olen vahel harva võid kasutanud, aga pean tegema väga suure koguse võileibu ja siis mõtlesin, et ehk on margariiniga odavam teha sellist kogust. Taluvõi on üsna kallis või tuleb sama hind, nagu võil? Mis nad on kõik: Keiju, Rama, Voimix…, et millist siis?
Teema: Milline margariin sobib võileibade määrimiseks? Pole aastaid kasutanud…
mulle maitseb delma vähese soolaga
Loogika ütleb, et koguseliselt kulub suht sama palju, või kilo on kahtlemata kallim.
Nõustun eelkõnelejaga, et kõige rohkem n.ö. või maitsega on soolaga Delma. Meie ainult seda kasutamegi. Kulu on võileibade tegemisel küll sama, kuid kilohind ikka mitu korda odavam. Lisaks on hea määrida 😀
Meil ka seesama Delma, või ostmine oleks priiskamine.
Ainult Becel (eelistan rohelises karbis), olles eelnevad läbi proovinud.
kui võid ei raatsiks enam osta siis ostaks soolaga delmat.
Mulle on ka läbi aegade sinine Keiju meeldinud.
Vahest kui tugev soolane isu ostan seda punast. 🙂
Kõige parem, nagu või on soomlaste Oivariini, aga odav see küll pole kahjuks.
kas keegi tõesti sööb veel tänapäeval neid jubedaid margariine? Ma ei hakka parem küsimagi, mida sinna \”või\” peale panna plaanid…
Kui enda tervisest ei hooli, siis austa vähemalt külaliste oma. Kui või on kallis, siis mõtle midagi muud söögiks välja.
Keegi ostab poest nii margariini, kiirmakarone, odavaid lihavabu sojamassiviinereid, värvilisi keemiakombinaadi mullikooke… sest kui keegi neid ei ostaks, siis pood neid ei müüks. Kahju perekondadest, kus selliseid asju tarvitakse!
Ära pane margariini. Hoia võid enne toatemperatuuril, siis kulub seda vähem
Ise võid ega margariini ei söö, aga kõik ülejäänud eelistavad rehelises karbis Beceli.
Rainbow on hea, aga seda müüb ainult Prisma. Keiju kõlbab ka.
Ma nende karbis margariinide asemel võtaksin pigem Tere võideli. Seda peaks olema soolast ja magedat. Maitselt on ilmselt võile kõige sarnasem, aga odavam. See on fooliumis, nagu võigi.
minu puhul pole üldse küsimus hinnas, lihtsalt võileiva peal eelistan margariini. Hea maitsega, mugav määrida – ja mis ta nüüd niiväga ebatervislikum on, võrreldes võiga…
Võiga küpsetan.
Muide, teemaalgataja, Säästukas ja Maximas on nädalavahetusel või soodushinnaga (mingi 5,3 eurot kilo)
Meie peres õnneks keegi margariini ei söö. Olen pakendeid uurinud ja kui asi on ikka margariin, siis tegelt pole absull vahet, millist ostad. Osad on ainult uhkemate (lubavamate) nimedega, kui teised.
Näiteks Becel on samasugune hüdrogeenitud taimerasvatoode, mis Keiu ja Ramagi. Oivariini olen samuti proovinud, kuid ei mäleta. Tõenäoliselt oli see oliivõli protsent seal ikka suht väike. Ja kontsistents tuleb ikkagi tahkestatud taimerasvast.
Ainus õige asi oleks määrida võid, mis külmkapist võttes on tellis. Kuid nagu öeldud, leivale kasutame pigem sulajuustu või sööme üldse ilma võita, siis saab võid ostetud ainult toidu tegemiseks. Ja selleks ostan ma Valio või, suur klots, rohelises paberis.
See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.