikkade aegade saan teada, kuidas normaalne inimene tunneb. Et kõht ei lähe niimoodi tühjaks, et lausa valutab ja kõht saab täis normaalsest portsust.

Mis põhjus sellel on, et paksud tänaval koguaeg midagi kõrrega endale sisse imema peavad? Ikka mingi pooleliitrine topsik vähemalt käes paljudel.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis põhjus sellel on, et paksud tänaval koguaeg midagi kõrrega endale sisse imema peavad? Ikka mingi pooleliitrine topsik vähemalt käes paljudel.

Kõigil paksudel pole mingit topsikut käes ja väga paljudel saledatel jällegi on. Aga sina märkad muidugi ainult neid mõnda paksu, kes midagi tänaval joovad, poes kommi ostavad, pirukat söövad vms.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõigil paksudel pole mingit topsikut käes ja väga paljudel saledatel jällegi on. Aga sina märkad muidugi ainult neid mõnda paksu, kes midagi tänaval joovad, poes kommi ostavad, pirukat söövad vms.

Selle vabanduse unustasid ütlemata, et nad on nende topsikutega ilmselt teel oma vanaema juurde (nagu nad poes ostavad kräppi vanaemale mitte endale).

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selle vabanduse unustasid ütlemata, et nad on nende topsikutega ilmselt teel oma vanaema juurde (nagu nad poes ostavad kräppi vanaemale mitte endale).

Kui märkasid, ei öelnud ma ühtki vabandust, vaid seda, et kui sedasama teevad saledad, sa ei märkagi, aga kui paks, siis on kisa ja mõnitamine lahti.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui märkasid, ei öelnud ma ühtki vabandust, vaid seda, et kui sedasama teevad saledad, sa ei märkagi, aga kui paks, siis on kisa ja mõnitamine lahti.

Jah, loomulikult. Ongi ju vahe, kas inimene on ennast normaalkaalus hoidnud (toitub normaalselt, teeb trenni) ja siis lubab endale mingi maiustuse või on ta ennast totaalselt käest lasknud, morbiidselt rasvas, aga ikka imeb endale veel ka tänaval vedelaid magusaid kaloreid sisse.

+4
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ongi ju vahe, kas inimene on ennast normaalkaalus hoidnud (toitub normaalselt, teeb trenni) ja siis lubab endale mingi maiustuse või on ta ennast totaalselt käest lasknud,

Väga paljud normaalkaalulised ei pea midagi erilist selle hoidmiseks tegema ega trenni tegema, nagu näiteks mina. Maiustusi söön ja võin ka smuutit juua, kui tahan. No tore, et mind siis niimoodi ei jõllitata, aga paksem ei tohi midagi teha.

+5
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Väga paljud normaalkaalulised ei pea midagi erilist selle hoidmiseks tegema ega trenni tegema, nagu näiteks mina. Maiustusi söön ja võin ka smuutit juua, kui tahan. No tore, et mind siis niimoodi ei jõllitata, aga paksem ei tohi midagi teha.

Tohib küll, aga midagi ei ole teha – see kahjuks hakkab paremini silma, kui rasvunud inimene sööb rasvast tilkuvat pirukat ja joob cocat peale.

Saleda inimese puhul sama asja ei märka, sest ilmselt toitub ta üldjuhul normaalselt ja viitsib end liigutada. Ja siis ei olegi sellest midagi, kui ta omale mõnikord mõne burksi lubab.

Elu on väga muutunud küll. Kui mina käisin koolis ja olin noor, siis meie 40. lapsega klassis oli ainult üks paks laps. Ja nii oli kuni kooli lõpuni. Ka noorte täiskasvanutena olid inimesed saledad. Praegu olen ma 51. Ehk siis jutt käib 80-90ndatest.

Nüüd, kui lähed kooli mõnd laste esinemist vaatama, siis utreeritult öeldes on üleühe lapsed ülekaalulised. Noorte täiskasvanute seas on ka väga palju ülekaalulisi.

