Hirrrmus tige. Ostsin vahelduse mõttes (tavaliselt oleme ikka päris liha sööjad) Rannarootsi sardelle ja grillvorsti. Väkk. Mõlemal ilge kalamaitse juures, lõhna peab ka haisuks nimetama. Parim enne kuupäevani oleks veel nädal, nii et selles ei saa asi olla. Ärge palun selle peale küll raha raisake, mul koergi kahtles, kas võtta või jätta…
Teema: Milliste toidukaupade ostuga olete alt läinud?

RE: Milliste toidukaupade ostuga olete alt läinud?
Selle kala maitsega tuli mulle meelde, et ostsime vahel nt kartulisalatitesse jms kohtadesse provansiaal majoneesi (seda sama http://www.tarplan.ee/site/img/90.jpg ) ning täitsa hea oli. Kord ostes oli sel aga jube kala maitse juures, no ei suutnud süüa. Viskasime minema, mõtlesime, et mingi praak vms. Ja mõne aja pärast tuttavate juures saime seda uuesti maitsta, täpselt sama jama (neid see ei häirinud, kuigi tunnistasid ka, et on toimunud maitse vahetus. Minu arvates see majonees enam süüa ei kõlba, ma ei tea, mis nad selle koostises muutsid.

Sügavkülmas kalafilee- oli kloori maitsega ja ebameeldiva lõhnaga.
Kompott kirsidega või maasikatega – pole üldse maitset s.t ei olnud magus ega hapu maitset, pigem nagu leotatud mass kus puudus lisaks marjadele omane maitse ja lõhn.

Pole enam ostnud neid minu lemmikuid, eesti keedupeete vaakumis. Kas on nad juba avades hapud olnud, või siis järgmisel päeval. Üle pika aja Maximas käies nägin läti või leedu omi ja mõtlesin et proovin. Täiesti super head. Säilivad ka normaalselt peale paki avamist.
Veel ostis mees ikka vahel endale neid eesti pudinguid. Selles kollases topsis. Kunagi olid täitsa head. Nüüd aga on see puding täiesti jube.
Lendasin tibuks hakklihaga – Leedu või Läti hakkliha küll MITTE KUNAGI ei osta enam.
Juhtus nii, et käisin Maximas ja kuna sügavkülmast oli hakkliha otsa saanud (tavaliselt teen ise masinaga päris lihast), siis mõtlesin, et ostan natuke õhtuks. Lahtises letis nägi suht normaalne välja ja ma ei osanud midagi arvata, sest Eesti hakkliha on suht korralik tavaliselt.
Aga oh seda üllatust, kui kodus hakkliha praadima hakkasin. Kõigepealt oli lõhn täiesti rõve (mitte nagu pahaks läinud rõve vaid selline poolfabrikaat rõve) ja siis juba tekkis kahtlus – maitsesin ja see hakkliha oli täiega soolane. Hullult soolane oli kohe. Mina ei tea, aga selle hakkliha juures peaks küll olema suurelt ja punaselt silt, et pool tootest koosneb soolast.

Oli vaja koogi jaoks aprikoosikompotti. Tavaliselt kasutan plekkpurgis olevat, firmat ei mäleta. See oli Rimis otsas ja ostsin klaaspurgis Lutik firma omi. Purgis paistsid täitsa kobedad, aga sõelale nõrguma pannes valgus kõik ühtlaseks plögaks, mis maitses ka veel vastikult.See toode on nii jube, ma ei kujuta ette, et keegi seda teadlikult tarbiks.

Mees ostis mingit Uvicu ahjuliha. Väkk, see oli mingi imeliku kollase lögaga üle valatud ja sea tissid olid liha küljes.

Selle Lutik firmaga meenus, et ostsin paar purki Lutik soolaseeni, et teha salatit (enda korjatud seened olid juba otsas) ja kui kaane avasin, siis tuli vastu jube hais. Loen purgilt, et seened küüslauguga. Küüslauku ma armastan, aga see ei meenutanud üldse küüslauku. Sama jube nagu hais, oli ka maitse. Keetsin läbi, leotasin ja ei midagi, viskasin kõik prükkarisse.

