Teema: Milline on Tallinna parim ujula?
Ma saan aru, et parim on ürpis subjektiivne, aga kui võtta aluseks näiteks asukoht, piletihind, külastajate hulk või mingid lisavõimalused, mida hindate, siis milline neist teile kõige enam meeldib?
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 07.08 23:11; 08.08 10:47; 08.08 13:52;
Viimsi spa nädala sees(mitte koolivaheajal).
kui võtta aluseks näiteks asukoht,
Milleks selline küsimus? Sinu asukoht pole ju sama, mis minu asukoht.
Ja Saiakäigus nagunii ühtegi ujulat ei ole, kus kõigil oleks ühtmoodi halb parkida.
Ma saan aru, et parim on ürpis subjektiivne, aga kui võtta aluseks näiteks asukoht, piletihind, külastajate hulk või mingid lisavõimalused, mida hindate, siis milline neist teile kõige enam meeldib?
Õismäe, soovi korral saad pärast jõusaali minna. Viimasel ajal oli ujujaid ka väha, enamasti 1-2 ujujat rajal.
Vanasti oli seal basseinis imelik lainetus ja veevool pidevalt, ebamugav ujuda. Viimsi koolis on muidu hea ujula, suvel ka tühi.
Kalevi ujula loomulikult. Ainus 50m bassein.
kui võtta aluseks näiteks asukoht,
Milleks selline küsimus? Sinu asukoht pole ju sama, mis minu asukoht
Küsimuse mõte seisneski selles, et saada teada, milline sulle kõige rohkem meeldib.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 07.08 23:11; 08.08 10:47; 08.08 13:52;
Küsimuse mõte seisneski selles, et saada teada, milline sulle kõige rohkem meeldib.
Okei, täiesti mõttetu küsitlus ju siis. Mida see annab? Ilmselt kui piisavalt kaua ooata, siis nimetatakse lõpuks kõik tln ujulad ära, sest iga ujula on ju kellegi jaoks parim.
Ma annan oma hääle Nõmme ujulale, seda pole veel nimetatud.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 08.08 12:27; 08.08 12:49;
Ega see küsimus väga mõttekas ei ole, aga mitte ka hullem kui enamik teisi. Aga kas sa päriselus ka kõigile turja kargad, kui küsimus ei meeldi?
Ega see küsimus väga mõttekas ei ole, aga mitte ka hullem kui enamik teisi. Aga kas sa päriselus ka kõigile turja kargad, kui küsimus ei meeldi?
Turja kargamisest on asi kaugel, sa mõtlesid selle intonatsiooni ise juurde. Minu postitus oli lihtsalt nending. Selliselt esitatud küsimusele ei saagi tulla vastuseks mingit mõistlikku arutelu, sest inimesed ei saa aru, mida küsija tahab.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 08.08 12:27; 08.08 12:49;
Imelik küsimus. MULLE on näiteks parim Mustamäe elamustekesnuse oma, sest asub praktiliselt üle õue.
Puust ja punaseks: nimetage ujula, mis teile mingil põhjusel rohkem meeldib kui teised – äkki hindavad sama põhjust ka teised. Inimesed käivad tavaliselt ujumas kohas, mis on neile kõige kergemini ligipääsetav, aga võibolla läheksid ka mujale, kui teaksid seda põhjust.
Viimsi ei ole ju Tallinn.
Mulle meeldiv Kalev, sest see on mu kodule kõige lähem. Mulle meeldib mu treener ja treeningkaaslased.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.