+7
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ongi ju vahe, kas inimene on ennast normaalkaalus hoidnud (toitub normaalselt, teeb trenni) ja siis lubab endale mingi maiustuse või on ta ennast totaalselt käest lasknud,

Tuligi ära see perekooli tüüpkommentaar. Paraku on see vale – ei ole väga palju neid, kes valimatult õgides niisama lausa kõhnad on. Need on siiski erandid. Tegelikkuses nad siiski lihtsalt ei õgi valimatult.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tuligi ära see perekooli tüüpkommentaar. Paraku on see vale – ei ole väga palju neid, kes valimatult õgides niisama lausa kõhnad on. Need on siiski erandid. Tegelikkuses nad siiski lihtsalt ei õgi valimatult.

Ka paksud ei õgi valimatult. Ega kõik paksud siis kogu aeg juurde ei võta, ehk siis ei söö rohkem, kui nad kulutavad. Täpselt sama teevad ka normaalkaalulised, nad ei ole ju kaloridefitsiidis kogu aeg. Piisab sellest, kui paks on võtnud mingil ajal juurde, kas on olnud stress, antidepressandid, lapse saamine, hormonaalne tasakaalutus ja nüüd maha saada on raskem kui kaalu säilitada. Paljud normaalkaalulised pole kunagi pidanud maha võtma, lihtsalt söönudki tavaliselt nagu seda need paksudki teevad, kumbki ei võta maha ega juurde. Ma ei räägi sajakilostest, kes ehk tõesti söövad palju, aga sellised 70-80 kg vahel, keda siin kogu aeg paksuks sõimatakse ja keda on enamus, on just sellised. Aga üldse on see jutt täiesti teemaväline. Inimene küsib toitumisprogrammi kohta ja kohe on jälle sellised platsis, kes kukuvad imestama, miks ma nägin paksu topsiga tänaval, miks ma nägin paksu ostukorvis pakki komme, issand kui õudne, kas nad ometi aru ei saa, et peavad maha võtma. Seda halvustamist tehakse ju mitte murest paksude tervise pärast, vaid ainult enda upitamiseks. Eriti õelad on need, kellel endal elus midagi hästi pole, aga vähemalt siis selles osas saavad ennast kuidagi paremini tunda.

+5
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Just! Ja üldjuhul on sellised, kes võivad kõike valimatult süüa üldjuhul veel noored inimesed. Vanuses 40-50+ asjad tavaliselt aga muutuvad.

Ja tegelikult need saledad tavaliselt ei õgigi valimatult, vaid nad söövad normaalselt. Nad lihtsalt ei pea otseselt jälgima oma söömist ja siis saabki öelda, et võin kõike süüa.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Paljud normaalkaalulised pole kunagi pidanud maha võtma, lihtsalt söönudki tavaliselt nagu seda need paksudki teevad, kumbki ei võta maha ega juurde.

Kui sa loed teemaalgataja juttu, kuidas tema sööb, siis ei saa mitte kuidagi öelda, et ta sööbki tavaliselt. Ta ütleb, et ta langetab kaalu sellise toitumisega. Tegelikult on see aga mitte allavõtta sooviva inimese jaoks liig. Päeva jooksul mitu kalorirohket valgujooki, mingid söögikorrad, kus ennast ei piirata jne. Mina oleksin küll väga mures, kui mul oleks 30 ülekilo. Ja pingutaks end vist segaseks, et saaks asja korda. Aga tema ütleb, et ta ei saa oma söömisharjumusi ümber muuta, kuna siis peab pingutama.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pole vaja mingeid lappe ega life. Retsept on väga lihtne: vaadata, et iga toidukord sisaldaks piisavalt valku, tavatoitumise mõistes siis isegi liiga palju (min 30g/toidukord), jätta toidust välja kogu tärklis ja jahu (kartul, mais, leiva- ja saiatooted), suhkur, sh ka puuviljad ja mitte juua sisse kaloreid. Joogiks peamiselt puhas vesi vähemalt 2l päevas, soovi korral ka suhkruta kohv ja tee. Kuna alguses on ilmselt keeruline niimoodi toituda, siis ühel päeval nädalas võib teha n.ö. patupäeva, kus ennast kurguni head-paremat täis süüa, nii et ülejäänud nädala ei taha.