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Hirrrmus tige. Ostsin vahelduse mõttes (tavaliselt oleme ikka päris liha sööjad) Rannarootsi sardelle ja grillvorsti. Väkk. Mõlemal ilge kalamaitse juures, lõhna peab ka haisuks nimetama. Parim enne kuupäevani oleks veel nädal, nii et selles ei saa asi olla. Ärge palun selle peale küll raha raisake, mul koergi kahtles, kas võtta või jätta…[/tsitaat]
Koerale ei antagi nii soolaseid asju, kuidas sa üldse sellise lolluse peale tulid???

Eile ostsin jooksu pealt basiilikut, aga kodus selgus, et on hoopis spinat. Sügavkülmutatud pangassiuse filee on ka rõve. Kaks korda proovisin. Ega see sügavkülma heik ka eriti parem pole–laguneb vastikult ära. Tere pudigud pole ka söögiasi. Mingi kohutav keemiahais ja maitse on juures.

rannamõisa linnulihatooteid ei osta põhimõtteliselt. olen kunagi paar korda ostnud seda kalkunikintsuliha, mis on osutunud haisvaks jäleduseks ja lennanud prügikasti. rohkem ei taha ühtegi rannamõisa toodet proovida.

Ostsin huvi pärast ahjuõuna ricottat väikse topsi, sest oli soodushind. No mingi jahumaitse oli ja süüa ma seda ei suutnud. Läks prügisse. Ka mõtlesin,et kas kellelegi tõesti maitseb see.
Enam tükk aega jälle toiduga ei eksperimeteeri.

[tsitaat]Selle kala maitsega tuli mulle meelde, et ostsime vahel nt kartulisalatitesse jms kohtadesse provansiaal majoneesi (seda sama http://www.tarplan.ee/site/img/90.jpg ) ning täitsa hea oli. Kord ostes oli sel aga jube kala maitse juures, no ei suutnud süüa. Viskasime minema, mõtlesime, et mingi praak vms. Ja mõne aja pärast tuttavate juures saime seda uuesti maitsta, täpselt sama jama (neid see ei häirinud, kuigi tunnistasid ka, et on toimunud maitse vahetus. Minu arvates see majonees enam süüa ei kõlba, ma ei tea, mis nad selle koostises muutsid.[/tsitaat]
Täpselt! Ma ostsin ka eelmine nädal vahelduseks sedasama majoneesi, mäletasin ka, et on hea ja no kala, mis kala! Õnneks ostsin väikese topsiku. Enam ei osta.

Päris hirmsa maitsega on Selveri pudingid, nii kakao- kui ka vanillipuding. Ei mina ega lapsed tahtnud, läksid prügikasti.

Minul on veneaegne eluks ajaks omandatud kogemus, et kui toote nimi on sardell, siis see süüa ei kõlba.

Kommentaar eemaldatud.
2.14 .pahatahtlik ja halvustav arutelu, kasutatud roppusi või ebatsensuurseid sõnu.
Perekooli moderaator.
Ja kõige vastikumad viinerid on need \”Lihakas\” viinerid.

Mul on halb kogemus olnud Lutik marineeritud seentega. Veel on kunagi olnud halb kogemus Wõro grillvorstidega. Täiesti jahu maitsega oli. See oli küll mõni aasta tagasi, aga ei usu, et midagi muutunud on. Rimi-Poola hakkliha ei osta ma nagunii.
Küll, aga söön nii Rannarootsi kui ka Rannamõisa tooteid. Ja Lihaka tooteid. Samuti ka seda Provansaal majoneesi. Ei ole maitse muudatust märganud.

viimasel ajal on minu lemmik kohukesed, kuhu Raivo Järvi poolt joonistatud pilt peal, sellise hapuks läinud maitsega olnud.
Selveri salatid on jubedad, lihtsalt aru ei saa – kes neid teeb. Kasutatakse vist kõige odavamat ja räigemat majoneesi

Tarplani majonees on meie pere lemmik ja ei mingit kala maitset sel. Ehk oli asi milleski muus hoopis?!
Aga muidu Grossi hakkliha – isegi peale küpsetamist jääb roosa 😀

[tsitaat]Ja kõige vastikumad viinerid on need \”Lihakas\” viinerid.[/tsitaat]
Meie perele need just maitsevad. Lihakas ja Jussi viinerid on ainsad, mida meil süüakse.
Lihakas viinereid oleme ka sünnipäevadel saanud.

