Panin sulle miinuse, sest kippusid enneaegselt rapsima-mina olen küll leidnud tooteid, mis ninast ja silmist vee nirisema panevad. Sina hoiad neist kõrvale, argpüks
Wauu!! 😂😂😂 Kui hästi sa mind tunned!
Ja su miinus… No päriselt arvad, et see võiks kuidagi rivist välja lüüa või depressiooni tekitada?
Oled ikka täiskasvanud inimene? 😂
Mis “argusesse” puutub, siis mnjah.. Vürtse karta on ikka tõeline tase.
Sulle selgituseks – aga sa ei peagi uskuma – minu abikaasa ka tailane, seda juba 32 aastat ja ehk kujutad ette, et meie igapäevane toidulaud ongi keskmise siidisuu jaoks “terav”. Ajal, mil siin peale soola ja pipra muud suurt ei tuntudki, tarbisime meie väga mitmekesiseid vürtse. Tõsi, nii mõnigi postipakk jäi ka kadunuks js eks ilmselt võtja oli sinu masti julge jänes, kes lõi hambad sisse kuhugi, mis tal “ninast ja silmist vee nirisema pani”. Nüüd siis saabki teist inimest tundmata sildistada ja oma fantastilisi teadmisi näidata. Võtaks kohe popcorni ette ja vaataks seda etlemist pikemalt pealt 😊
Mis Jaapani kööki puutub, siis see pole isiklik lemmik, aga wasabit kasutame teatud kalaroogade ning ühe spetsiaalse tee juures. Kui sellegu olen enamjaolt tootjamaalt tellinud, siis viimased leiud meiegi kaubandusvõrgust kannatavad üsna hästi kriitikat.
Sulle rahu hinge!