Ca kuu aja pärast tekib harjumus ja selline toitumine tundub normaalne. Siis võib lisada väikese intervallpaastu, kus viimane söögikord on kl 17 ja järgmine millal iganes hommikul.

Kerge trenn ka otsa ja ongi korras. Siiski, 80% kaalulangusest toimub söögilauas.

Paljudel tekib kohe küsimus, mida siis üldse süüa? Väga lihtne: köögiviljad (ja neid on ju palju erinevaid), munad, liha, kala, kohupiim, kodujuust. Süsivesikutest tatar, kinoa jt madalapoolse glükeemilise indeksiga liitsüsivesikud. Edu!

Kõlab nagu peagi hakkav toitumishäire.

Sinu kommentaar kõlab nagu ammu alanud kaalutõus, millele sa üha uusi vabandusi otsid.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täna lõunapausil linnas jalutades just märkasin üht hiigelpaksu noort tüdrukut, kel reied käisid astudes üksteise ette mitte lihtsalt üksteisest mööda (sest ei mahtunud). Läkski vast 10 minutit, kui ta juba mulle teises kohas vastu jalutas, mingi suur kõrrega joogitopsik käes.
Ja mõni siin ikka seletab, kuidas nende ainevahetus on jube eriline ja ei ole toitumisega midagi pistmist sel rasvumisel. Ei ole, ei ole. Tore, kui te ise seda usute.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nüüd, kui lähed kooli mõnd laste esinemist vaatama, siis utreeritult öeldes on üleühe lapsed ülekaalulised.

Töötan koolis.

Ka meie koolis on praegu keskmiselt igas klassis üks paks. Mõnes ei ole ühtegi.

Ma ei tea, millistes koolides sa neil etendustel käid…

+4
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul oli veel suurem ülekaal kui teemalgatajal, +50kg. Kaal oli enne suur, kuid põdesin depressioni ning sellega tuli veel kaalu juurde.

Liitusin figuurisõpradega ning olen 3kuuga 10kg alla võtnud. Kindlasti jätkan sellega, kuniks normkaalu saavutan. Suurim muudatus, mille ma tegin, on see, et päevas on 3 toidukorda ning 2 vahepala. Varasemalt ma näiteks hommikul ei söönud.

Minu menüü on laias laastus selline – hommikul 2 võileib singi, juustu, salatiga ning 1 praemuna ja tass kohvi.

Enne lõunaks vahepalaks puuvili

Lõunal käin sööklas, kui menüüs on mõni mulle maitsev supp, siis eelistan suppi. Kui võtan prae, siis eelistan riisile-kartulile-makaronidele ahjuköögivilju ning lisandiks juurde ka värsked salatid, liha ja kala puhul eelistan valida kastmeta variandi.

Peale lõunal vahepalaks puuvili

Õhtul kodus ahju köögiviljad või värske salat ning juurde tükk liha või kodujuustu.

Kui punkte üle jääb, siis söön magusaks jäätist, pudingit või väikse tüki šokolaadi või natuke pähkleid.

Jälgin, et jooksin päeva jooksul 1,5l vett. Töö juures on mul laua peal liitrine kann veega, mille siis päeva jooksul ära joon.

Otseselt midagi endale ei keela, kuid jälgin ja pean arvestust, mida ja palju söön. Näksimisest olen loobunud ning kuna on korrapärased söögikorrad, siis pole ka kiusatust tekkinud. Koju teadlikult kiusatusi ei osta. Kui juhtubki, et õhtul tahaks veel nagu midagi süüa, siis pole õnneks selliseid kiusatusi kodus. Olengi siis söönud veel mõne puuvilja või porgandeid.

