Minu laps käis Merivälja koolis, kuna see asub praktiliselt kodu kõrval. Paraku pidime sealse koolikiusamise pärast kooli vahetama ja panin lapse kesklinna kooli. Uues koolis on palju meeldivam sisekliima, rahulikum ja stressivabam. Jah, pisut tüütu on igal hommikul varem üles tõusta, et linna kooli minna, aga selle kaalub üles lapse paranenud vaimne tervis.
Ja nagu siin mitmed juba on öelnud, on Merivälja koolis probleemiks kiusamine mitte ainult õpilaste, vaid ka õpetajate poolt! Minu laps oli eeskujuliku käitumisega ja hea õpilane, ometi sattus ta täiskasvanud koolitöötaja kiusu ohvriks. Kooli koostöö lapsevanemate ja lapsega on puhas NULL: vanemaid ei teavitatata, infot neile ei anta, ainult seatakse fakti ette. Ebameeldiv kogemus.
Kusjuures kooli hoolekanne tegeleb jumal-teab-mille muuga – põhiliselt oma suure armastatud kampaaniaga, et kooli peab ilmtingimata minema jala, jumala eest mitte autoga. Selle jura asemel võiks tegeleda hoopiski olulisema mure ehk kiusamisega. Nüüd, mil mu lapse koolini on endise saja meetri asemel 15 kilomeetrit, on ta sunnitud tõesti autoga sõitma, jalgsi seda maad maha ju ei marsi…
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 25.01 17:19; 05.02 19:36;