Esileht Kodunurk Milliste toidukaupade ostuga olete alt läinud?

Näitan 30 postitust - vahemik 241 kuni 270 (kokku 493 )

Teema: Milliste toidukaupade ostuga olete alt läinud?

Postitas:
Kägu

http://www.tallegg.ee/tooted/tootegrupid/_kanasnakid/tallegg-fried-chicken-wings Maha visatud raha:( Imeliku maitsega paneering, millest pool pudises enne ahju panekut lihtsalt maha.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 16 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Astusin 2. korda samasse ämbrisse. Kuna teised kodujuustud oli hapukoorega, siis ostsin selle
http://www.selver.ee/kodujuust-klassikaline-selver-300-g
arvasin, et ehk eelmisel korral oli selle valmistamisel midagi äpardunud.
Aga see oli ka nüüd MÕRU, täiesti kibe. Nagu mingist vanaks/kibedaks muutunud piimasodist oleks see valmistatud.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 28 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Piimameister Otto Shokolaadi-piparmündi kohupiimamaius. No ma ei tea- ei piparmündi, ei shokolaadi maitset. Ebamäärase värviga maitsetu ollus. Täielik pettumus.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Ei soovita kellelegi Leiburi kaheosalist piparkoogitaigent, kus üks osa on piparmündi- ja teine tšilli-sidrunimaitseline.

Jube keemia lõhn ja -maitse! Järelmaitse on kohutavalt mõru (valmis piparkookidel siis). Kindlasti rohkem ei osta.

just plaanisin tulla sama juttu kirjutama. Ilge toode. Piparmündimaitseline maitseb nagu suuloputusvesi, piparkooki ennast pole tundagi ja tšilli oma oli liiga vürtsikas, et süüa suudaksin.

Please wait...
Postitas:
Kägu

http://www.tallegg.ee/tooted/t…..cken-wings Maha visatud raha:( Imeliku maitsega paneering, millest pool pudises enne ahju panekut lihtsalt maha.

Maitsel polnud mu arvates vigagi aga jah see paneering – absoluuselt mõttetu!

Please wait...
Postitas:
Kägu

Nõo tomati-ürdi kanarullid, ilge maitsega toode. ärge ostke seda.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Rakvere verivorstid suitsulihaga. Eelmistel aastatel on väga head olnud, aga Rakvere on aina rohkem alla käinud ning suitsuliha asemel jäid hamba alla suured pekitükid/kõõlused vms jama. Verivorsti isu läinud täiega..

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

rimis müüdav 85sendiline hakkliha vorstikujulises pakendis.
seni kuni paken veidi teise pildiga oli ja 1.35€ maksis, soostus mu koer seda veel sööma, kui pakend ja hind muutusid, muutus vist ka koostis, sest isegi suht hea isuga suur õuekoer keeldub seda söömast.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

15.01 mati kalapoest ostetud heeringas peedi-majoneesikastmes oli halvaks läinud, laps oksendas pool ööd seda välja. oma süü ka muidugi, ostmise hetkel juba vaatasin, et näeb närb ja kuivanud välja

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

http://rannarootsi.ee/tooted/ehe/minutipihv-seavalisfileest-gluteenivaba ma ei osta üldiselt selliseid tooteid ja äkki peabki nii olema, aga pann oli täis kõrbenud löga, liha oli kuiv, jubeda maitsega. Kogu paneering tuli maha

Please wait...
Postitas:
Kägu

Marineeritud angersäga, see oli rõve. Olen seda ka enne ostnud ja siis oli enamvähem, kuigi kvaliteet on jube kõikuv. Aga enam ei osta, ei hakka riskima. Soodukaga küll, aga ikkagi kallis.

Please wait...
Postitas:
Kägu

Olen paar korda alt läinud paljukiidetud Otto kodujuustuga ja enam ei osta! Viimasel ajal on pool topsi vett täis, ja topsi sisu läheb avatud olekus paari päevaga pahaks ka siis, kui “kõlblik kuni” kuupäevani on aega maa ja ilm.

Eelistan Alma kodujuustu — vähemalt ära ei pea midagi viskama.

Please wait...
Postitas:
Kägu

Maxima Favorit oad tomatikastmes olid väga halb kogemus – oad ise magedad ja tomatikastmel polnud mitte mingit maitset ja ka värvus oli selline kahtlane läbipaistev. Sama sarja ananassikonserv oli ka vastik, sest anannassidel oli ainult suhkrumaitse. Olen muidu Maxima Favorit sarja tooteid vältinud, sest on varasem halb kogemus olnud, aga seekord polnud poes midagi muud valida ja ostsin prooviks. Rohkem kunagi ei osta.

Please wait...
Postitas:
Kägu

Pettusin mõne päeva eest mingites kuivatatud peedi krõpsudes, sest need olid suhkruga üle raputatud. Ise olin loll, et poes ei lugenud tagant koostist, vaatasin, et lõpuks midagi uut ja tervislikku lastele närimiseks. Peale selle, et ei olnudki nii vägatervislikud, maitsesid ka tänu suhkrule päris jubedalt. Mingi eesti firma oli, musta koti sees. pakend sai ära visatud aga vist oli mulgi krõpsud oü.