Mul on olnud ka väikseid tagasilööke, kuid hetkel on kaal languses. Olen nüüd ka märganud, et söögiisu on suurem enne päevi ning siis on vahel ka raskem. Mind väga motiveerib ja toetab grupis käimine. Üksi oleks mul raske ning ei saaks vist hakkama.

Mina oma kogemusest seega soovitan figuurisõpru.

Müstika! Kuidas saab sellise menüüga alla võtta?

Mida sa siis sel ajal veel sõid, kui kaalualandamisega ei tegelenud?

Tänase päeva seisuga olen alla võtnud 15kg, nii et minu jaoks see toimib ning jätkan figuurisõpradega

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nüüd, kui lähed kooli mõnd laste esinemist vaatama, siis utreeritult öeldes on üleühe lapsed ülekaalulised.

Töötan koolis.

Ka meie koolis on praegu keskmiselt igas klassis üks paks. Mõnes ei ole ühtegi.

Ma ei tea, millistes koolides sa neil etendustel käid…

Eks siin võib muidugi vaielda ka, mida paksu lapse all mõeldakse. Sina võib-olla räägid rasvunud lastest. Teine kerges ülekaalus lastest. Ja viimaseid on tänapäeval kohe raudselt rohkem kui üks igas klassis.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma siin loen superdieetidest, inimesed maksavad. Kas te ei saa aru, et see kõik fassaad. Lõpuks loeb ikka see, mida suhu topite.

Mina lõpetasin õhtused näksimised, loobusin nisutoodetest ja kaala langeb nagu mühinal. Saab kõike lubada-saab jä

tist ja ka sokolaadi süüa. Lihtsalt ei tohi üle süüa ja ka enne magamaminekut ei tohiks palju süüa. Kui natuke liigutad, siis tahad automaatselt rohkem vett, mitte suhkrujooke. Ma olen nüüd aru saanud, et kaalulangus hakkab kõik PEAST. Mitte see, et tarbid mingit fitlappi v Orgu kava. Need inimesed teevad sellest äri ja lõpuks ikkagi teed otsuseid sina ise. Mina olen leidnaud tasakaalu kus saan pm kõike süüa ja kaal langeb. Pole mingeid näljutamisi, ega isude mahasurumisi!

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma siin loen superdieetidest, inimesed maksavad. Kas te ei saa aru, et see kõik fassaad. Lõpuks loeb ikka see, mida suhu topite.

Mina lõpetasin õhtused näksimised, loobusin nisutoodetest ja kaala langeb nagu mühinal. Saab kõike lubada-saab jä

tist ja ka sokolaadi süüa. Lihtsalt ei tohi üle süüa ja ka enne magamaminekut ei tohiks palju süüa. Kui natuke liigutad, siis tahad automaatselt rohkem vett, mitte suhkrujooke. Ma olen nüüd aru saanud, et kaalulangus hakkab kõik PEAST. Mitte see, et tarbid mingit fitlappi v Orgu kava. Need inimesed teevad sellest äri ja lõpuks ikkagi teed otsuseid sina ise. Mina olen leidnaud tasakaalu kus saan pm kõike süüa ja kaal langeb. Pole mingeid näljutamisi, ega isude mahasurumisi!

Kõigil ei mõju ju see, et jäta lihtsalt nisutooted, suhkrutooted ja õhtused näksimised ära, sest seda nad nagunii ei tee. Inimesed on väga erinevad.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Loomulikult saame aru. Fitlap ja Orgu kava on lihtsalt abivahendiks valida neid asju, mida suhu toppida. Jah, me teame, et algab peast, kava kasutusele võtuks peab samamoodi peas see plõks käima.
A mis sa pahandad?

+1
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 61 kuni 90 (kokku 123 )

Esileht Ilu ja tervis Milline dieet, kas fitlap või herbalife?