Esileht›Väikelaps›Milliste firmade laste talveriietel on lumetõke püksisääre allosas?
Näitan 6 postitust - vahemik 1 kuni 6 (kokku 6 )
Teema: Milliste firmade laste talveriietel on lumetõke püksisääre allosas?
Postitas:
Kägu
08.09.2023 11:57
Tere!
Milliste firmade laste talvekombedel või talvepükstel on lumetõke sääre allosas? Ehk siis nagu topelt sääred all – pealmine sirgem ja alumine püksisäär kummiga, et lumi sääre alt sisse ei tuleks.
Olen märganud, et Didriksons talveriietel on all lumetõke. Millistel veel? 🙂
Siiani on lõike ja soojuse poolest sobinud Lenne ja Reima, aga neil pole kahjuks lumetõket all.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
08.09.2023 12:04
Mu oma Icepeaki pükstel on.
+2
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
08.09.2023 12:10
Vaatasin üle ja mõnel üksikul Lenne ja Reima mudelil siiski on lumetõke all, mitte kõigil.
Lenne ja Reima osadel mudelitel on küll lumetõke. Lumetõkkega talvepüksid on küll vist pea igal firmal olemas, mis talveriideid toodab…nt Jonathan, Bogi, Lupilu, Po.p, Reima on mu lapsel olnud. Kombekatest Columbia meenub veel. Lenne kombekal on hea lumetõke, mille laps saab ise ka paika sättida.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
11.09.2023 11:58
Sa pead konkreetset mudelit vaatama, ei saagi nii öelda, et kõikidel Reimatecidel või Lassiel vms on/ei ole. Valid välja mudeli, siis vaatad ka selle kriteeriumiga.
p.S. ei püsi need lumetõkked nii ideaalselt saapa peal, eriti kui kombekas hakkab lühikeseks jääma. Tallakummid on väiksemale lapsele isegi kindlamad.
0
0
Please wait...
Näitan 6 postitust - vahemik 1 kuni 6 (kokku 6 )
Esileht›Väikelaps›Milliste firmade laste talveriietel on lumetõke püksisääre allosas?
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.