Krt, huvitav teema on, milleks see vaidlus siin?
Saaks aru, kui poliitika üle vaidleks nii elavalt, aga mooncup versus tampoonid 🤦🏼♀️
Nii palju ehk oli kasu, et kavatsen nüüd veidi uurida nende anumate kohta.
Minu parimad ostud:
*robotniiduk. No on ikka hea pereliige ja mõnus jälgida teda.
*päikesepaneelidega katus
*maine coon. Alguses olin kahtlev, et nii suur kass. Appi, kui lahe tegelane ta ikka on. Ja on suur ka, aga ta ikka igast otsast nii vahva kass. Meil teine nunnupall kiisu ka ja tema nagu kassipoeg suure kõrval.
* TEKT üksteise sisse käivad 4 kaussi. Tükk aega hoidsin neid Uuskasutuskeskuses käes, et kas mul ikka on neid vaja.. no nii hea ost. Pmst mul rohkem kausse poleks vajagi, sest nendega saab köögis kõik asjad ära tehtud. Ja nunnud on ka.
*külmutav jäätisemasin, see nüüd viimane ost ja hetkel veel vbl vähe jõudnud kasutada, kuid päris hea jäätis tuleb. Ja eriti hea, et tean algusest lõpuni, mis ma sinna sisse panin, ei mingeid lisaaineid.
*kuivati, ma riideid seal nii väga ei kuivatagi, kuid voodipesu sügis/talv perioodil, no ikka asendamatu. Kevadel ja suvel ikka nööril, sest see värskes õhus kuivanud pesulõhn on kaif. Kuid super, et jahedal ajal ei pea kuskil restil või uste peal enam voodipesu kuivatama.
*Jura masin, olin pikalt sellele vastu, sest eluaeg presskannu kohvi joonud ja ei tundnud puudust. Mees tahtis. Mul emal ka on ja külas olles koguaeg mingi teema, et loputa seda, tühjenda toda, katlakivi eemaldus, masina puhastus jne. Et ei, meile seda ei tule.
Aga mees ikka oma piimavahu jutuga ja lõpuks andsin järgi. Aaah, kui mugav, mõnus ja hea. Kuna mees ise tegeleb puhastuste ja muuga, siis mul ainult kohvi nautimise rõõm. Ühel hetkel pidime masina viima parandusse ja noo see presskannu kohv ei maitsenud enam üldse hää.