Pole küll toidukaup, aga toidutegemisega seotud. nimelt tikud. kuidagi hullult tihti saavad pliidi kõrval olevad tikutopsid tühjaks. umbes iga 5-s tikk murdub pliidi ees tiku süütamise käigus. Huvi pärast uurisin nüüd tikutopsilt, et palju siis tänapäeval neid tikke sees peaks olema. kirjas oli et vaid 40+-2. Kuidagi vähe. Varasematel aastakümnetel nagu ei mäletaks, et iga nädala-paari tagant oleks pidanud pliidi juurde kapist uue tikutopsi võtma.
Teema: Milliste toidukaupade ostuga olete alt läinud?
Tikutopsid olid vanasti palju suuremad, tikud olid tugevast puidust
Pole küll toidukaup, aga toidutegemisega seotud. nimelt tikud. kuidagi hullult tihti saavad pliidi kõrval olevad tikutopsid tühjaks. umbes iga 5-s tikk murdub pliidi ees tiku süütamise käigus. Huvi pärast uurisin nüüd tikutopsilt, et palju siis tänapäeval neid tikke sees peaks olema. kirjas oli et vaid 40+-2. Kuidagi vähe. Varasematel aastakümnetel nagu ei mäletaks, et iga nädala-paari tagant oleks pidanud pliidi juurde kapist uue tikutopsi võtma.
Kasutan juba aastaid tikkude asemel gaasisüütajat. Hea tuld pliidile alla teha ning mugav ka küünlaid süüdata
tõesti, investeeri parem süütajasse! Tikkudega on alati häda – murduvad, kuskile tuleb nad ju ka ära visata, küünalt süüdates põletad näpud.
tõesti, investeeri parem süütajasse! Tikkudega on alati häda – murduvad, kuskile tuleb nad ju ka ära visata, küünalt süüdates põletad näpud.
Ja mina eelistan just süütajatele tikke.
Läksin ka tikkudele tagasi.
Ostsin lapsepõlve lemmikvahvleid “Hommik” ja “Kooli”, esiteks on jupp maad väiksemad ja maitse on suht sama. Meeles on ühel oli mõnus kakao ja teisel hapukas maitse. Nii head olid. Ma ei saa aru, mis asi see on, et isegi maitsete pealt peab koonerdama. Kuidas saab tootja sellise tulemusega rahul olla?
Õpi end selgemini väljendama. Praegu kirjutad nii, et tekstis pole mingit loogikat.
Minu lemmikudk! Eriti juustuga variant.
Ostsin lapsepõlve lemmikvahvleid “Hommik” ja “Kooli”, esiteks on jupp maad väiksemad ja maitse on suht sama. Meeles on ühel oli mõnus kakao ja teisel hapukas maitse. Nii head olid.
Igatsen ka neid vanaaegseid vahvleid, eriti seda kakaomaitselist. Ma ei ela Eestis ega tea, kas neid enam üldse valmistataksegi, aga vahel on nii tohutu igatsus lapsepõlvest pärit maitsete järele.
A1000 Marketi pähklid.
Varasemalt kõlbasid süüa aga nüüd pähklid s*tt mis s*tt. Nagu oleks pähklid halvaks läinud ja mingeid üliodavaid maitseaineid kasutatud. ????
Rannarootsi merevaigu maksapaateet. Maitseb vesiselt.
Need uued viinerikujulised verikäkid Rannarootsilt. Kuidas saab üks toit nii maitsetu olla?
Pagarini tuubides piparkoogiglasuurid!!!! ÄRGE OSTKE NEID! Lihtsalt ärge tehke seda!
Ma olin jummel kui õnnelik, milline geniaalne idee: tuubides glasuurid, taassuletava korgiga, ostsin kohe kõiki värve ja eile siis hakkasime küpsetama-kaunistama.
See polnud mitte glasuur, vaid mingi jäle kleepuv veniv paks s*tt. Vabandust, aga päriselt! See ei tulnud normaalselt tuubist välja, mul on täna käelihased pigistamisest haiged. Kui see lõpuks peale korduvat tuubide soojendamist ja otsiku augu suuremaks uuristamist välja tuli, siis kleepuva kitina, mis tegi piarkoogile julgataolise plöraka ja venis ilgete kleepuvate niitidena, kui üritasid midagi kaunistada. Sellega pole lihtsalt võimalik teha ainsatki mustrit, triipu, täppi, või no üritada võid, aga välja tuleb lihtsalt püdel plörakas.
