Ostsin prooviks Saare sidrunimaitselise jogurti, mis venis nagu tatt ja sidruni maitsest oli tuntavalt üle tärklise maitse. Mis värk viimasel ajal selle tärklisega on?
Teema: Milliste toidukaupade ostuga olete alt läinud?
Hollandi leibjuust oli mu lemmik, see viilutatud ja 150 gr pakk. Ostsin eelmine nädal ja hoopis teine maitse oli. Nii kurb.
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Hollandi leibjuust oli mu lemmik, see viilutatud ja 150 gr pakk. Ostsin eelmine nädal ja hoopis teine maitse oli. Nii kurb. [/tsitaat]
Sama asi oli Pühajarve juustuga, Hiirte juustuga ja Eesti juustuga.
Tõesti nii kurb kui oled juba leidnud enda maitse jäärgi midagi ja üsnagi varsti selgub, et toode ei vasta rohkem ootusele. Hetkel ostan vaid Atleet juustu.
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Tere piimakissell kusjuures mekkis ja haises keemia järele kaugelt enne kuumalaine saabumist. Esimest korda tundsin keemiamaitset juba sel kevad-talvel. Proovi võtmine ei teeks ilmselt paha, sest tegu on ju täiesti söödamatu kraamiga. [/tsitaat]
Alguses, kui piimakissell oli 1l pakkides, oli minu arust maitse ok. olime vaimustuses, et nii hea – vana aja asi turule tulnud. Nüüd nendes väikestes pakkides on jube keemia lõhn juures ja maitse on ka täiesti muutunud.
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Salvesti külm supp, mida peab keefiriga segama läks kõik WC-potti. Inimene, kes seda välja mõtles peaks küll peast soe olema[/tsitaat]
Minagi sattusin sama toote ohvriks.
Oli ikka jube asjandus küll.
Tarplani Provansaali majonees pehmes pakendis osutus täielikuks jälkuseks (imal, kalane maitse). Kausitäis salatit läks prügisse:(
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Tarplani Provansaali majonees pehmes pakendis osutus täielikuks jälkuseks (imal, kalane maitse). Kausitäis salatit läks prügisse:([/tsitaat]
Tarpali majonees läks juba mõned aastad tagasi täiesti käest ära, venivaks ja tatjaks kalahaisuliseks olluseks. Enne seda oli üks minu lemmikuid. Nüüd on tootja küll vahetanud pakendit, kuid aru ei saa, et asi on sisus, mitte kestas. Kahju.
Heh, märkasin alles nüüd, et kirjutasin eelmises postituses Tarplani asemel Tarpali 🙂 Vabandust.
Eile ostsin üle pika aja Talleggi maitsestatud klassikalist ahjukana. Kui 3-4 aastat tagasi oli see kana päris hea, siis eilne oli pettumus. Kana oli ka peale 1,5 tundi küpsetamist endiselt selline tuim ja kummine.
Päris hirmsa maitsega on Selveri praetud räimed punases kastmes. Väkk!
[small]Viki kirjutas:[/small]
[tsitaat]Päris hirmsa maitsega on Selveri praetud räimed punases kastmes. Väkk![/tsitaat]
Valges marinaadis on küll ülihead.
Olen õppinud seda, et kui poest on tavaline hakkliha otsas, siis tuleb söögiplaanid ringi teha, sest sügavkülmutatud hakklihast tehtud söök ei tule maitsev.
Kui tavaline hakkliha on väga tugevalt alla hinnatud, siis on ta seda põhjusega mida poe töötajad tervisekaitseameti kartuses suvalisele poekülastajale ei avalda.
Optima kaneel on väga halb. Jääb mulje, et see on koos liivaga jahvatatud. Ei soovita osta.
Rakvere kodune hakkliha ja veiseliha- väga imeliku kuldimaitsega juba viimased aasta aega. Veiseliha on väga ebareaalselt heleroosa õige veisehakkliha jaoks. Maks ja moorits hakklihad sellega võrreldes väga head! Rakvere viinereid enam ei kannata osta, isegi lihakat mitte. Imelik kondimaitse on küljes ja väga soolased. Rannarootsi lambasooles grillvorstid- APUA, kunagi ka ostsin ja jälestasin pärast söömist. Nüüd oli meelest ära läinud, et jubedad kamara tükid on sees ja kohutavalt imelik keemia maitse on küljes (sisaldavad seda paha säilitusainet E316 vm, avastasin hiljem paki pealt).
Rimist ostsin suitsujuustu ürtidega, väga halb juust. Maitse on vänge, pudeneb ja isegi esimese ampsu sülitasin välja. Proovisin ka ahjus saia peal, et ehk on sulanuna parem aga see isegi ei sulanud ja jäi ikka nagu mingi klomp.
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Hollandi leibjuust oli mu lemmik, see viilutatud ja 150 gr pakk. Ostsin eelmine nädal ja hoopis teine maitse oli. Nii kurb. [/tsitaat]
Neil on tükijuustuga totaalselt erinev maitse. Tükina on Hollandi Leibjuust hea, aga viilutatuna täiesti maitsetu.
Karums vaht.. Sellises oranzis topsis vahukreem. Kaks korda olen ostnud ja mõlemal korral roheline kiht peal. Õudne. Karumsi kohukesed ka täiesti jubeda maitsega. Rakvere lihapallid täidetud toorjuustuga….täiesti kohutav hais tuleb pakendi avamisel ja maitse on ka täiesti alla arvestust.