Please wait...
Postitas:
Kägu

Kohe päris kindlasti ei ole nendele Mulgi Krõpsude punapeedikrõpsudele lisatud mingit suhkrut, punapeet ise on nii magus. Olen neid süüa saanud (sh hapukapsakrõpse) ja lademetes ei sööks, aga väga kurta ka pole.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 10 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Ostsin Nonna šokolaadimuffini pulbrit, et ökovärk ja munamassita jms, aga häbi tunnistada, vilma oma meeldib rohkem. Enda tehtute vastu muidugi kumbki ei saa, aga sellel Nonna pulbril käis tatrajahu maitse ikka üle ja mulle see ei istu. Kui juba patustada, siis vähemalt maitsvate asjadega.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Ostsin Nonna šokolaadimuffini pulbrit, et ökovärk ja munamassita jms, aga häbi tunnistada, vilma oma meeldib rohkem. Enda tehtute vastu muidugi kumbki ei saa, aga sellel Nonna pulbril käis tatrajahu maitse ikka üle ja mulle see ei istu. Kui juba patustada, siis vähemalt maitsvate asjadega.

ma ka just paar päeva tagasi ostsin seda ja proovisin. täiesti mõttetu toode selle raha eest. lisama peab veel nii palju asju (munad, piim, või), et mis selle pulbri mõte üldse on? tegin täpselt õpetuse järgi ja muffinid kerkisid väga vähe ja olid maitsetud.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Olen ostnud Pihlaka pasteeti nii viimased 6 kuud, alati on maitse hea ja “pasteedine” olnud. Üleeile ostsin Kaubamajast seda taaskord ja see oli täielik pettumus – maitsetu, maitsetu, maitsetu!
Koer sai õnnelikuks aga mina jäin mõttesse – kas tegu oli kehva partiiga või ongi Pihlaka pasteedi allakäik alanud?

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Loen siin igasuguseid õudusjutte hakkliha kohta ja veidi paneb kukalt kratsima. Olen nõus, et kui ise korralik lihatükk osta ja see läbi hakklihamasina ajada, siis saab just sellise tulemuse nagu ise tahad. Samas reaalselt ei ole mul küll võimalik seda teha iga kord kui hakkliha vaja. Samas pole mul ka poest ostetud hakklihaga probleemi. Ostan alati 50%-50% hakkliha. Pann (ei kasuta teflonpõhjaga panni!) kõige kõrgemal kuumusel kuumaks ja alles siis hakkliha peale. Praengi kõrgel kuumusel ja kiiresti. Ilusti pruunistub. Hall ja vesine jääb siis kui hakata külmal pannil liiga suurt kogust hakkliha praadima. Või isegi kui kuumale pannile korraga liiga suur kogus külma hakkliha lajatada. Ise praen mõnikord mitmes osas kui on suurem kogus, et pann suudaks kuumust hoida ja õnnestuks pruunistada.
Kui on mõnikord veidi vesisem-rasvasem liha, siis juba praadimise ajal võtan mõned lusikatäied vedelikku vähemaks, et liha edasi pruunistuks – mitte ei hauduks omas mahlas. Loomulik ju, et liha sisaldab rasva, mõnikord on liha vesisem (lugege PSE, DFD liha kohta näiteks). Lõpus eemaldan ka alati liigse vedeliku-rasva. Ei tuleks mõttesegi seda toidu hulka jätta.

Please wait...
Postitas:
Kägu

Rakvere Kaukaasiapärane saslõkk kaelakarbonaadist, kilone ämber.

Juba aastaid teen ise saslõkki, ikka klassikalist ja mängin siis juurde erinevate kastmetega (aga liha olgu klassikalises äädikamarinaadis), aga eile käisid külalised grillimas ja olid kaasa toonud nimetatud toote.
Tooja teadis rääkida, et tükid tuleb enamasti endal väiksemaks lõigata? Minu jaoks üllatus, aga ok.
Lõikama hakkamisel nägin kohe, et tegu EI OLE kaelakarbonaadiga! No issake, nii palju lihaliike ma ikka tunnen, et vahet teha paksupekisel küljelihal, kus mõni triip taid ja sees ja läbikasvanud karbonaadil.
Kuna tükke tuligi lõikuda, siis ometi nägin, mis lihaga osaliselt tegu. Osa oli tõesti karbonaad. Ütleme 40:60.
Teadagi see küljepekk ei küpsenud kuidagi läbi, süües pudistasime kõik läbinärimata tükke taldrikuservadele, mis edasi rändasid tänulikule koerale.
Maitse iseenesest oli talutav, kui oleks liha ka süüa saanud.