Okei, aga maiste? HALB!!! Selline ühtlaselt magus-mage täiesti mõttetu maitse, mis piparkoogile absoluutselt midagi juurde ei anna, äärmiselt imal võrreldes mistahes tavalise piarkoogiglasuuriga.
Meil läks seega terve laar piparkooke aia taha, algul ajas hullult vihale, pärast juba naerma, lapsed leiutasid mingi haamrimeetodi, lihahaamriga tuubi tagaküljele lüües hüppas plärakas glasuuri koogile, kui õigesti sihtida. See oli peaaegu lõbus, aga tulemus – noh, mitte ilus. Ega maitsev. Ega odav.
Tänud eelmisele käole! Just tahtsin Pagarini piparkoogiglasuuri osta.
Pagarini tuubides piparkoogiglasuurid!!!! ÄRGE OSTKE NEID! Lihtsalt ärge tehke seda!
Ma olin jummel kui õnnelik, milline geniaalne idee: tuubides glasuurid, taassuletava korgiga, ostsin kohe kõiki värve ja eile siis hakkasime küpsetama-kaunistama.
See polnud mitte glasuur, vaid mingi jäle kleepuv veniv paks s*tt. Vabandust, aga päriselt! See ei tulnud normaalselt tuubist välja, mul on täna käelihased pigistamisest haiged. Kui see lõpuks peale korduvat tuubide soojendamist ja otsiku augu suuremaks uuristamist välja tuli, siis kleepuva kitina, mis tegi piarkoogile julgataolise plöraka ja venis ilgete kleepuvate niitidena, kui üritasid midagi kaunistada. Sellega pole lihtsalt võimalik teha ainsatki mustrit, triipu, täppi, või no üritada võid, aga välja tuleb lihtsalt püdel plörakas.
Okei, aga maiste? HALB!!! Selline ühtlaselt magus-mage täiesti mõttetu maitse, mis piparkoogile absoluutselt midagi juurde ei anna, äärmiselt imal võrreldes mistahes tavalise piarkoogiglasuuriga.
Meil läks seega terve laar piparkooke aia taha, algul ajas hullult vihale, pärast juba naerma, lapsed leiutasid mingi haamrimeetodi, lihahaamriga tuubi tagaküljele lüües hüppas plärakas glasuuri koogile, kui õigesti sihtida. See oli peaaegu lõbus, aga tulemus – noh, mitte ilus. Ega maitsev. Ega odav.
Tänan! Juba oli paar tuubi käes, et ostan, aga siis tuli laps jooksuga külmikute juurest, et meie lemmiktaigent polegi täna müügil ja panin glasuurid tagasi. Et küll jõuab veel. Nüüd siis tean, et “jumal juhtis kätt” ????
Täiesti nõus nende Pagarini glasuuride osas! V õ i m a t u neid tuubist välja pigistada, kui just Ott Kiivikas vmt tegelane ei ole. Ei aidanud eriti ka soojendamine, nagu tuubil soovitatud on. Maitse on ka tõesti täiesti mõttetu lääge, mustreid joonistada pea võimatu.
millega see värv seal saavutatud on?
Ma pigem väldiks kunstlikke värvi- ja maitseaineid, saadaval on ka valged tavalise sidrunhappega ning roosad mustikapulbriga glasuurid. Lisaks on neil palju vähem pakendit (tavaline kiletuutu).
Eesti poeriiulitelt eestis toodetud majoneesi ostes olen enamasti pettunud olnud– valik on lai, aga tõeliselt head majoneesi pole. Ja lõpuks valid ikka Hellmansi, kuigi võiks eelistada eestimaist.
Fuudishi lehel on majoneesidest juttu
https://www.facebook.com/profile/100066966784710/search/?q=majonees
Fuudishi lehel on majoneesidest juttu https://www.facebook.com/profile/100066966784710/search/?q=majonees
Lehekülg pole saadaval
Kõige halvem salat, mida ma eales olen söönud.
https://www.selver.ee/kana-kinoasalat-urdi-hapukoorekastmega-fitlap-selveri-kook-360g
Minu meelest on enamus “Fitlap” sildiga toite jamad. Mitte seepärast, et lahjad, vaid ülimalt maitsetud ja fitlapi koogid lihtsalt hapud.
Verivorstid, Matsimoka pasteet ja suitsuvorst ning kookosejäätis on väga head. Kanasült samuti.
