huvitav, et suurem osa autoajakirjanikke ja kasutajaid annab bmw-le kui margile “keskmise” või “alla keskmise” vastupidavuse ja kviteedi osas.
Palun viidet.
Ma lähtun auto valikul pigem oma kogemustest ja usaldan seda kõige rohkem.
Pigem tundub mulle, et bemmi teevad maha eelkõige need, kes iial selle autoga sõitnus pole, veel vähem pikaaegselt kasutanud. Sest bmw omanik reeglina ostab ka järgmiseks sama margi ja ei tee kunagi foorumisse teemat “millist marki eelistada”.
eks see ikka selline asjatu brändikummardamine on.
Nagu ütlesin, mul on olnud väga palju erinevaid automarke ja bmw pole kunagi olnud esimene valik. Sattusin selle otsa pooljuhuslikult. “Kummardama” hakkasin seda marki alates hetkest, kui selle omanikuks sain ning veendumus on aastatega süvenenud. See ei ole asjatu poolehoid, vaid väga kindlatel põhjustel välja kujunenud.
omasin 5 aastat kunagi 3nda seeria bemmi. hea juhitavus aga üsna kiiresti sai selgeks, et bemmi omamiseks peab kindlasti kuuluma margifoorumisse jne, et võimalikult kiiresti leida tüüpvigadele lahendusi.
hüdrotõukurid kestsid 50000, siis vaja korralik summa välja käia.
automaatkast 100000km peal avariis, ilge summa alla ja kestis 1 a veel, siis läks lõplikult.
tagatuled ujusid vihmaveest nagu akvaarimid. oli vaja augud sisse puurida tuledele- see oli probleemi lõplik lahendus.
jne. enam ei taha, ausalt. nii palju kui kuulen, siis uutega sama mure. kuulsaim juhtum oli siin mõni aasta tagasi 7sega kus auto ainult garantiis oligi 3 aastat jutti vist.
ega bemm ei ole muidugi ainuke selline nigel preemiumbränd- muresid ju range roverite ja mersudega ka. audi kohta pole väga kuulnud ja omanud ka ei ole.
teemaalgatajale soovitaks peugeot 3008. 20000 eest saad suht värske auto veel.
või subaru outback.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 13.01 19:46; 14.01 14:11; 14.01 14:13;