Ma ei tea, kas see pidigi niisugune olema või sattus meile mingi praakämber, aga olgu see tagumine kord, kui ma poesaslõkki söön. Lepin siis juba palja salati ja leivaga, kui omatehtut ei ole, aga sellist söömiskõlbmatut jura ma küll enam ei taha.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 18 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Vinnutatud Saaremaa kilud – soolased ja mõru maitsega, sest korralikult pole puhastatud. Telekas oli mainitud, et hea lastele anda. 😮
http://toiduliit.ee/tegevused/parim/hobemargid

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 13 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Vigala kreemjas toorjuust. No kreemjast on asi kaugel, selline pulbriline järelmaitse jääb. Kerge laudalõhn ka juures.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 10 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Vinnutatud Saaremaa kilud – soolased ja mõru maitsega, sest korralikult pole puhastatud. Telekas oli mainitud, et hea lastele anda. 😮
http://toiduliit.ee/tegevused/parim/hobemargid

Mulle ka ei maitsenud. See pakk, mis sattus, polnud korralikult vinnutatud ka, liiga nätsked olid ja samuti mõrudamapoolne maitse, arvasin, et kuupäev kukub, sellepärast (allahinnatuna ostsin, muidu nad 2.- pakk).

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Eestlased ei oska korralikku mozzarellat teha (Vigala, Otto)- kõik need väikestes kilepakkides soolvees mozzarellad, eriti beebimozzarellad või kirsid on poolpüdel löga. Võib-olla kui hästi väskena poest saaks, aga siiani on kõik äraviskamisele läinud, maitse pole ka midagi erilist. Samas kõik muud piimatooted on Eestis üle prahi (va Tere LaFresca, mis on pulbrise ja teralise tekstuuriga vrd teiste toorjuustudega).

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 10 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Jama jah, et mozzarellaga selline jant Eestis käib.
Ma ei saa aru – tehnoloogia on, tooraine on, raha ja liinid on.
Mida pole, on korralik toode.
Kas tahetakse kvaliteedi arvelt odavamalt pakkuda kui välismaist ja kiirendatakse valmimisprotsessi? (nagu odavate kerajuustudega tehakse)
Kusjuures, ei ole ju odavam ka pealekauba!
Mul praegu hinnad peas pole, aga seda tean, et näiteks Tere mozzarella kirsid on küll keskmisest tublisti kallimad.
Olengi viimasel ajal ostnud hoopis Saksa toodet, sest tigedaks ajavad need Eesti mozzarella kõrged hinnad ja nigel kvaliteet.
Eelmisele postitajale: ei aita ka see värskelt ostmine. Olen tööalaselt seotud piimatööstustega ja läbirääkimistel olen saanud maitsta nö liinilt tulnud tooteid. Kõik muu on hea, aga mozzarella ikka püdelapoolne. Kahjuks ei saa ma küsida, miks mozzarella selline on, jääksin kliendist ilma…

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 13 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Mulgi krõpsud-kartulikrõpsud. Ülepraetud pruun pudi.

Please wait...
Postitas:
Kägu

Rakvere LK Ameerika burgerid: http://www.rakverelk.ee/toode/american-burger-veiselihast/?g=1
Kelmeid ja kõõluseid täis, pooltoorena oli veel pehme, aga täisküpsena juba kõva kuiv paksuke kotlet. Maitseelamust mitte kopka eest.
Ehh, pole midagi teha, tuleb ikka ise teha, värske veisehakkliha päts pannile (mida vähem tampida ja mätsida seda mahlasem, kuid veidi vett võib alati hakklihale sisse segada) ja soola-pipart pärast peale. Et paksuks ei küpseks, tehke kotleti vormimise ajal keskele lohk sisse.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 10 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Jällegi nimekiri pikeneb. Vigala tooted. No ausalt, pole mitte ühtegi normaalset piimatoodet neilt leidnud. Kas keegi ehk on?

Nüüd proovisin neid uusi magustoite (mandli, kirsi-kama, kookose) ja jällegi üsna rõvedad. Ma ei oska kohe kirjeldada, aga nende piimatoodetel on nagu mingi spetsiifiline maitse juures. Ebameeldiv maitse. Nagu oleksid eelnevalt kuskil nädalaid sooja päikese käes seisnud ja siis alles lettidele pandud.

Kahjuks nii ongi. Käin peale mitmekordset ämbrisseastumist neist kaarega mööda. Toetan muidu hea meelega omamaiseid ettevõtteid, aga selleks peaks toode vähemalt konkurentidega ligilähedases kvaliteedikategoorias olema.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 10 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

http://ecoop.ee/media/cache/86/aa/1464582-dipikaste-vene-dipkuuslaugu-murul-sibula-alma20-6b57.jpg

Täiesti mõttetu soolane ollus.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 15 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Ostsin täna kohvi kõrvale sellised küpsised:
http://www.pagarvotaks.ee/img/tatrakakud.jpg

Tunne oli, nagu oleks paljast suhkrut söönud, siiani sees keerab 🙁

Please wait...
Näitan 30 postitust - vahemik 241 kuni 270 (kokku 493 )


Esileht Kodunurk Milliste toidukaupade ostuga olete alt läinud?