Ostsin T-Style endale ja lastele, kuna testitud ja tõhus.
mehel suurem pea ja tal tõmbas kõrvad ette, väike.
selle maskiga on raskem hingata kui ühekordsega.
Eelistan Softmedi omasid, kui pole T-Style oma käepärast, aga minul väike pea, pean reguleerima mõlemalt poolt paela, aga see ei ole probleem.
T-style riidest maskid on ebamugavad, sisemine pool käib vastu suud hingates.
Minu arust just kõige mugavamad maskid, mida proovinud olen. Pehmed, ei niisku, hoiavad naha ligi ja ei lagune peale paari pesu ära.
Kas see t style mask kaitseb maskimandjat v vastas olevat inimest?
Kõik maskid kaitsevad rohkem teist inimest ja vähem sind ennast, aga T-style’i omad on mingid Eesti teadlaste testid läbinud ja võitnud, saan aru, et on ühed parimad, mis võtta on. Respiraatorid kaitsevad kandjat ja ei kaitse teisi.
-Style on ninatraadiga, aga kui mina tellisin (novembris vist), siis oli tarne kuu aega.
Praegu on kodulehel kirjas, et 1-5 päeva, just vaatasin.
Vabandan ette, aga TÜ-s testitakse ainult filtreerimisvõimet. Eestis pole ühtegi laborit, mis oleks Euroopa Liidus akrediteeritud testimaks isikukaitsevahendeid. Maski materjali filter võib kinni pidada kasvõi 99,99% osakestest, aga kui ta laseb igalt poolt õhku sisse ja ei ole näoga kontaktis siis pole sellest väga palju kasu.
Eestis on teisigi TÜ-s testitud maske, mis on täpselt sama nagu T-Style seega pole see kindlasti ainuke, ntx https://ismile.ee/pood/korduvkasutatav-filtermask5-filtrit-toodetud-eestis/
Aga jah lihtsalt infoks, et kui kirjutatakse, et testitud ning see % jne siis peaks kindlasti kontrollima, kas on ka CE sertifikaat väljastatud maskile. On ju kindlad põhjused miks nad ei saa oma maskidele kirja panna, et nad on FFP2 vms. Need on ikkagi parimad ja CE sertifikaatidega.