Grossi hakklihal võib olla 5 päeva pärast ka tähtaeg kukkumas aga kahel korral olen aru saanud, et kui samal päeval (või järgmisel) pannile ei löö, siis edasi enam ei kõlba. Alles hiljuti viskasin kilo hakkliha minema, sest kilekoti lahti tehes tuli juba selline halvaks läinud lõhn ninna.
Teine asi on need KIVIDETA kirsid, kus alati on mingi kivi sees. Krt küll!!
Ja siis on mingid pehmed koorikleivad, porgandiga, mis käivad kaheks ning mida saab röstida. No võimatu on kahte poolt eraldada, ilma, et kõik katki ei lähe. Arusaamatu.

[tsitaat]Ja siis on mingid pehmed koorikleivad, porgandiga, mis käivad kaheks ning mida saab röstida. No võimatu on kahte poolt eraldada, ilma, et kõik katki ei lähe. Arusaamatu.[/tsitaat]
Lükka (\”lõika\”) noaga.

Ostsin Maxima kulinaarialetist grillitud vürtsikaid köögivilju (oad, paprika, tomat ja midagi veel, seesamiseemnetaga ja kastmes, punases) Sõin kodus ja tundus imelik, kuna enne polnud söönud, siis ei teadnud midagi arvata. Teisel hommikul külmikus kõik juba kääris ja mullitas, hapu oli. Ometi kuupäev kehtis veel kolm päeva, mil söögikõlbulik. See oli sõbrapäeval. Taölvuisel ajal külmas letis ja selline asi.
Külmutatud kala proovin ka mitte osta. Jube pudi ja see vesi, mis sealt välja kõik sulab.
Eraldi teemaks on olnud tordid – koogid. Neid ei kannata varsti poest enam üldse osta, jube kunst ja keemia.

Kalkunihakkliha- ülim rõvedus!

[tsitaat]
Selveri salatid on jubedad, lihtsalt aru ei saa – kes neid teeb. Kasutatakse vist kõige odavamat ja räigemat majoneesi[/tsitaat]
Pole asi majoneesis vaid sees on liiga palju sinepipulbrit.

Ühin nende arvamusega, et igasugused Lutik tooted (eriti seened) on alla arvestust.

Kui vajate magusat konservmaisi, siis ärge ostke Selveri oma (mingi musta värvi sildiga). Need ei kõlba süüa, nad on täiesti kuivad ja kõvad ja tohletanud, kuigi on vedeliku sees.

Ostsin ka varem seda majoneesi, mis mitmes teemas mainitud. Oli varem kodumaistest parim ja samuti üks hetk oli mingi vastik kõrvalmaitse. Ostsin uue pudeli ja ikka sama. Enam ei ole seda ostnud, hakkasin Hellmansi oma ostma, sel üks maitse vähemalt kogu aeg olnud.

[tsitaat]Mees ostis mingit Uvicu ahjuliha. Väkk, see oli mingi imeliku kollase lögaga üle valatud ja sea tissid olid liha küljes.[/tsitaat]
Omg tegelt ve :D. Väkk -samas ma oleks pilti teinud ja saatnud poodi selle pildi või kuskile, kus nad oleks edasi selle saatnud vastavasse ametiasutusse ma loodan :D. Kohutav- vb oleks FB-sse ka postitanud.
Aga see selleks- minu mees ostis üks kord mingeid Põhjatähe odavaid viinereid- lohutus on see, et neil ei olnud rõvedat maitset- neil polnud üldse maitset. Viskasime minema. Tavaliselt ostame Lihaviinereid.
Üldse Põhjatähe kaubad on jubedad.
Moosi ostsin ka üks kord, mis oli täiesti maitsetu- pigem selline siirupi järel maitse oli juures.
Maxima Favorit toodetega olen alt läinud, sest need on maitsetud- eriti jube oli Favorite tomatimahl-väga imelik keemiline maitse oli juures.