Kõige halvem salat, mida ma eales olen söönud.
https://www.selver.ee/kana-kinoasalat-urdi-hapukoorekastmega-fitlap-selveri-kook-360g
Minule meelest vastupidi just, et üks väheseid valmissalateid, mis üsna normaalselt maitseb. Muidu need poe kartulisalatid, rosoljed, kapsasalatid jne on enamus ikka väga kohutavad kibedad ja üldse mitte värske maitsega. Aga seda olen ostnud korduvalt ning kõlbab süüa küll. Hind muidugi on aastataguse ajaga võrreldes ikka väga lakke hüpanud tõesti.
Sama arvamus. Minu arust üks parimaid salateid Selveris ja kui midagi kiirelt süüa vaja siis valin enamasti selle salati.
Kõige halvem salat, mida ma eales olen söönud.
https://www.selver.ee/kana-kinoasalat-urdi-hapukoorekastmega-fitlap-selveri-kook-360g
Minule meelest vastupidi just, et üks väheseid valmissalateid, mis üsna normaalselt maitseb. Muidu need poe kartulisalatid, rosoljed, kapsasalatid jne on enamus ikka väga kohutavad kibedad ja üldse mitte värske maitsega. Aga seda olen ostnud korduvalt ning kõlbab süüa küll. Hind muidugi on aastataguse ajaga võrreldes ikka väga lakke hüpanud tõesti.
Sama arvamus. Minu arust üks parimaid salateid Selveris ja kui midagi kiirelt süüa vaja siis valin enamasti selle salati.
Miks kanafilee sellistest asjadest koosneb?
kanafilee ribad 19% (kanafilee, vesi, sool, tärklis, glükoos, ksüloos, happesuse regulaatorid (E331, E500))
Veski Mati isekerkiv jahu. No mitte grammigi pärmi pole pandud, asjatu raha ja aja raiskamine. Kahju, lootsin, et saab kergemalt läbi.
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]
Selveri salatid on jubedad, lihtsalt aru ei saa – kes neid teeb. Kasutatakse vist kõige odavamat ja räigemat majoneesi[/tsitaat]
Pole asi majoneesis vaid sees on liiga palju sinepipulbrit.
Ma pean peaaegu alati sinepit juurde panema…
Veski Mati isekerkiv jahu. No mitte grammigi pärmi pole pandud, asjatu raha ja aja raiskamine. Kahju, lootsin, et saab kergemalt läbi.
minumeelest isekerkivatesse jahudesse ei pandagi pärmi, vaid küpsetuspulbrit (või mingit sellelaadset kergitajat).
Veski Mati isekerkiv jahu. No mitte grammigi pärmi pole pandud, asjatu raha ja aja raiskamine. Kahju, lootsin, et saab kergemalt läbi.
minumeelest isekerkivatesse jahudesse ei pandagi pärmi, vaid küpsetuspulbrit (või mingit sellelaadset kergitajat).
Pärmi pole ka toote koostisosades mainitud. Mõnd küpsetuspulbri komponenti pannakse.
Minu meelest on enamus “Fitlap” sildiga toite jamad. Mitte seepärast, et lahjad, vaid ülimalt maitsetud ja fitlapi koogid lihtsalt hapud.
Tuleb vahet teha, kas toode on Fitlapi enda loomingust või “Fitlap soovitab” sarjast.
Tuleb vahet teha, kas toode on Fitlapi enda loomingust või “Fitlap soovitab” sarjast.
No ükskõik, ega Fitlap ise ei tooda ju midagi. Mitmed tooted on sellised, et alguses on hea, aga pärast muutub kvaliteet halvemaks. Ja sellist asja on ka, et kalorid ja rasvasisaldus on näiteks täpselt sama, aga fitlapi märgiga toode on lihtsalt tükk maad kallim. Näiteks sült ei erine millegi poolest mõnest teisest sarnasest tootest, lihtsalt kallim on. Ostangi hinna tõttu neid spetsiaalselt fitlapi tooteid väga vähe, vaid leian lihtsalt midagi muud sobivat.
Veski Mati isekerkiv jahu. No mitte grammigi pärmi pole pandud, asjatu raha ja aja raiskamine. Kahju, lootsin, et saab kergemalt läbi.
Aga “isekerkivates” jahudes pärmi pole kunagi olnudki, seal on kergitusaineteks sooda+hape ja need on selle Veski-Mati jahu koostises täiesti olemas! 😀