Minu meelest on kogu Rakvere toodang alla käinud. Maitsestaja on ilmselgelt tundetu maitsemeelega, sest kõik tooted(tõesti valimatult kõik tooted) on ülisoolased või on liialdatud nt liha üldmaitseainega. Kotlet ei pea olema maiseainest punaseks värvunud.
viimati ostsin neid uusi sulajuustutäidisega lihapalle. Huvitaval kombel lapsele maitsesid, aga mina neid süüa ei suutnud. Maitse poolest oli tunda ainult maitseainet, lihapalli konsistents oli sarnane pihvile, sarnane jahvatatud lihamass oli, mitte korralik hakkliha. Ja ega lõhngi kõige meeli erutaivam olnud.
Toorest hakklihast rääkides ei kannata süüa Saaremaa toodang. Pannilt tuleb sellist haisu, et paneb kahtlema liha kvaliteedis ja säilimises, kuigi kuupäev on veel kaugel. lihast ka suurt midagi järgi ei jäänud, väikesed tükikesed ujusid pärast rohkes rasvas.
Alma kohvikoor väikeses sinises pakis. Ei tea millest see tehtud oli, pulbrist? Maitses nagu papp ja rikkus kohvi maitse ka ära, enam ei julgegi osta ja ostan nüüd seda paljukirutud Tere kohvikoort (kohalikus poes nende kahe vahel ongi valida).
kõrvitsasalat, miks sinna maitseaineid ei raatsita panna, ei nelki ei kaneelikoort?
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Minu meelest on kogu Rakvere toodang alla käinud. Maitsestaja on ilmselgelt tundetu maitsemeelega, sest kõik tooted(tõesti valimatult kõik tooted) on ülisoolased või on liialdatud nt liha üldmaitseainega. [/tsitaat]
Oleks see ainukesed tooded. Kahjuks, hiljuti avastasin, et turul ostetud suisuliha, kala, juust on ka ülisoolased. Suvi on ammu möödas ju aga ikka meid mürgitatakse veel.
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Altminekuks oleks seda ülekohtune nimetada, kuid ostsin Kalevi uue kohvimaitselise ¨okolaadi (http://kalev.eu/tooted/maiustused-ja-kupsised/sokolaadid/piimasokolaad/kalev-finest-kohvimaitseline-piimasokolaad-kakaotuumatukikeste-ja-karamelliseeritud-mandliga-300g) ja olen lubatud maitses pettunud. Oleks lootnud intensiivsemat kohvimaitset (nagu vanasti oli üks Kalevi ¨okolaad), praegu on tegemist pigem tavalise piima¨okolaadiga. [/tsitaat]
Nõus! See oli tavaline piima¨okolaad täiesti tavalise kohvipuruga.
Kalevil on selle sama sarja valge shokolaad ka. See ei kõlba ka kuhugi.
Keegi pole laitnud Astri pagari torte? Müüakse isegi Tallinnas, kuigi Tartu firma. Aga nii jubedaid keemiapomme pole mina veel näinud. Koostises toiduaineid peaaegu polegi, ainult E-d, ja maitse on ka vastav. Õudne. Ei saa aru, miks nad neid teevad, kas tõesti keegi ostab?
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Keegi pole laitnud Astri pagari torte? Müüakse isegi Tallinnas, kuigi Tartu firma. Aga nii jubedaid keemiapomme pole mina veel näinud. Koostises toiduaineid peaaegu polegi, ainult E-d, ja maitse on ka vastav. Õudne. Ei saa aru, miks nad neid teevad, kas tõesti keegi ostab?[/tsitaat]
Olen tartlane ja pole veel kordagi Astri torti ostnud. Ega paljud teisedki firmad etemad pole. Nii kaua kuni tortides kasutatakse margariini, vahukooreasendajat ja igasugu muid toiduainelaadseid asju, küpsetan oma koogid-tordid ise.
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Keegi pole laitnud Astri pagari torte? Müüakse isegi Tallinnas, kuigi Tartu firma. Aga nii jubedaid keemiapomme pole mina veel näinud. Koostises toiduaineid peaaegu polegi, ainult E-d, ja maitse on ka vastav. Õudne. Ei saa aru, miks nad neid teevad, kas tõesti keegi ostab?[/tsitaat]
Ega kõik tordid sellest koosnevad. Muidu poleks nii pikk kehtivust. Muidu tavaline tooraine võib ka E nimega nimetatud. Aga viimasel käol on õigus – oma tort on tervislikum ja parem.
Ostsin eile Rannarootsi Viini shnitslit. Mulle Viini shnitsel väga maitseb, aga see oli lihtsalt rõve. Selline kuldi maitse, juba pakist välja võttes oli veidra lõhnaga, peale praadimist proovisin, no vastik maitse. Mehele ja lapsele ka ei maitsenud, isegi kass ei söönud. Ahjaa, parim enne alles 26.dets, seega vanaks ei olnud läinud.
Rakvere rukkileivakattega ahjukael ja röstsibulaga ahjukael on pekihunnikuks muutunud. Veel möödunud talvel sõime seda meeleldi, praegu aga jääb üle poole järele, sest meil erilisi pekivitsutajaid pole.
Tere pakikohupiimad.
Üllatusin, kui koostist lugesin…lisatud on zelatiini!
Mamma tooted on jubedad ja üldiselt need pakendatud sealihad ainult kõõlust ja pekki täis.
Mamma tooted on jubedad ja üldiselt need pakendatud sealihad ainult kõõlust ja pekki täis.
Pakendatud lihasid ostes tuleb jälgida, millist liha on kasutatud. Kaelakarbonaadi puhul ei tea iialgi, mida sealt saab. Filees üldiselt pekki ja kõõluseid pole.