See vist ei lähe küll päris teemasse (pole poekogemus), aga tahan hoiatuseks ikkagi jagada. Ma ei ela Tallinnas ja ei ole Eestis elades kordagi Lidos käinud, küll aga korduvalt Lätis, kus kõik on alati väga maitsev olnud. Noh, täna siis käisin Ülemiste Keskuse Lidos. Mõtlesin, et toitun tervislikult ja tellisin soojaletist grillitud aedviljad ja kanafilee. Sa juudas. Taldrik ujus õlist (ei ole liialdus, toidu alla kogunes kogu taldriku ulatuses u 2mm paksune kollane õlikiht), selles õlis ulpisid kõik need õnnetud lötsis aedviljad. Enamus neist olid sibulad, oli ka küüslauku tervete küüntena, need olid lagunemiseelses lödis seisundis. Kartulid olid nii lötsad, et selle õliuputuse seest ei olnud üldse võimalik tuvastada, misasjad need on (ma ei tundnud kartuleid ära). Ainsad asjad, mida ettevaatlikult süüa sai, olid porgandikettad ja kana. See oli kohutav, õudne kogemus. Mingil hetkel mõtlesin, et viin tagasi või kirjutan kaebuse, aga siis sain aru, vabandust, see ei ole restoran, mida ma siin kaeban ja kellele.
Hoidke eemale, kui ei taha samasugust elamust saada.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt 02.03 21:40; 13.04 16:10; 20.04 22:04; 02.09 14:34; 19.02 21:48; 20.07 15:48;