Mul ei ole eriti kogemusi erinevate firmade tainastega, aga tahaks suure koguse viineripirukaid teha ja nn kindla peale välja minna. Soovitage, millise tootja oma osta!
Teema: Milline pärmi-lehttainas on parim?
Cristella omad on päris head
mulle meeldib härmavilli/-villa (no kumb see nüüd õige on:-)?) kollases pakis. pole veel pidanud pettuma.
mingis kollases pakis (äkki oligi see Härmavilla oma?) on taigen väikeste lehtedena. Mul on paar korda jäänud need lehed nii üksteise külge kinni, et neid eraldada ei õnnestunudki.
Pärast seda hakkasin punases pakendis Cristella oma kasutama. Sellel on taigen ühe suure lehena ilusti paberi vahel kokku volditud. Sellega olen siiani rahul olnud. Cristella taigen on minu meelest Maximas kõige soodsam. Oli vist 0,82¤ 500g pakk.
Ma pakuks, et härmavili käändub härmavilja
Säästu
pärmi-lehttaigen pole mind alt vedanud.
Cristella ka ok.
Kindlasti need, mis on lehtedena pakitud, vahel on neil küpsetuspaber, mitte rullikeeratuna. Plaadid saad juba külmalt kenasti eraldada üksteisest, rulliga mässad, mätsid ja õiget tolku ikka ei saa. Päris üles sulatada ei maksa, nagu seal kirjutab 2h, siis ei sa enam midagi teha, vaid vormitu pätsi, pead juba tunduvalt varem tegutsema hakkama.
Cristella on ok.
Säästu oma ei saanud mina paberi küljest lahti ja kollase paki omad (tõesti vist Härmavili) jäid ka üksteise külge kinni.
Tegelikult on nad vist ikka kõik ühesugused, lihtsalt liiga kaua ei tohi lasta üles sulada, st kui on juba sulanud, siis kohe paberi või üksteise küljest eraldada.
Kiidan ka Säästu pärmi-lehttaigent, aga seda ei tohi lasta täiesti ära sulada, kuna paber on otstest lühem, kui tainas ja siis sulavad otsad kokku!
Et siis enne täielikku sulamist juba lahti pakkida.
Kollase paki omadel polnud viga. Ainus, mis tõesti jõle oli, oli Cristella. Rääsunud õli maitse oli lausa küpsetistel.
mina olen ostnud seda, mille peal kirjas, et või sisaldusega, ehk vähegi tervislikum. vist oligi härmavili.
aga nüüd palun pange mida head te teete sellest tainast
Härmavili rullis- kohutav ,küpsised läksid koertele.
Cristella pärmi lehttaigen- üks parimaid.
Revalcafe -lehttainas- hea aga pudiseb hirmsasti.
Magusat suupistet- kaneeli lipsukesed. taigen jääb nii paks nagu ta on. võõpan munaga üle ,lõikan 1,5 x 5 cm ribad, raputan suhkrut, kaneeli vahest kardemoni. keran 2 tiiru peale, et jääksid vahvad keerud. Lapsed armastavad neid üle kõige.
Soolane suupiste- algus on sama aga peale läheb sool ja juust seesamiseemned.
Pirukad. Kõige lihtsam viineripirukas.
Singi juustu pirukas. Nõo lihavürsti pitsakate segada ära riivjuustu, veidike küüslaugupipart ja ürte. Kolmnurksed pirukad, munaga üle ja kui on seesamit siis seda ka peale, et kaubanduslikum välja näeks.
Siis veel ka lihapirukad.
Mulle meeldib see mis on ETk ketis Säästu taigen – valge-rohelisega pakend, küpsetuspaberile keeratuna rullis. Maitseb hea ja on mõnus töödelda, ka juba mainitud Cristella on hea. Lehdedena pakitud taignad ei meeldi.
Mida teen – viineri ja liha-singi-munapirukaid, kaneelikuklikke, kookosekuklikke jne igasugu saiakesi. Rullin taigna lahti, panen ained vahele, keeran uuesti rulli, lõikan viiludeks ja panen pannile ning katan lahtiklopitud muna ja suhkruga(magusad saiad siis). Kuna ei ole eriline kokatädi, siis neid on hea ja lihtne teha ning üldjuhul õnnestuvad alati.
Mulle tundub, et puhas lehttaigen jääb palju õhulisem kui pärmi- lehttaigen. Mina teen põhiliselt viineripirukaid: pikuti poolik viiner, viil juustu, taignariba keeran spiraalina ümber ja ahju.
Lõhepirukas.
Terve seljaosa pannilt ülikiirelt läbi, laimipipar, sool, porrurõngad peale ja pikk pakk taignasse keeratult ahju.
Süljenäärmed hakkasid tööle praegu. Ehk ei ole kodus poeg kõike jõudnud pintslisse pista:)
mina teen õunapirukaid – õun kuubikuteks, segan suhkru ja kaneeliga. taigen ruutudeks, õunad sisse, taigen ümber, pealt munaga pintseldada ja ahju.
teine lemmik on pizzapirukad.
See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.