Esileht Ajaviite- ja muud jutud Milliste etendust draamatetri praegusest mängukavast olete käinud vaatamas?

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Teema: Milliste etendust draamatetri praegusest mängukavast olete käinud vaatamas?

Postitas:
Kägu

Millist soovitate ja millist kindlasti mitte?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Soovitan “Hõimusid”. “Finaal” on ka päris hea, aga seda mängitakse juba viimaseid kordi. “Finaal” oli mulle üllatus. Läksin seda vaatama koos emaga, kes tahtis Everit “elusast peast” näha. Mõtlesin, et on mingi mõttetu koomusk. Aga oli täiesti hea asi!
“Vennas” olen ka näinud. Lootsin sellest palju, materjal tundus hea. Aga oli keskpärane. Piletirahast just kahju polnud, aga mingit tohutut elamust ka ei saanud.
Ise ma tahaks näha “Vaimude tund Koidula tänavas”. Mul on hea maitse – see on välja müüdud 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

“Viimasel minutil” – Draamateatri kohta polnud paha, täitsa selline keskmine. Julgen soovitada.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas keegi on käinud ka “Sumu” vaatamas?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Bella Figurat, näitlejad olid head, aga elamust ei saanud, viimaste aastate draamnateatris vaadatutest kõige vähem pakkuv. Preagu mängukavas olevatest olen veel rahauputust vaadanud, muljeid ei mäleta.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Väljaheitmist käisin vaatamas, meeldis. meeldis ka mu emale ja tütrele 🙂

Hõimud tahaksin ära näha, tütar käis vaatamas ja oli vaimustuses.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

“Vennas”t olen näinud, selline keskmine

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

“Vaimude tund” on tõesti hea. Ma ei tea,mis imega õnnestus pilet saada, kui suvalisel hilisõhtul Piletimaailm surfasin ja seal oli 4 vaba kohta.

0
0
Please wait...

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Milliste etendust draamatetri praegusest mängukavast olete käinud vaatamas?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.